Saol ca
Canım bende bilemedim süt alerjisi mi değil mi valla 2 ay diyet yaptım yok diyetle orantılı bir şikayet azalması olmadı azaldı galiba zamanı gelmiş bitecekmiş sonra diyeti bozdum şikayetler geri gelmedi demekki dedim diyetin yararı degil nette bazı bebeklerde 6 7 aya kadar sürebilir yazıyordu bu gaz sancısı.
Süt alerjisi olsa kaka da kan olmasa bile mukus olması lazım yapış yapış böyle ki bu bile yeterli olmuyor süt
Saol canım. Bir süre daha beklemem lazım sanırım. Çok rahatsız ediyor gaz onu ben de uzuluyorum. Rahat etsin artik istiyorim. Bakalım inş biter tez zamanda.Canım bende bilemedim süt alerjisi mi değil mi valla 2 ay diyet yaptım yok diyetle orantılı bir şikayet azalması olmadı azaldı galiba zamanı gelmiş bitecekmiş sonra diyeti bozdum şikayetler geri gelmedi demekki dedim diyetin yararı degil nette bazı bebeklerde 6 7 aya kadar sürebilir yazıyordu bu gaz sancısı.
Süt alerjisi olsa kaka da kan olmasa bile mukus olması lazım yapış yapış böyle ki bu bile yeterli olmuyor süt alerjisi demeye