- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Ben bunu çok düşündüm ama çocuk büyünce evde ne yapacaksın o kadar zaman, bu sefer de keşke çalışsam derim gibi geliyor. O yüzden bırakmayı göze alamıyorum.Benim gibi işini bırakıp evinin kadını bebeğinin anası olacak var mi içinizde. Ben çalışan annenin çocuğuyum annem hep çalıştı annemin kokusuna hasret kalırdım ilerde bir gün anne olursam şartlar uyarsa çocuğumun başım da olacağım derdim. 9 senedir aynı firmadayım beni çok severler bende onları ailem gibiler nasıl ayrilicam bilmiyorum eminim çok arayacağım o günleri benim için zor olacak
Maşallah canim sen baya erkencisinHahaha bn ilk çocuğumu 18 de doğurdum simdikinide 21 de dogurucam
Evet söylemiyorlar. Teşekkür ederim . Benimkinin FL sini göremiyorum ama bn halaBenimde ogrendigim iyi oldu bilmiyordum kilosunu soyluyor boyunu soylemiyor dr.
18 yaşımda evlendim hamile kaldım ve doğum yaptımMaşallah canim sen baya erkencisin
Magazada yöneticiyim musterilerle muhattap olmuyorum temasim yok ama ortamda her tur insan oluyor tabi avmlerde o nedenle tedirgin oluyorum hayirlisi bakalim elimden geldigince dikkatliyim Allahim korusunHaklısın sonrası çok önemli ama çok dikkat et AVM’ler çok riskli hamilesin diye geri planda tutuyorlar mı peki en azından öle bi imkanı varsa iyidir
Bende 28.haftada 1050 dogmusum,gelinimiz 540 gr doğmuş,26 da ,,,gucludur bebeklerPrematürebebek kuvözde 800 gr doğdu yanlış hatırlamıyorsam
Canım bende öyle düşünüyordum,ama hemşire ilk süt çok önemli emmese bile sagip verirsin dedi,4 ay dolapta saklanıyor dedi o yüzden aldim.Ben sut sagma makinesi almadim
Nedense bana korkunç geliyor
Canim yanar gibi geldi ☹
Hoşgeldin canım ya nere gittin gitme daha tamammi güzel.oluyor surda konuşuyoruz paylaşıyoruz
Şu engellemeler falan insanın sinirini bozuyor gerçekten siteye gireyim gelmiyor resmen ama sizle paylaşmak ayrı bir güzel oluyor aynı yoldayız sonuçtaBiz sana gitme dedik neden gitmeye kalktinGelmene sevindim canım
Canım ben de ilk kızım olduğunda çocuğumun attığı ilk aşımı ben göreyim , herşeyine ilk ben şahit olayım diye düşünüp 10 yıllık çalıştığım işyerinden ayrılmıştım ama sonradan çok pişman oldum , evde olmak bana hiç yaramadı psikolojik olarak ve en fazla 1,5 sene dayanabildim .. şimdi 6 yıldır çalıştığım iş yerinden ayrılmayı hiç düşünmüyorum , öncelikle bütün izin haklarımı kullanacağım sonrasında kızımı babaannesine emanet edeceğim inşallah .. eğer senin çevrende gözünün arkada kalmayacağı biri varsa bence bir süre dene derimBenim gibi işini bırakıp evinin kadını bebeğinin anası olacak var mi içinizde. Ben çalışan annenin çocuğuyum annem hep çalıştı annemin kokusuna hasret kalırdım ilerde bir gün anne olursam şartlar uyarsa çocuğumun başım da olacağım derdim. 9 senedir aynı firmadayım beni çok severler bende onları ailem gibiler nasıl ayrilicam bilmiyorum eminim çok arayacağım o günleri benim için zor olacak
Özel hastanemi bu fiyat.Benim şubatda 5 bin dr.5 bin hastaneydi.simdi ne oldu konusmadik dahaCanım benimde 2700 zorunlu sezeryan avicenna da
Bence hemen ayrılma istersen önce hakkin olan izni kullan sonra belki dönmek istersin alabiliyorsan ucretsiz al ozelde alınır mı bilmiyorum. Ama çevremde clismayan annelerin clisanlardan daha çok zorlandığını görüyorum clsanlar ise gidip kafa dinliyoruz diyorlar.
Bir bebeğin sadece annesi tarafından büyütülmesi kadar güzel birşey yoktur kesinlikle ben de çalışıyorum ve şimdiden bakıcı derdindeyim kime bırakacağğım nasıl olacak sürekli aklımda bunlar var özel sektörde çalışıyor olsaydım belki ben de bırakmayı düşünürdüm ama sonrasında da tekrardan iş hayatına dönmek isterdim kesinlikle çünkü çalışma hayatına alıştım ve çocuk büyüdükten sonra evde olmak bana çok sıkıcı gelmeye başlayacaktır
Kuzum evden çalışabileceğin ya da yarı zamanlı çalışma imkanı yok mu işte 3 gün gidip yarım maaş alıyorsun onları araştır çocukla ilgilenmek güzel ama o kadar çalışıp evde olmakta seni bunaltabilir sonra
Kizlar toplu cevap vereyim .Ben işyerime bırakıcam dedim 32.haftada da gider 9 yıllık tazminatımı alıp gelir ondan sonrası evimde bebeğime bakarım diye düşündüm. Özel sektörde masa başı işim ama evim işime çok uzak 1.5 saat metrobüs sonra yürüme sonra minibüs. Eve geldiğimde helak durumdayim. Eminim bende bunalırım aylardır evdeyim iş yerimde hiç sevmediğim insanları bile özledim.Bu arada uzaktan çalışma imkanim yok isim muhasebe 1 gün gitmesem evraklar dağ oluyordu. Niyetim 2 yaşından sonra ise başlamak ama şu da var burda eski eleman old için aldığım maaşı başka bir yere alamam ve çalıştığım yer çok güvenilir istediğin zaman borca girebilirsin günün den önce yatar maaşlar vs.ama bir yandan da özel old için çok kötü ruhlu insanlar var sen odana geçip işini yapsan da çomak sokmadan duramıyorlardı artık son dönem iyice bunalmıştım bilmiyorum kızlar kafam çok karışık. Isin maddi botituda var eşim mali müşavir çok şükür geliri iyi ev kredimiz var cuzi bir miktar ama biraz rahat yaşamaya alıştık virüs den önce her bulduğumuz bayramlarda vs bi yerlere kaçardık yılda 6 7 kez tatile gittiğimiz oluyor kafamiz esiyor 2 günlüğüne kaçar yazın 2 haftalık yıllık izinler bayramlar hepsimi degerlendirirdik şimdi tek maaşa düşünce böyle olmayacak .Bir yanim otur zor sahip old bebegini büyüt bir yanım çalış para ni kazan hayatını rahat yasa diyor. Bide bu kadar ikilemde kalma sebebim hem yol hemde çalıştığım yerdeki kötü insanlar iyice Migdem bulanmıştı akil akildan üstündür detaylı yazdım sizceBen bunu çok düşündüm ama çocuk büyünce evde ne yapacaksın o kadar zaman, bu sefer de keşke çalışsam derim gibi geliyor. O yüzden bırakmayı göze alamıyorum.
Taroh bitaz sikintiliymis benim de cumartesi gunune geliyordu neyseki oglene kadar calisiyor doktorum aldim raporumu sorun cikmadiBenim 32.haftam pazar günü ne denk geliyor doktorum cumartesi pazar çalışmıyor 32+1 de gel dedi sonra raporu veren birime sordum o da aynı şeyi söyledi.
Yüreğinin sesini dinle, o sana doğruyu söylerKizlar toplu cevap vereyim .Ben işyerime bırakıcam dedim 32.haftada da gider 9 yıllık tazminatımı alıp gelir ondan sonrası evimde bebeğime bakarım diye düşündüm. Özel sektörde masa başı işim ama evim işime çok uzak 1.5 saat metrobüs sonra yürüme sonra minibüs. Eve geldiğimde helak durumdayim. Eminim bende bunalırım aylardır evdeyim iş yerimde hiç sevmediğim insanları bile özledim.Bu arada uzaktan çalışma imkanim yok isim muhasebe 1 gün gitmesem evraklar dağ oluyordu. Niyetim 2 yaşından sonra ise başlamak ama şu da var burda eski eleman old için aldığım maaşı başka bir yere alamam ve çalıştığım yer çok güvenilir istediğin zaman borca girebilirsin günün den önce yatar maaşlar vs.ama bir yandan da özel old için çok kötü ruhlu insanlar var sen odana geçip işini yapsan da çomak sokmadan duramıyorlardı artık son dönem iyice bunalmıştım bilmiyorum kızlar kafam çok karışık. Isin maddi botituda var eşim mali müşavir çok şükür geliri iyi ev kredimiz var cuzi bir miktar ama biraz rahat yaşamaya alıştık virüs den önce her bulduğumuz bayramlarda vs bi yerlere kaçardık yılda 6 7 kez tatile gittiğimiz oluyor kafamiz esiyor 2 günlüğüne kaçar yazın 2 haftalık yıllık izinler bayramlar hepsimi degerlendirirdik şimdi tek maaşa düşünce böyle olmayacak .Bir yanim otur zor sahip old bebegini büyüt bir yanım çalış para ni kazan hayatını rahat yasa diyor. Bide bu kadar ikilemde kalma sebebim hem yol hemde çalıştığım yerdeki kötü insanlar iyice Migdem bulanmıştı akil akildan üstündür detaylı yazdım sizce
Bu arada eşimin fikri sen 5 yıldır evliligimiz boyunca elinden geleni yaptin yol uzak kar kış demedin ayak da gidip gelmekten bacaklarinda varisler oluştu artık bırak ve anneciğinin tadını çıkar diyor .
Yani bilmiyorum canim benim gunumde doktor calistigi icin sikinti yasamadim ama pazar gunune gelenler mecbur ya erken alacak ya gec ama doktorum ozellikle deyince o gun gittim ben direkYaa cidden mi ama personle islerine tekrar tekrar sordum sikjnti olmaz isten dolayi herkes vaktinde gidemez ki dedi. Bir de benim 32nye girdiğimi nerden bilip direk ayircaklar ki bilemedim kizlar ya herkes tam o gün mu alcak
Canım ben de ilk kızım olduğunda çocuğumun attığı ilk aşımı ben göreyim , herşeyine ilk ben şahit olayım diye düşünüp 10 yıllık çalıştığım işyerinden ayrılmıştım ama sonradan çok pişman oldum , evde olmak bana hiç yaramadı psikolojik olarak ve en fazla 1,5 sene dayanabildim .. şimdi 6 yıldır çalıştığım iş yerinden ayrılmayı hiç düşünmüyorum , öncelikle bütün izin haklarımı kullanacağım sonrasında kızımı babaannesine emanet edeceğim inşallah .. eğer senin çevrende gözünün arkada kalmayacağı biri varsa bence bir süre dene derim
Benimde pazara denk geliyor aksi gibi pazartesinede kurumda ilişiğim kesilecek yeni görev yerime giriş olacak benim 32. Hafta çorba olacak gibi duruyorBenim 32.haftam pazar günü ne denk geliyor doktorum cumartesi pazar çalışmıyor 32+1 de gel dedi sonra raporu veren birime sordum o da aynı şeyi söyledi.
Yüreğimde kafamda durmuş vaziyette sanırım çıkmak isteme sebebim iş yerindeki sorunlu insanlar bıkmıştım şimdide onlar kim ki diyorum şartlara sen bak .Ailemde herkes çalışmamı istiyor eşim hariç hatta kayınpederin bile dedi işine karışmak istemem ama bence çalış kızım işin iyi diyeYüreğinin sesini dinle, o sana doğruyu söylerNe karar verirsen ver eşin ve bebeğin yanında olduğu sürece hep mutlu olacaksın.
Birebir muhataplıgın yokmuş o iyi canım. Gerisi de tedbir alırsın Allah’ın izniyle bişey olmaz. Allah yardımcın olsun kuzumMagazada yöneticiyim musterilerle muhattap olmuyorum temasim yok ama ortamda her tur insan oluyor tabi avmlerde o nedenle tedirgin oluyorum hayirlisi bakalim elimden geldigince dikkatliyim Allahim korusun
Ben genelde kasım anneleri burda takılıyorum geçmişte çok ceza aldim nedenseŞu engellemeler falan insanın sinirini bozuyor gerçekten siteye gireyim gelmiyor resmen ama sizle paylaşmak ayrı bir güzel oluyor aynı yoldayız sonuçta❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?