- 14 Aralık 2015
- 413
- 787
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun çok teşekkür ederimRabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım![]()
Prilam dr adı canım.
Bnmde sat 24 şubat sizinle aynı bende cumartesi kan verdim bnm 3300 çıktı bugünde 5382 çıktı düşük geldi bana progestan da vermedi banadoktor ne yapsam bilemedm yumurtlama tarihiniz ne zaman hatrşıyomusnzMerhabaPeripella benide ekleyebilirsüniz aranıza yeni geldim Sat 24 şubat muhtemel doğum tarihi 30.11.2020 kilom 59 2. Çocuk
2 gündür kahverengi lekelenmem var cmrts kan tahlilim 4604 çıkmıştı kese fln gözükmedi bu sabah lekelenmeler devam ettiği için tekrar gittim keseyi gördük belli belirsiz ama oluşmuş dedi progestan verdi sabah akşam inş haftaya kalp atışları için gidicem
![]()
İnşallah dediğinizgibidir düşük geldi bana başkalarınınkine görede düşük doktorda şüphelendi kanamam falan barmı dedi yok dedm yerleşme kanaması bile olmadıÇok iyi yükselmiş işte, en az %60 yükselmesi gerekiyor, seninkide yükselmiş korkma.
Bu sabah gene kan testi verdiniz mi kaç çıktı sonucunuz acabaMerhabaPeripella benide ekleyebilirsüniz aranıza yeni geldim Sat 24 şubat muhtemel doğum tarihi 30.11.2020 kilom 59 2. Çocuk
2 gündür kahverengi lekelenmem var cmrts kan tahlilim 4604 çıkmıştı kese fln gözükmedi bu sabah lekelenmeler devam ettiği için tekrar gittim keseyi gördük belli belirsiz ama oluşmuş dedi progestan verdi sabah akşam inş haftaya kalp atışları için gidicem
![]()
düşük önleyici kanama vs varsa verikiyor. durup dururken verilmezki. herşeyi kafanıza takmayın bence. vitamin vs için de kan tahlili yaptırmak lazım ama ilk başlarda çok vermiyorlar genelde 12.hafta gibi vitamin veriliyor. ben virüs sebepli tahlil falan yaptıramadım gidip. doktorum regenesis multivitamin önerdi aldım başladım.Herkes düşük önleyici ilaç kullanıyomu doktor bana bunu vermedi vitaminlerime baktırcaktm hiç gerek yok dedi gene zorla kendim baktrdm şu değerlerim normal çıksa bi inşallah ilk işim başka doktor bulmak olcak
Yok cnm bugün kan alınmadı cmrts 4604 ken gözükmemişti bu sabah kese göründüğüne göre değer yükselmiş demek kiBu sabah gene kan testi verdiniz mi kaç çıktı sonucunuz acaba![]()
Önlem amaçlı da veriliyo sanki arkadaşm iğne oldu düşük olmasn diye ama kanamask yoktu kan tahlili yaptrdm d vit demir düşük olduğunda düşük riski artar diye biliyorum oyüzden baktrmak istedim önlemimi alıp gittim ben kan verdim mecbur düzelse kese görünse beklicem evimde zaten kalp atışına kadar şimdi biçare gitmek zorundayım sürekli kan vermek için durumumu öğrenmek içindüşük önleyici kanama vs varsa verikiyor. durup dururken verilmezki. herşeyi kafanıza takmayın bence. vitamin vs için de kan tahlili yaptırmak lazım ama ilk başlarda çok vermiyorlar genelde 12.hafta gibi vitamin veriliyor. ben virüs sebepli tahlil falan yaptıramadım gidip. doktorum regenesis multivitamin önerdi aldım başladım.
Bnmde yükselmiş kese göründü çok küçük dedi doktor ben göremedm göstermedi zatenYok cnm bugün kan alınmadı cmrts 4604 ken gözükmemişti bu sabah kese göründüğüne göre değer yükselmiş demek ki
Cnm bunu herkese vermezler zaten bnm kahverengi akıntım var 3 gündür düşük tehlikesi olduğu için verdiHerkes düşük önleyici ilaç kullanıyomu doktor bana bunu vermedi vitaminlerime baktırcaktm hiç gerek yok dedi gene zorla kendim baktrdm şu değerlerim normal çıksa bi inşallah ilk işim başka doktor bulmak olcak
Artışın gayet güzel bnm gibi lekelenmen de yoksa sıkıntı yapma cnm için ferah olsunBnmde yükselmiş kese göründü çok küçük dedi doktor ben göremedm göstermedi zatenAma değerim ikikat artması 3300 ken 5283 olmuş
![]()
Fayda etti mi yan etkisi oldu mu uyku gibiRabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım![]()
Prilam dr adı canım.
Sizinle günlerimiz aynı son adet tarihimizde yumurtlama gününüzü hatrlıyomusnz tarihiCnm bunu herkese vermezler zaten bnm kahverengi akıntım var 3 gündür düşük tehlikesi olduğu için verdi
Şuana kadar hiç olmadı lekelenme yerleşme kanaması da olmadı doktorda lekelenme olursa hemen gel dedi inşallah olmaz dediğiniz gibi artış da güzeldir sağlıklıdır keseyi görme hayaliyle gittim kese var dedi ama göstermedi bileArtışın gayet güzel bnm gibi lekelenmen de yoksa sıkıntı yapma cnm için ferah olsun
Çok şükür canım sevindim gecmesineCanım karanfil ile dindirdim ağrıyı. Buraya da yazıyorum aklımızda bulunsun diye. Ağrı olmayan tarafta 3-4 karanfili çiğneyip ağrı olan tarafa geçirdim, bir süre sonra uyusmaya başladı. Ben de uyusturucu etki geçince tekrar ağrır mı diye cok korktum ancak karanfilin antibiyotik etkisi de varmış, bir daha ağrımadı. Üçüncü ay dolduğu gibi dişçi koltuğuna ben![]()
Bizim ilişki 7 ve 9 martta olmuştu cnm o arada bi yerde döllenmişSizinle günlerimiz aynı son adet tarihimizde yumurtlama gününüzü hatrlıyomusnz tarihi![]()
Galiba da öyle oldu.Bulantılar genelde 6 yada 7. Haftadan sonra baslar canım![]()