2020 Haziran ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar. Gelin süreci birlikte geçirelim

Kızlar haziranda tüp bebek tedavisine başladım opudan sonra bir buçuk aylık rahim dinlendirmesi önerdi doktorum ve transferim yapılacakken hamile olduğumu öğrendim doğal yolla hamile kaldım transfer işlemi iptal 2 tane 5. Gün embriom var bekleyen doktorumla görüşmedim henüz benim gibi aynı durumu yaşan varmı acaba
Tebrik ederim canimmm.. :nazar: nasil ogrendiniz..adetinizmi gecikti..

Evet adetim gecikti miğde bulantılarım olunca şüphelendim test yaptım teşekkür ederim
Bende son 2 adettir dogal deniyodum..adetime bi 5 gun kaldi suan..ama hicbir belirti yok..ondan sormak istedim size..bi 4 gun onceye kadar yaptim idrar testini negatif cikti hep..sanirim bu ayda olmadi..benimde eylulde olcak canim tup bebek tedavisi..

Kızlar haziranda tüp bebek tedavisine başladım opudan sonra bir buçuk aylık rahim dinlendirmesi önerdi doktorum ve transferim yapılacakken hamile olduğumu öğrendim doğal yolla hamile kaldım transfer işlemi iptal 2 tane 5. Gün embriom var bekleyen doktorumla görüşmedim henüz benim gibi aynı durumu yaşan varmı acaba
tebrik ederim canım ama merak ettıgım rahım dınlendırme surecı lucrın ıle olmuyor mu yanı gecıcı menapoz olayı nasıl hamılelık olustu ozaman bunu merak ettım yada lucrın mı kullanmadınız acaba:KK33:

Doktorumun bir hastası, opuda çatlamayan sonradan çatlayan bir yumurtayla gebe kalmış hayırlı olsun :)

tebrik ederim canım ama merak ettıgım rahım dınlendırme surecı lucrın ıle olmuyor mu yanı gecıcı menapoz olayı nasıl hamılelık olustu ozaman bunu merak ettım yada lucrın mı kullanmadınız acaba:KK33:
Hiç bir ilaç kullanmadım doktorum 2. Reglinde gel transfer tedavisine başlayalım dedi ilk regli oldum 2. Olmadım rabbimin mucizesi istiyen herkese nasip eder inşallah

bende de bu risk var , ne yapacagıma karar veremedim sizin sağlıklı cocugunuz var mı
Benim 1 tane sağlıklı oğlum var 9 yaşında çok şükür. 3 tane karnımda öldü bebeklerim 8-10 hafta arası kalpleri durdu,3 kere kürtaj oldum. 1 tane bebeğim de hasta doğdu ve kaybettik. Tüp bebek denedim, 6 yumurta toplandı, 4 ü dollendi, bir tanesi 5.güne gitti, tek genden sağlıklı geldi sevindik ama malesef kromozomları bozuk çıkmış, transfer olamadım.Eger riskiniz varsa tüp bebek deneyin ve herşeyine baktirin. Kürtaj ve sağlıksız doğum çok yıpratıcı,ben son şansımı da denedim,kısmet değilmiş, üzüldüm ama ben elimden geleni yaptım, olmayınca olmuyor. Sizin var mı sağlıklı çocuğunuz?

yok ilk gebeliğimdi . risk var ama tüp bebek yapmak için elimizde yeterli veri yok. sadece bende taşıyıcılık cıktı

Çok şükür tuttu canım benim de 9 toplandı 3ü gitti 5.gün e 2 si transfer oldu şükür ikizlere hamileyim
Aaaaa ne guzel ya inşallah saglıklı doğurmayı nasip etsın allahım darısı benm başıma🙏 Bi de ikiz cok istıyorum bende😃 kaçı döllendı ve embrıyo gradeleri nasıldı canım?

Aaaaa ne guzel ya inşallah saglıklı doğurmayı nasip etsın allahım darısı benm başıma🙏 Bi de ikiz cok istıyorum bende😃 kaçı döllendı ve embrıyo gradeleri nasıldı canım?
Gradelerini bilmiyorum canım 5.gün birinci kalite demişti inşallah darısı sana sen ne zaman başlıyorsun 9 tanesinden 7 si döllendi 3. Tanesi 5.gün e gitti

Gradelerini bilmiyorum canım 5.gün birinci kalite demişti inşallah darısı sana sen ne zaman başlıyorsun 9 tanesinden 7 si döllendi 3. Tanesi 5.gün e gitti
Bende başlıcam adetımle tedavıye onu beklıyorum inşallah☺️ Cok guzel olmuş boyle hayrlı haberler gorunce umutlanıyorum mutlu oluyorum🥰

Back
X