2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben bunu çok düşündüm ama çocuk büyünce evde ne yapacaksın o kadar zaman, bu sefer de keşke çalışsam derim gibi geliyor. O yüzden bırakmayı göze alamıyorum.

Haklısın sonrası çok önemli ama çok dikkat et AVM’ler çok riskli hamilesin diye geri planda tutuyorlar mı peki en azından öle bi imkanı varsa iyidir
Magazada yöneticiyim musterilerle muhattap olmuyorum temasim yok ama ortamda her tur insan oluyor tabi avmlerde o nedenle tedirgin oluyorum hayirlisi bakalim elimden geldigince dikkatliyim Allahim korusun

İyi aksamlar herkeseBen bugun bebısımi gordum.Simdilik sıkıntısı yok masallauih dıyoruö1.320 gr 38.5 cm boyunda olmus meleğimSevgili bebegım makat gelişine dönmüşUltrasonda eller ayaklar birbirine dokunuyor. Hiç sabit durmuyorduKafasını yukarı kaldırıp baktı dedı dr. Bende gordum o anı.Sanırım bana bakındıBen de diyorum 3 gundur neden midem yanıyor. Karnım neden bu kadar buyuk gorunuyorTers donmus donmesine de ayakları bildiğin yere diye kasıgıma basıyorKafasının üstte olması devamlı oturan ben için zorlayıcı nefesim acısından. Yatarken de oyle gercıTuhaflasmaya basladım 3 gundur.
Bır dıger ayrıntısı lökosit 25 olmus. Hesapta duzelmıstı. Vucudum uretıyor sanırım. Demir baglamam dusuk cıktı. Doguma hazırlanman lazım dedi. Kan ilacını arada bırakıyorum ben kabızlıktan dolayı dıye kan seviyesini yukseltene kadar ara ara kan verelim damardan dedi. Direnclı halde olman lazım ve kan cok onemli dedı.Kanı damardan aldım. Bir de antibiyotik igne yaptı. Ve bir de tekrar monurol verdi enfeksiyonu onlemek için. Ve bir de c vitaminine devam et dedi. Ve bir deee... yeter artık bu kadar ilaca diyorummm benHayırlısıyla kavussak artık

Canım ben de ilk kızım olduğunda çocuğumun attığı ilk aşımı ben göreyim , herşeyine ilk ben şahit olayım diye düşünüp 10 yıllık çalıştığım işyerinden ayrılmıştım ama sonradan çok pişman oldum , evde olmak bana hiç yaramadı psikolojik olarak ve en fazla 1,5 sene dayanabildim .. şimdi 6 yıldır çalıştığım iş yerinden ayrılmayı hiç düşünmüyorum , öncelikle bütün izin haklarımı kullanacağım sonrasında kızımı babaannesine emanet edeceğim inşallah .. eğer senin çevrende gözünün arkada kalmayacağı biri varsa bence bir süre dene derim

Ben bunu çok düşündüm ama çocuk büyünce evde ne yapacaksın o kadar zaman, bu sefer de keşke çalışsam derim gibi geliyor. O yüzden bırakmayı göze alamıyorum.
Kizlar toplu cevap vereyim .Ben işyerime bırakıcam dedim 32.haftada da gider 9 yıllık tazminatımı alıp gelir ondan sonrası evimde bebeğime bakarım diye düşündüm. Özel sektörde masa başı işim ama evim işime çok uzak 1.5 saat metrobüs sonra yürüme sonra minibüs. Eve geldiğimde helak durumdayim. Eminim bende bunalırım aylardır evdeyim iş yerimde hiç sevmediğim insanları bile özledim.Bu arada uzaktan çalışma imkanim yok isim muhasebe 1 gün gitmesem evraklar dağ oluyordu. Niyetim 2 yaşından sonra ise başlamak ama şu da var burda eski eleman old için aldığım maaşı başka bir yere alamam ve çalıştığım yer çok güvenilir istediğin zaman borca girebilirsin günün den önce yatar maaşlar vs.ama bir yandan da özel old için çok kötü ruhlu insanlar var sen odana geçip işini yapsan da çomak sokmadan duramıyorlardı artık son dönem iyice bunalmıştım bilmiyorum kızlar kafam çok karışık. Isin maddi botituda var eşim mali müşavir çok şükür geliri iyi ev kredimiz var cuzi bir miktar ama biraz rahat yaşamaya alıştık virüs den önce her bulduğumuz bayramlarda vs bi yerlere kaçardık yılda 6 7 kez tatile gittiğimiz oluyor kafamiz esiyor 2 günlüğüne kaçar yazın 2 haftalık yıllık izinler bayramlar hepsimi degerlendirirdik şimdi tek maaşa düşünce böyle olmayacak .Bir yanim otur zor sahip old bebegini büyüt bir yanım çalış para ni kazan hayatını rahat yasa diyor. Bide bu kadar ikilemde kalma sebebim hem yol hemde çalıştığım yerdeki kötü insanlar iyice Migdem bulanmıştı akil akildan üstündür detaylı yazdım sizce
Bu arada eşimin fikri sen 5 yıldır evliligimiz boyunca elinden geleni yaptin yol uzak kar kış demedin ayak da gidip gelmekten bacaklarinda varisler oluştu artık bırak ve anneciğinin tadını çıkar diyor .

Benim 32.haftam pazar günü ne denk geliyor doktorum cumartesi pazar çalışmıyor 32+1 de gel dedi sonra raporu veren birime sordum o da aynı şeyi söyledi.
Taroh bitaz sikintiliymis benim de cumartesi gunune geliyordu neyseki oglene kadar calisiyor doktorum aldim raporumu sorun cikmadi

Yüreğinin sesini dinle, o sana doğruyu söyler Ne karar verirsen ver eşin ve bebeğin yanında olduğu sürece hep mutlu olacaksın.

Yaa cidden mi ama personle islerine tekrar tekrar sordum sikjnti olmaz isten dolayi herkes vaktinde gidemez ki dedi. Bir de benim 32nye girdiğimi nerden bilip direk ayircaklar ki bilemedim kizlar ya herkes tam o gün mu alcak
Yani bilmiyorum canim benim gunumde doktor calistigi icin sikinti yasamadim ama pazar gunune gelenler mecbur ya erken alacak ya gec ama doktorum ozellikle deyince o gun gittim ben direk

Birde baktirma sorunu var annem 1.5 saat kayinvalidem de hemen hemen araçla o mesafede ikisi de 3 vesayit onlarda gelmezler
Hepsinin ayrı düzeni var kimi bulucam eminim bende çok zorlanicam her sabah o koşturmayı özledim bu arada işten çıkış saatim 17.30 evim işime yakın ama ev uzak işte ve ailenin herbiri ayrı semtlerde offff

Benim 32.haftam pazar günü ne denk geliyor doktorum cumartesi pazar çalışmıyor 32+1 de gel dedi sonra raporu veren birime sordum o da aynı şeyi söyledi.
Benimde pazara denk geliyor aksi gibi pazartesinede kurumda ilişiğim kesilecek yeni görev yerime giriş olacak benim 32. Hafta çorba olacak gibi duruyor

Yüreğinin sesini dinle, o sana doğruyu söyler Ne karar verirsen ver eşin ve bebeğin yanında olduğu sürece hep mutlu olacaksın.
Yüreğimde kafamda durmuş vaziyette sanırım çıkmak isteme sebebim iş yerindeki sorunlu insanlar bıkmıştım şimdide onlar kim ki diyorum şartlara sen bak .Ailemde herkes çalışmamı istiyor eşim hariç hatta kayınpederin bile dedi işine karışmak istemem ama bence çalış kızım işin iyi diye

Magazada yöneticiyim musterilerle muhattap olmuyorum temasim yok ama ortamda her tur insan oluyor tabi avmlerde o nedenle tedirgin oluyorum hayirlisi bakalim elimden geldigince dikkatliyim Allahim korusun
Birebir muhataplıgın yokmuş o iyi canım. Gerisi de tedbir alırsın Allah’ın izniyle bişey olmaz. Allah yardımcın olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…