- 17 Eylül 2010
- 4.901
- 5.092
- 358
bende de krdon kani ve kordon dokusu alinacak. Bacaklarim acilmazsa diye korkuyorum garip bir korku![]()
Hiç bişey olmaz inşallah, içini ferah tut
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende de krdon kani ve kordon dokusu alinacak. Bacaklarim acilmazsa diye korkuyorum garip bir korku![]()
Tesekkürler canım ya. Goturcez olmazsa. Bazen kendı uyanıyor bazen ben uyandırıyorum. 3saat filan hemen hemen. Gozlerde hafıf var sankı. Ama işte uykusu benı tereddüt ettırdı. Emıyor şükür ogrendık ıkımızde bısekılde. Mamada verıyorum valla cıla olsun ustune dıye. Uykuya meyili benı huylandırıyor. Şu andada hastaneye gıdemıyoruz korona şüphelısı hemsıre cıktı.![]()
Senle yarışa girelim hani kim kazancakAy ağzından bal damlıyo. İnşallah doğar hayırlısıyla
Nooooo olmuyo galiba hepiniz benden önce dogurcaksinizBenimde geciken bebislerden hala sancim yok ama yürürken falan cok zorlaniuorum sanki bebis asagi düşecekmiş gibi bi baskı yapiyo sizde yürürken öyle oluyomu
Ya çok özür diliyorum okuyanlardan akıntı dedin benimde hem çok akıntım var hemde baya koyu sonra baya ıslanıyorumGözün aydinAllah anali babali büyütsün insallah
Nasildi doğumunuz merak ettim benim de akintim cok oldugu icin suyummu geliyor normal akintimi bilmiyorum
Yok canım ben değildim ama o kim demişse banada desinAy bana da diyin zamanla ilgili bir seyler ☺Gunayp’a siz demiştiniz galiba bugün olur diye
![]()
Senin ağrıların geçtimi canımCanım son 1 gün artık yarın doktorun karar verir
Gözünaydın canım sağlıkla büyüt minigini inşallahMerhaba kızlar yazamadım 3 gündür sezeryan oldum 1 yılda 2. Sezeryan olunca sanki daha mı zor oldu ams cok şükür kızım iyi biraz minik 2400 gram ama cok şükür saglıklıyız takip edemedim kac gündür inş herkes iyidir
Geçti sadece arada geliyor bele vuruyor bebek kasiliyor karnım sertleşiyor ama bu haftalarda normal böyle olması herks dogurunca heveslendik ama sanırım daha zamanı varSenin ağrıların geçtimi canım
Senle yarışa girelim hani kim kazancak![]()
Gözün aydın canım saglık ve huzurlu büyüsün küçük meleğin inşallahMerhaba kızlar yazamadım 3 gündür sezeryan oldum 1 yılda 2. Sezeryan olunca sanki daha mı zor oldu ams cok şükür kızım iyi biraz minik 2400 gram ama cok şükür saglıklıyız takip edemedim kac gündür inş herkes iyidir
Anneli babalı buyusun, omru uzun bahtı güzel olsunMerhaba kızlar yazamadım 3 gündür sezeryan oldum 1 yılda 2. Sezeryan olunca sanki daha mı zor oldu ams cok şükür kızım iyi biraz minik 2400 gram ama cok şükür saglıklıyız takip edemedim kac gündür inş herkes iyidir
Benim ağrılar 5 dk 1 e düştü 3 dk düşünce gidicem hastaneye bu yarışı ben kazanıcam galibaSenle yarışa girelim hani kim kazancak![]()
Aynısı bizde de oluyor canım, düzenli emzirdigim halde ve sütüm baya arttığı halde bazen sinirli uyanıyor ve meme ucunu tutmayıp kıyamet koparıyor. İlk zamanlardaki biberon konforunu arıyor sanırım . Ben de son 2 gündür makineyle süt sağıp buzdolabina koyuyorum. Bu tür krizler geldiğinde biberonla bir iki damla süt verip sakinlestirip hemen ardından memeyi dayiyorum ağzına . Ama tabii bunu yapana kadar sinirler iyice harap oluyor :) emzirme sonrası kalan sütü sağ bence . Böylece gozlemlersin süt miktarını. Ama doydugunu anlamanın tek yolu yeterince çiş yapması, bir de kilo alması ...Kızlar sütünüzün yetip yetmedıgını nerden anlıyorsunuz, emdikten sonra bi de mama mı versem,bugun gaz, alt degıstrme,emzirme tamam oldgu halde bastı yaygarayı uzun bi süre susmadı, mama verdıl, hep vermelımıyım emzirme sonrası ki,siz nasıl ayarlıyorsunuz yada anlıyorsunuz sütünğzğn yrtıp yetmedgını
Sagol canım,kriz yönetimini sevdim,ben de uygulayayımAynısı bizde de oluyor canım, düzenli emzirdigim halde ve sütüm baya arttığı halde bazen sinirli uyanıyor ve meme ucunu tutmayıp kıyamet koparıyor. İlk zamanlardaki biberon konforunu arıyor sanırım . Ben de son 2 gündür makineyle süt sağıp buzdolabina koyuyorum. Bu tür krizler geldiğinde biberonla bir iki damla süt verip sakinlestirip hemen ardından memeyi dayiyorum ağzına . Ama tabii bunu yapana kadar sinirler iyice harap oluyor :) emzirme sonrası kalan sütü sağ bence . Böylece gozlemlersin süt miktarını. Ama doydugunu anlamanın tek yolu yeterince çiş yapması, bir de kilo alması ...
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün ömrü uzun olsunMerhaba kızlar yazamadım 3 gündür sezeryan oldum 1 yılda 2. Sezeryan olunca sanki daha mı zor oldu ams cok şükür kızım iyi biraz minik 2400 gram ama cok şükür saglıklıyız takip edemedim kac gündür inş herkes iyidir
Ben demiştimYok canım ben değildim ama o kim demişse banada desin![]()