• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Herkese çok çok teşekkür ederim 😘 Allah razı olsun mis kokulum yanımda çok şükür ama sezeryan olsam bu kadar ağrım olur muydu bilmiyorum kibirdayamiyorum bile . Minnosum emip uyuyor şimdilik iyiyiz . Darısı tüm bekleyenlere inşallah 🙏
Hadi gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün kuzuyu senle hodri meydan demistik siz kazandınız 😍😍😂

Doğum yaptım kizlar 1 bucukda doğdu çok şükür bebeğimi ama yeni doğan a aldılar bı kaç saat duracakmis inşallah sabaha kadar verirler yanıma . Çabuk ama benim için çok çok zor bı doğum oldu bebek eli kafasında gelmiş kesi atmadı ama yırtık çok oldu 3600 doğdu aslında .🙏 Yine de çok şükür 11 de geldik 1 30 da doğdu 🙏🙏
Gözün aydin😊 Allah anali babali büyütsün insallah 😍Nasildi doğumunuz merak ettim benim de akintim cok oldugu icin suyummu geliyor normal akintimi bilmiyorum

Merhaba kızlar yazamadım 3 gündür sezeryan oldum 1 yılda 2. Sezeryan olunca sanki daha mı zor oldu ams cok şükür kızım iyi biraz minik 2400 gram ama cok şükür saglıklıyız takip edemedim kac gündür inş herkes iyidir
Hayirli olsun canim benim Allah anali babali büyütsün ınslalah 🙏🙏 Biz halen bekleyenlerdeniz

Merhaba kızlar. Biz bugün 5 günlük olduk. Bebekli hayat çok zormuş ama çok da güzel 😍 kendime inanamıyorum gece hiç uyumuyor ve uyutmuyor ona rağmen kendimi dinç hissediyorum.
Dışkısı hardal sarısı ve sulu normal mi
İlk 2 gün sütüm yoktu. Sonra damla damla geldi. Bugün iki göğüsten 40 CC çıktı. Şükür artıyor.
Göğüslerimden birinin ucunu bebes eme eme çıkardı. Birinin ucu halen yok. Birini emiyor diğerini ben sağıp şırıngayla veriyorum.
Diğer göğüse de veriyorum ara ara çekip ucunu çıkarsın diye ama almıyor çok ağlıyor. Var mı bir önerisi olan🤗.
Doğum yapmış olan arkadaşların bebekleri hayırlı olsun. Doğum yapacak olanlara kolay doğumlar diliyorum 😍

Doğum yaptım kizlar 1 bucukda doğdu çok şükür bebeğimi ama yeni doğan a aldılar bı kaç saat duracakmis inşallah sabaha kadar verirler yanıma . Çabuk ama benim için çok çok zor bı doğum oldu bebek eli kafasında gelmiş kesi atmadı ama yırtık çok oldu 3600 doğdu aslında .🙏 Yine de çok şükür 11 de geldik 1 30 da doğdu 🙏🙏
Maşallah miniğe hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 💞

Merhaba kızlar. Biz bugün 5 günlük olduk. Bebekli hayat çok zormuş ama çok da güzel 😍 kendime inanamıyorum gece hiç uyumuyor ve uyutmuyor ona rağmen kendimi dinç hissediyorum.
Dışkısı hardal sarısı ve sulu normal mi
İlk 2 gün sütüm yoktu. Sonra damla damla geldi. Bugün iki göğüsten 40 CC çıktı. Şükür artıyor.
Göğüslerimden birinin ucunu bebes eme eme çıkardı. Birinin ucu halen yok. Birini emiyor diğerini ben sağıp şırıngayla veriyorum.
Diğer göğüse de veriyorum ara ara çekip ucunu çıkarsın diye ama almıyor çok ağlıyor. Var mı bir önerisi olan🤗.
Doğum yapmış olan arkadaşların bebekleri hayırlı olsun. Doğum yapacak olanlara kolay doğumlar diliyorum 😍
Oy maşallah ya bizde bekliyoz daha ne belirti var ne gelen var bos bos bekliyoz bakalim😁

Ne yazık ki sicak yüzünden bebeğim dün çok huzursuzlandi. Bi de üstüne ağladıkça vücut sıcaklığı iyice arttı . O yüzden zibin takımından vazgeçtim ben çıtçıtlı atlet üstüne romper ve ayaklarına da corap giydirmeye başladım ben. Kolları ve bacakları açıkta, gövdesi 2 kat kıyafet korumasında . Daha rahat etti sanki. Kızım sıcağı kesinlikle sevmiyor :)

Izmır daha sıcaktır büyük olasılıkla, tam yaz sıcağına denk geldik ama dengeli olunca bi sorun olmaz sanırım:)

Back
X