- 1 Mart 2020
- 1.006
- 1.210
- 63
Bnmde 7 yumurtlamaydı 8 çatladı aynıyız sizinle ozamanBizim ilişki 7 ve 9 martta olmuştu cnm o arada bi yerde döllenmiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnmde 7 yumurtlamaydı 8 çatladı aynıyız sizinle ozamanBizim ilişki 7 ve 9 martta olmuştu cnm o arada bi yerde döllenmiş![]()
Yok yan etkisi olmadı. Doktor öğlen bir yatarken iki tane içebilirsin dedi ama ben çok zorlanırsam bi tane içiyorum oda çok rahatlatıyor yoksa bazen yemeği düşünmek bile mide bulantısına sebep oluyor.Fayda etti mi yan etkisi oldu mu uyku gibi
Senle aynı haftada bebişlerimiz son adet ve yumurtlama tarihin ne zmanEvet canım oluyor
Hayırlısı hakkımızda inş düzene girer biran önce görürüz kalp atışlarını da kocaman olduklarınıda sıkıntısızBnmde 7 yumurtlamaydı 8 çatladı aynıyız sizinle ozaman![]()
Kendini üzüp stres yapma ,moralini yüksek tut herşey güzel olacak bence.Güzel haberlerini duymak dileğiyleÇarşamba baktırcam dayanamam zaten saatlerdir ağlıyprum inşallah dediğiniz gibidir yüzde 60 ışı buluyo hesapladım inşallah sağlıklıdır dedikleriniz doğru çıkar rabbim sağlıklı nasip etsin![]()
Senle aynı haftada bebişlerimiz son adet ve yumurtlama tarihin ne zman![]()
Aaaa inanmıyorum benimde adet 12 şubat ama yumurtlama 25 şubat10 şubat sat.
25 şubat ovulasyon
Aynı gün ovulasyon peki sen ovulasyon tarihinde mi hamile kaldın ben öyle oldumKızlar hepinizi akşam ekliycem inşallah![]()
Amini inşallah nasip olur ilk günü atlatayım daKendini üzüp stres yapma ,moralini yüksek tut herşey güzel olacak bence.Güzel haberlerini duymak dileğiyle![]()
Bende carsamba gıdıcemVajinal usg ile duyduk
bende değilde arkadaşım oldu yerleşme olduğu zaman yaşamıştı canım normal kana cevirmediği sürece korkma kanaman olursa doktora git hemenKızlar 6+5 teyim kahverengi kanamam oldu hafif sizde de oldu mu nedir bu ?![]()
Oh içime su serptin çok teşekkür ederim kanama değil çok koyu kahverengibende değilde arkadaşım oldu yerleşme olduğu zaman yaşamıştı canım normal kana cevirmediği sürece korkma kanaman olursa doktora git hemen