BenKızlar herkese merhaba doğum yapanlara hayırlı olsun kaç gündür giremedim yoğun ve yorucu geçiyor günler sizler nasılsınız nasıl gidiyor bebişlerle kaç kişi kaldı doğum yapmayan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BenKızlar herkese merhaba doğum yapanlara hayırlı olsun kaç gündür giremedim yoğun ve yorucu geçiyor günler sizler nasılsınız nasıl gidiyor bebişlerle kaç kişi kaldı doğum yapmayan![]()

1 saat yuruycem artik bu seferde girmezse kanala artik evi idnirip çıkarırımBol yuruyup bu noktadan sonra squat çömelip kalkma yer silme hareketleri yap bol bol bı de ben banyo WC surterken çok baskı oluyor tavsiye ederimsağlıcakla gelsin
İnşAllah sağ salim biter bu süreç canım benimde çok midem yanıyodu bebiş saçlı derler ya mide yanması saç olunca olur bilmem doğru muMide yanması tam bir felaket resmen onun dışında yürüyorum hep başıma ne gelecek bilmiyorum ondan bu rahatlık galiba![]()
Kendimi.kastigim icin canim yandi korkulcak bisey yokti ama ilk defa boyle bisey yasayinca tuhaf oldum yoksa cok kisa sürdü korkma sen canimBenimde yakında çatı muayenem olacak neden bağırdınız? Doktor mu sert davrandı çok can yakan bir işlemmiydi? Sanırım bu kanala yerleşme için hareket ve squat şart benimde doktorum önerdi
Vakti saatinde gelir inşAllah uykusuz günler yakın tadını çıkarın arkadaşlarKendim bekliyordum erken Dr hiç demedi erken doğabilir diye şaşırtıyor beni![]()
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahİnşaallah yarın ben sezeryan oluyorum ve kavusuyoruz.Geldı cattı. Allah herkese kolaylık versın inşaallah sırayla kurtulmak nasıp olsun cumleye.
![]()
Vallaha sorma canım ya gelen giden oluyo bana başka odaya alıyorum ama içim rahat değil gelme de diyemiyorum kimseye sen yine eşine oğluna diyorsun sadece benim kaynım görümcelerim sürekli geliyorlar bebeği görmek için korkuyorum artıkGünler hep bir paranoya, hep takıntılı. Bu virüs olmasaydı çok daha rahat olurdum. Oğlanla eşimi bıktırdım öpmeyin dokunmayın yaklaşmayın diye diye. Sağ salim çıksak şu süreçten inşallah sizlerde bende![]()
Aynen ya birde benim ilk bebek aniden sezeryana girdim falan herşey şaka gibi geliyorBende öyle hissediyorum, sanki hiç hamile kalmamışım bi anda çıkıp gelmiş gibi. Ki en çok söylenenlerden biriydim :))
Inşallah saçlı olur o zaman ne diyim bari çektiğime değsinİnşAllah sağ salim biter bu süreç canım benimde çok midem yanıyodu bebiş saçlı derler ya mide yanması saç olunca olur bilmem doğru mu![]()
23 ünde seninde demi yanlış hatırlamıyorsam. Bende de geçmiyor sanki gibi. Bende heyecanlıyım.Dogumu ben bekliyorum cokk stresliyim allahım sanki günler vızır vızır geciyo sezeryan stresi![]()
Evet canım siyah saçlı tüylü bide baya dökülüyomuş amaInşallah saçlı olur o zaman ne diyim bari çektiğime değsinseninki saclimi canım
Ama çok yanlış, cuma günü sezaryen olcak benimde inşallah, şimdiden arayan herkese gelmeyin diyorum, henüz gönül koyan olmadi. Doğrusuda bu aslında, biraz anlayışlı olmalılar en azından 40 gün geçseydiVallaha sorma canım ya gelen giden oluyo bana başka odaya alıyorum ama içim rahat değil gelme de diyemiyorum kimseye sen yine eşine oğluna diyorsun sadece benim kaynım görümcelerim sürekli geliyorlar bebeği görmek için korkuyorum artık![]()
Doktorlar sac ile alakası olmadığını söylemişlerdi. Mide küçülüyor, hazım zorlaşıyor ve reflu oluyor :)Inşallah saçlı olur o zaman ne diyim bari çektiğime değsinseninki saclimi canım
Oy yerim onu ben yakisiklimi kızımı vereyimEvet canım siyah saçlı tüylü bide baya dökülüyomuş ama![]()
Ilk zamanlardada çekiyoruz bu mideyi o zaman bu kadar degillerki bide aşağı dondumu rahatlarsınız diyorlardı bn inanmiyom bu lafaDoktorlar sac ile alakası olmadığını söylemişlerdi. Mide küçülüyor, hazım zorlaşıyor ve reflu oluyor :)
Bence alakası yok ya misal benim son aylar başladı mide yanmasıIlk zamanlardada çekiyoruz bu mideyi o zaman bu kadar degillerki bide aşağı dondumu rahatlarsınız diyorlardı bn inanmiyom bu lafa![]()
Ilk zamanlardada çekiyoruz bu mideyi o zaman bu kadar degillerki bide aşağı dondumu rahatlarsınız diyorlardı bn inanmiyom bu lafa![]()
Benim değil eşimin akrabaları gelmeyin diyemiyorum geçmiş olsuna geliyorlar işte hastalık geçiren biri bile gelmiş bugün ben uyuyordum annem karşılamış annem de tanımıyor kimseyi napıcam bilmiyorumAma çok yanlış, cuma günü sezaryen olcak benimde inşallah, şimdiden arayan herkese gelmeyin diyorum, henüz gönül koyan olmadi. Doğrusuda bu aslında, biraz anlayışlı olmalılar en azından 40 gün geçseydi