- 12 Temmuz 2019
- 247
- 192
- 18
- 32
Aminn inşallahKesinlikle Rabbim sağ salim kavustursun hepimizi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn inşallahKesinlikle Rabbim sağ salim kavustursun hepimizi![]()
Neyseki çok değilmiş ama yinede yanlış, olmadi kapıya yazı asın, koronovirus yüzünden misafir kabul edemiyoruz diye, kapiyada bakmazsınız :)Anlamış değilim 5 dk oturup gidiyorlar ama keşke gelmeseler sanki kendileri bilmiyorlar mı tehlikeli olduğunu sabretmeye çalışıyorum.
Çok şükür bomba gibiyim. Virüs falan işte beni strese sokan. Bi de doydumu gazı mı var üşüdü mü terledi mi falan :) kendimi unuttum biraz. Bebişini nasıl giydiriyosun?Sen nasılsın canım bu arada
Valla annem bende kalıyo ama ben tek başımada kalkardım altından. Annem sadece yemek olayında bi de ütü de.büyük oğlanı alsaydı bu süreci ben çok daha rahat atlatırdım gibi geliyo, sesim çok çıkıyo çünkü kemdimi rahatsız hissediyorum.Benim annem yanımda yardımcı ama gerçekten o gidince napıcam bilmiyorum kayınvalidem alt katta ama yinede tereddütlerim var bakabilir miyim diye hemen panik oluyorum bir kusma da falan bakalım napıcaz
Uff ben deHeyecan ve stres çok gerçektenkızım günde kaç kere soruyor ne kadar kaldı diye o kadar heyecanlı ki ☺ ameliyat anı beni düşündürüyor ama zaten anestezi doktoru ile görüştük her hangi bisey hissettiğinde uyuturuz dedi o beni rahatlattı ☺ yarin gece nasıl uyuyucam bilmiyorum
ALLAH yardımcın olsun canım benim bu günler geçicek inşallah canını sıkmaKimseyi kırmak istemiyorum işte o da bişey demiyor sanki doğumdan sonra biraz tuhaf geliyor eşiö bana yoksa lohusa psikolojisi mi bilmiyorum arada bir ağlama geliyor![]()
AA o zaman vermem oğlumu sen yurt dışındaydın demi amin canım hepimizinkini.![]()
Bebeğin yanına almıyoruz zaten ama bazıları meraklı bakmak istiyorlar geçicek inşAllah bu günlerde sabret meye çalışıyorum ilk zamanlar gerçekten zormuş.
Şu an için geçti mesela rahatladım eğer tekrarlarsa giderim ilk gebelik benim daha ondan tam anlamıyorum bakalım gece nolcakBel ve kasık ağrısı kasılmayla birlikteyse doğum işareti. Kaçıncı doğum? İlk değilse ağrolar çok hızlı ilerleyip sıklaşıyor ben geçen hafta yaşadım gördüm
Allah bir avazda kurtarsın inşallahKizlar bel ağrım çok yok ama yarım saat aralıklarla kasık ağrım var nefes kesecek kadar değil ama ter içinde bıraktı 3. Kez oldu 1 yada 2 dk sürüyor geçiyor
Çokta oyalanma Bence. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin ne olur ne olmaz.Şu an için geçti mesela rahatladım eğer tekrarlarsa giderim ilk gebelik benim daha ondan tam anlamıyorum bakalım gece nolcak
Ne iyi olurdu ☺Uff ben degözümü açıp kapasam ve cumartesiye ışınlanmiş olsam
![]()
Gir demeye kalmadan içeri giriyorlar zaten canım ya.Gir deme, eşimin amcası zile bastı, hayırladı, tsk ettık ,hiç gir demedıkkorona varken gerekyok
Hahah canım iyi fikirmiş ama burası değişik biraz akraba herkes değişik karşılarlarNeyseki çok değilmiş ama yinede yanlış, olmadi kapıya yazı asın, koronovirus yüzünden misafir kabul edemiyoruz diye, kapiyada bakmazsınız :)
Bende sancı çekerken öyle diyordum. Bir hafta sonrasında olmak istiyorum diye :)) 1 hafta geçti bile. Anın tadını çıkarUff ben degözümü açıp kapasam ve cumartesiye ışınlanmiş olsam
![]()
Benide ya şuan annem yanımda napıcam bilmiyorum o giderse birde benimki silikon göğüs ucuyla emiyor göğsümü tutamadı.bir kat zıbın uzun kollu giydiriyoruz üstünü de muslin örtüyor uz uyuduğunda benim ev 4. Kat çatı katı çok sıcak oluyor.Çok şükür bomba gibiyim. Virüs falan işte beni strese sokan. Bi de doydumu gazı mı var üşüdü mü terledi mi falan :) kendimi unuttum biraz. Bebişini nasıl giydiriyosun?
Senin ikinci diye de olabilir belki bende biraz paniklikte vaar ama alışocaz artık birazda büyüsün inşAllah şuan çok küçük.Valla annem bende kalıyo ama ben tek başımada kalkardım altından. Annem sadece yemek olayında bi de ütü de.büyük oğlanı alsaydı bu süreci ben çok daha rahat atlatırdım gibi geliyo, sesim çok çıkıyo çünkü kemdimi rahatsız hissediyorum.
İnşAllah canımALLAH yardımcın olsun canım benim bu günler geçicek inşallah canını sıkma
Benimde tutamadı çok uğraştık doğru pozisyonu bulana kadar, 2 gündür çok daha iyi anlaşıyoruz :)Benide ya şuan annem yanımda napıcam bilmiyorum o giderse birde benimki silikon göğüs ucuyla emiyor göğsümü tutamadı.bir kat zıbın uzun kollu giydiriyoruz üstünü de muslin örtüyor uz uyuduğunda benim ev 4. Kat çatı katı çok sıcak oluyor.