2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim bende sana yaziyodum guzel haberlerle gel diye bu dr cok degisik en azindan bi tahminde bulin ense kalinligina falandami bakmadi
O kadar gıcık bi dr muş ki canım saçı sakalı birbirine girmiş görsen sokakda yaşıyo dersin öyle bir tip.. ağzından kerpetenle laf alınan doktor türüydü malesef herşeyi iyi dedi bebeği gösterdi bana saolsun kalp atışını dinletti.. ultrason fotoğrafı istedim hemen yok dedi gıcık gıcık.. şimdilerde 6. 7. haftada bile cinsiyeti merak ediyolarmış da çok erkenmiş de ukala ukala tersledi o kadar pişman oldum ki randevusuz mecburen gittiğime

Merhaba canlar
Yeni doktorumdan geldim çok memnun kaldım. Biliyorsunuz serklaj icin görüşmeye gittim dakikalarca baktı inceledi ve o da rahim boyumun gayet iyi old söyledi bir sürü evrak verdi ölçüm raporu. Bana her şeyi detaylı anlattı.Tum organlarına ameliyat raporuma dikiş izlerime kadar baktı. Açıkçası ikna oldum 15 günde bir çağıracak madem böyle bir riskin var dedi ki herşey normal dedi yine de sıkı takip yapacağız dedi.Kendisi prof perinatolog aynı zamanda işinin erbabı old belli .Bundan sonra kendimi rabbime teslim ettim artık kafama takmadan devam etmek istiyorum çok üzüldüm bunaldım.
Siz de olan benim de yaşadığım seyleri doktora sordum.
Ateşim yüksek ayaklarım yanıyor dedim çok normal gebelik aldığın ilaçlardan old söyledi.
Kan sulandırıcı iğne kullandığımı göbeğimdeki morluklardan anladı ve sordu 677 heterozigot benim o da daha önce tüp bebek merkezimin de bana vermediği gibi kan sulandırıcı ve coraspine gerek yok dedi eşi de geldi o da doktormus tüp bebek doktoru aynı görüş de şeyler söyledi.
Tsh düşüklüğü gebeliğin ilk 3 ayında normalmiş tekrar kan verip sonucu göstereceğim.
Cinsiyet net olarak erkek 1 hafta önden gidiyormuş.
Benden bu kadar sizlerinde iyi haberlerini bekliyorum.
Allah kucağımiza almayi nasip etsin

Günaydın kızlar ikili sonucum çıktı yorumlayabilir misiniz sağlıkla gelsin miniklerimiz inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20200520_115706.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 77
Ohh hadi gözün aydın Canım medipol Gökhan bey e mi gittin ? Muayene ücreti ne kdardı ?

Ayy çaksaydın ağzına 1 ay sonra çok geç değil mi ?

Ne güzel haberle gelmişsin inşallah sıkıntı yaşamadan alırsın bebeğini kucağına

doktorunu beğenmene de sevindim çok iyi olmuş.. hangi ilde yaşıyorsun? Bu gittiğin doktorun muayenehanesi mi hastane mi ?
birde cinsiyet tahminleri tutmuş muydu sende

Evet canım o doktor eski tüp bebek merkezimden arkadaşım tavsiye etmişti omunda bugün dikiş işlemi var hatta .Ücreti 400 tl 9 gün muayene süresi. 15 gün sonra gel ama dedi
Ohh hadi gözün aydın Canım medipol Gökhan bey e mi gittin ? Muayene ücreti ne kdardı ?
Insallah canim Hastane canım medipol mega istanbulda .Diger doktorun tahmini tutmus bu da erkek dedi .

Cook sevindim cok guzel haberler. Icin rahat etsin artik insallah saglikla kucagina alirsin

Cook sevindim cok guzel haberler. Icin rahat etsin artik insallah saglikla kucagina alirsin
Evet canım Artık Allah ne yazdıysa onu yaşayacağım Doktor bu dikişi sana atarım biseyi yok ama durduk yere boş yere atmis olurum diyor.Dikis atılırsa şuan belki riskin yok dikisi atarız enfeksiyon erken doğumu belki tetikliycek dedi.Artik keyfini surucem. Buarada bebeğim eli yanagindaydi hepp

Gunaydin bugun 2 ay sonra ise gittim gebelikten dolayı idari izinliydim aslında idari izin bitmedi ama müdürümüz çağırdığı icin gittik biraz korktum moralim bozuldu çünkü isyerimizden biri hastanede yatıyor ağır gecirdi. Diğer arkadaşa bulaştıysa bana da geçer ben de aileme taşırım diye cok moralim bozuldu bugun. Neyse iyi düşünelim iyi olsun insallah oyle bir şey olmaz Allah’ın izniyle. Hicbirimiz ve sevdiklerimiz su korkunc hastalıği kapmayiz.

2 ay sonra arkadaşlarım hala hic belli değil diyorlar ama ben bol olan mom jeanslerim disindaki kotlarıma giremiyorum ufak bir göbeğim var tsortun altindan görünen. 2-2,5 kilo kadar aldım biraz evde hareketsizlikten aldım aslinda bebeden cok gobek galiba bu. Sizde durumlar nasi? Oğle yemeği cok sıkıntı burda toplu yere girmek istemiyorum yanımda da sadece ceviz getirdim yakında da restoran yok. Bi yol bulucaz.

Ben anlamıyorum ne ya görünmüyor desen daha çok inanırım bir ay da çok uzun süreymiş on güne iki haftaya çıkıyor genelde. Neyse sıkma canını bebiş iyi miymiş onu dedi mi bari?

Çok dikkat et canım benim de bayramdan sonra başlayacak ağır riskli dönemleri neyseki evde geçirdik o dönemde çalışanlar çok oldu. 2.800 kg zayıfladım ben yeni yeni yemeğe başladım ama dediğin gibi Göbek çok belli pantolonlarım olmuyor üst grubum çok rahat sanki hepsi hamileliği uygun giysiler ama alt giyim sadece tayt giyiniyorum. Internetten siparişde veremedim beden tutmaz diye.Yiyecek sadece ceviz le doyamazsın ki canım. Benim de yemek sorun çalıştığım yerde hem de çok büyük sorun .depo kisminda yabancı uyruklu insan da çok aynı yemekhane ve hijyene dikkat etmiyorlar. Ben evden götürüp masam da yerim diye düşündüm. Yaz ayı hafif yemekler isitilmayacak meyve idare etmeyi düşünüyorum işte canım

Oh süper içimiz rahatladı valla

Ben anlamıyorum nedir yahu insan ilişkisi iyi olmayan biri kesinlikle kadın doğum doktoru olmamalı ikili tarama da 1 hafta içinde çıkıyor diye biliyorum 1 ay çok uzun değil mi

Ay cnm maşallah ya ne zaman öğrendin ikizler olduğunu bu arada kızlar cinsiyetleri ne zaman öğrendiniz benm kontrolümde yarın bi kere tek görmüştüm o zaman 5 haftalıktı şimdi çok heycanlıyım herşeyin hayırlısı olsun inş

Son düzenleme:
Ben anlamıyorum ne ya görünmüyor desen daha çok inanırım bir ay da çok uzun süreymiş on güne iki haftaya çıkıyor genelde. Neyse sıkma canını bebiş iyi miymiş onu dedi mi bari?
Yeni sakinleştim canım :) şükür iyiymiş gösterdi bebeği zahmet etti ama :) kalp atışını da dinletti ama ben kendinden nefret ettim üniversite hastanesine yada 2 ayda 1 özele gidicem en iyisi.. randevu bulamamak delirtiyo insanı

Ben de oyle yapayım hic riske girmeden. Evet neyse ki o vakitleri atlattık biraz rahatladik. Siz de dikkat edin bu arada herkesin sonucunun iyi çıkmasına sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…