- 25 Ocak 2019
- 1.267
- 2.067
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar kanama rengim kirmiziya donuncr gittim doktora 5+3 gorunuyorms bebek kese de 18 cm mis. 2 hafta sonra tekrar gel dedi progestn fln vermedi. Korkuyorum ya bos gebelik cikarsa die acaba normal mi bu durum
başka bir doktora gidin isterseniz içinizin rahat etmesi içinKizlar kanama rengim kirmiziya donuncr gittim doktora 5+3 gorunuyorms bebek kese de 18 cm mis. 2 hafta sonra tekrar gel dedi progestn fln vermedi. Korkuyorum ya bos gebelik cikarsa die acaba normal mi bu durum
Benim 3. Hamileliğim ama 2. hamileliğim kürtajla sonuçlanmıştıKizlar 3. hamileligi olan varmi![]()
6+2 sat gore. Beni kese icerisinde bebek olusmadi demesi korkutuyo. Bu zamanda olusmamasi normal mi acabaNormelde kac haftaliksin canim valla benim basimdan o kadar dusuk gectiki pregestan kullandim gittim aldim eczaneden insallah bisey olmaz ama sunu anladimki bebegin kismeti varsa bi sekilde nasip okuyo canim yoksa aylarca yat olmuyo iste
Ben vajinal kullanmıştım yan etkileri daha az oluyor.Kızlar bende acile gitmek zorunda kaldım kahverengi leke ve karin ağrısı vardı keseyi gördük cuma kendi doktoruma gitcem.progestan verdi ama akıntı azalırsa kullanma dedi yat dinlen dedi cuma kendi doktoruma sorup öyle kullancam tansiyonu düşürdüğü için vajinal kullan dedi böyle kullanan varmı![]()
benimde 3. Hamileliğim ama ilk ikisi düşükle sonuçlandıKizlar 3. hamileligi olan varmi![]()
Vajınal usg ile kesın duyarsınAmin canım insallah bende gitsem mi önümüzdeki haftayımı beklesem kararsızım şuan 6+5 teyiz duyar mıyız acaba![]()
Canım benım ıcını rahat tut olur mu geç döllenmedir gorulmemıstır ama Allah’ın ıznıyle görülür bana usg fotosunu atar mısıninşallah canım, çok heyecanlıyım ben de. senin adına çok sevindimdarısı benim başıma inşallah
yolk kesesi diye bir şeyden bahsediyorlar. o bende görünmedi ben ondan tedirginim. doktor bişi dememişti ama . sonr aben eve gelince internetten baktım orada duydum yolk kesesi fln. baktım benim ultrason fotosunda yok . üzüldüm tabii ve de korktum. cuma günü bir daha gidicem bu hafta , hayırlısı olsun inşallah
![]()
benimde 3. Hamileliğim ama ilk ikisi düşükle sonuçlandı
Siz de Konyadaydiniz değil mi? Hangi doktora gidiyorsunuz ? 2. Çocuk mi olacak sizin de nasipse ?Benim 3. Hamileliğim ama 2. hamileliğim kürtajla sonuçlanmıştı
Evet 2. Olacak nasip olursa ben ilçedeyim hala hastaneye gitmedim burdaki devlet hastanesine gidicem mecburen. Oğlumdayken başkent hastanesini gidiyordum Feyza hanımaSiz de Konyadaydiniz değil mi? Hangi doktora gidiyorsunuz ? 2. Çocuk mi olacak sizin de nasipse ?
Canım benım ıcını rahat tut olur mu geç döllenmedir gorulmemıstır ama Allah’ın ıznıyle görülür bana usg fotosunu atar mısın
Canım ekledim bu var elimde. Ultrason 5 gün ileri gösteriyor
Kizlar ben varim siz sanirim tedbir amacli kullaniyorsunuz ama ben hamilelik olmadan oncede kan sulanfirici ilac kullanıyordum trombozitoz hastasiyim biyerden sonra igneleri hissetmemeye basliyorsunuz morartmiyorsunuzda ustalasiyorsunuz :)Tek degilmisim bende igneyle coraspin kullaniyorum
Bu benim 3. Cocugum olacak insallah ama daha once 4 defa dusugum olduKizlar 3. hamileligi olan varmi![]()