- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
- Konu Sahibi Muallimezzz
-
Tebrik ederim canimmm..Kızlar haziranda tüp bebek tedavisine başladım opudan sonra bir buçuk aylık rahim dinlendirmesi önerdi doktorum ve transferim yapılacakken hamile olduğumu öğrendim doğal yolla hamile kaldım transfer işlemi iptal 2 tane 5. Gün embriom var bekleyen doktorumla görüşmedim henüz benim gibi aynı durumu yaşan varmı acaba
Evet adetim gecikti miğde bulantılarım olunca şüphelendim test yaptım teşekkür ederimTebrik ederim canimmm..nasil ogrendiniz..adetinizmi gecikti..
Bende son 2 adettir dogal deniyodum..adetime bi 5 gun kaldi suan..ama hicbir belirti yok..ondan sormak istedim size..bi 4 gun onceye kadar yaptim idrar testini negatif cikti hep..sanirim bu ayda olmadi..benimde eylulde olcak canim tup bebek tedavisi..Evet adetim gecikti miğde bulantılarım olunca şüphelendim test yaptım teşekkür ederim
tebrik ederim canım ama merak ettıgım rahım dınlendırme surecı lucrın ıle olmuyor mu yanı gecıcı menapoz olayı nasıl hamılelık olustu ozaman bunu merak ettım yada lucrın mı kullanmadınız acabaKızlar haziranda tüp bebek tedavisine başladım opudan sonra bir buçuk aylık rahim dinlendirmesi önerdi doktorum ve transferim yapılacakken hamile olduğumu öğrendim doğal yolla hamile kaldım transfer işlemi iptal 2 tane 5. Gün embriom var bekleyen doktorumla görüşmedim henüz benim gibi aynı durumu yaşan varmı acaba
Doktorumun bir hastası, opuda çatlamayan sonradan çatlayan bir yumurtayla gebe kalmış hayırlı olsun :)Kızlar haziranda tüp bebek tedavisine başladım opudan sonra bir buçuk aylık rahim dinlendirmesi önerdi doktorum ve transferim yapılacakken hamile olduğumu öğrendim doğal yolla hamile kaldım transfer işlemi iptal 2 tane 5. Gün embriom var bekleyen doktorumla görüşmedim henüz benim gibi aynı durumu yaşan varmı acaba
Hiç bir ilaç kullanmadım doktorum 2. Reglinde gel transfer tedavisine başlayalım dedi ilk regli oldum 2. Olmadım rabbimin mucizesi istiyen herkese nasip eder inşallahtebrik ederim canım ama merak ettıgım rahım dınlendırme surecı lucrın ıle olmuyor mu yanı gecıcı menapoz olayı nasıl hamılelık olustu ozaman bunu merak ettım yada lucrın mı kullanmadınız acaba
Büyük ihtimal benim kide öyle oldu henüz doktorumla görüşmeye gitmedim çarşamba günü çağırdıDoktorumun bir hastası, opuda çatlamayan sonradan çatlayan bir yumurtayla gebe kalmış hayırlı olsun :)
bende de bu risk var , ne yapacagıma karar veremedim sizin sağlıklı cocugunuz var mıBizim de çok nadir görülen hastalık vardı, smith lemli opitz kısaca slo .Aynen bize de yüzde 25 risk var dedikleri için genetik test yaptıracağız..Siz nerde tedavi oluyorsunuz?
Benim 1 tane sağlıklı oğlum var 9 yaşında çok şükür. 3 tane karnımda öldü bebeklerim 8-10 hafta arası kalpleri durdu,3 kere kürtaj oldum. 1 tane bebeğim de hasta doğdu ve kaybettik. Tüp bebek denedim, 6 yumurta toplandı, 4 ü dollendi, bir tanesi 5.güne gitti, tek genden sağlıklı geldi sevindik ama malesef kromozomları bozuk çıkmış, transfer olamadım.Eger riskiniz varsa tüp bebek deneyin ve herşeyine baktirin. Kürtaj ve sağlıksız doğum çok yıpratıcı,ben son şansımı da denedim,kısmet değilmiş, üzüldüm ama ben elimden geleni yaptım, olmayınca olmuyor. Sizin var mı sağlıklı çocuğunuz?bende de bu risk var , ne yapacagıma karar veremedim sizin sağlıklı cocugunuz var mı
39 yaşındayım. Çok şükür.yaşınız kaç bu arada , baya talihsizlikler yaşamıssınız sizde neyseki bir cocugunuz var maşallah
Arkadasınız hepsı 5. Gune gtmiş cok guzel gorunuyor. Peki tuttu mu bebegi?Arkadaşımın 8 yumurta çıktı 8 i de 5.güne gitti canım
Çok şükür tuttu canım benim de 9 toplandı 3ü gitti 5.gün e 2 si transfer oldu şükür ikizlere hamileyimArkadasınız hepsı 5. Gune gtmiş cok guzel gorunuyor. Peki tuttu mu bebegi?
Aaaaa ne guzel ya inşallah saglıklı doğurmayı nasip etsın allahım darısı benm başımaÇok şükür tuttu canım benim de 9 toplandı 3ü gitti 5.gün e 2 si transfer oldu şükür ikizlere hamileyim
Gradelerini bilmiyorum canım 5.gün birinci kalite demişti inşallah darısı sana sen ne zaman başlıyorsun 9 tanesinden 7 si döllendi 3. Tanesi 5.gün e gittiAaaaa ne guzel ya inşallah saglıklı doğurmayı nasip etsın allahım darısı benm başımaBi de ikiz cok istıyorum bende kaçı döllendı ve embrıyo gradeleri nasıldı canım?
Bende başlıcam adetımle tedavıye onu beklıyorum inşallahGradelerini bilmiyorum canım 5.gün birinci kalite demişti inşallah darısı sana sen ne zaman başlıyorsun 9 tanesinden 7 si döllendi 3. Tanesi 5.gün e gitti
İnşAllah güzel haberlerini alırız canımBende başlıcam adetımle tedavıye onu beklıyorum inşallahCok guzel olmuş boyle hayrlı haberler gorunce umutlanıyorum mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?