2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben anlamıyorum nedir yahu insan ilişkisi iyi olmayan biri kesinlikle kadın doğum doktoru olmamalı ikili tarama da 1 hafta içinde çıkıyor diye biliyorum 1 ay çok uzun değil mi
Allahdan kendi çıkarmayacak sonuçları ben arada e nabızdan bakarım canım belki daha erken çıkar..

O doktor senelerdir nasıl o hastanede devam ediyo anlamadım valla kimse sevmiyo o doktoru ama bazen mecbur kalıyo herkes çaresizlikden..

cnm gercekten boyle doktorlar var hervyerde.neyseki bebegin iyiymis.devlet hast. doktoru mu bahsettigin

Ben de üniversitesi hastanesine gidiyorum canım randevu talebi oluştur diyorsun mesaj gelince sistem açılıyor sana. Ben de çok merak ettiğim zamanlar özele de gidiyorum

Bilmezmiyim o dr ben ilk kizimdan once 4 dusuk yapmistim Ankarda un yapmis bi prof.gidiyoduk bundan 10 yil once muane parasi 500 falandi adam kendine sato yapmisti resmen cok kotuyuz esimle soruyoruz ne olacak nasil bir surec izleyecez adamda bir kelime soyluyo susuyo ne esinde ne sende problem var ne zaman saglikli bi gebeliginiz olur o zaman cocuk sahibi olursunuz dedi biz sok gecirdik psikoloji cok onemli sen yuzlerce gebe muane edebilirsin bikabilirsin birak o zaman ama herkesin hamileligi kendine ozel bunu anlayin neyse canim bebegini gormussun saglikliymis sukur buna Rabbim gonlune gore versin insallah

Haklısın canım bazıları malesef işe sadece para olarak bakıyo tansiyon bile ölçmüyolar ellemek istemiyolar bize asıl akşama kadar 1000 kişiyi gören onlad biz değiliz.. çok sağol canım ❤

Ben de üniversitesi hastanesine gidiyorum canım randevu talebi oluştur diyorsun mesaj gelince sistem açılıyor sana. Ben de çok merak ettiğim zamanlar özele de gidiyorum
Bakıym bi canım çok teşekkür ederim özel e iyisi ama zam gelmişbu ara galiba her yere 158 tl miş üniversitenin özeli burada

Pelinimben gozunaydin canim en azindan icin rahatlamistir insallah saglicakla kucagina almak dilegiyle

Bakıym bi canım çok teşekkür ederim özel e iyisi ama zam gelmişbu ara galiba her yere 158 tl miş üniversitenin özeli burada
Parasına değer bir hastaneyse sorun değil canım da benim seçeneğim yok zaten bir tane özel var bir oraya bir oraya gidiyorum artık Allah â emanet

Çok şükür canım evet devlet hastanesi canım kendi gittiğim doktorum çok iyiydi ama şansıma o izinliymiş bugün
devlet hastahaneleri malum durumdan 2 aydir randevu acmadilar ya yada bizimkine acmadilar bende ozele devam ediyorum..senin randevu bulman kolay oluyir mu ki.maalesef devlette cogu doktor 16. haftadan once söylemez ustune kızıyorlar erken diye

Canım hayırlı olsun. Benim bebekte 1 hafta önden gidiyordu. Sana Önceden de doktor erkek demişti şimdi kesinleşti demi.

Arkadaşlar Peripella giremiyor kk. Daha öncede söylemişti bir türlü müsait olamıyormuş. Allah yardımcısı olsun. Keşke birine devretseydi sonradan katılan arkadaşlarımız var eklerdik. Cinsiyetler de belli oldu hemen hemen .

Merhaba kızlar aksam ruyamda bebegin cinsiyeti icin doktora gidiyordum doktor cimdikliyo karnimi canim aciyor erkek bebek diyo sonrada sen cok merak ediyosun dogur bari diyip dogurtuyo beni bebegide gördüm uzuluyom daha erken hamilelikten bisi anlamamistim daha diye çok komikti cinsiyet merakim ruyalarimda

Bende tatlı yedigi mi yumurta sarısı yedigi mi birde bebegin erkek oldugunu gördüm rüyamda öylede çıktı. Rüyaların tersi olur diyorlar bende tutmadı o

Kızlar merhaba ,dr geldim.afp mom testi yaptırdı bugünde dr ,her hastasına yapıyormuş..ikilitestideğerlendirdi.15 hafta 4 günlük yavrum.hic kilo almamışım, biraz da kilo verceğim bu ay bakalım.rahat edersin dedi.

Selam kızlar

inşallah kadir gecemiz manevi anlamda bereketli geçmiştir

çocuklarla bir seuler yaptık bizde kendi çapımızda

bugun de çıkma günüydü az evvel çocukları anladım pakladim kendimi de namaza durup uyutacagim

kan tahlili sonuçlarını gösterdim
kansızlık her zaman ki gibi varmış

tsh yüksekmiş hani çok çalışıyormus doğru anladı isem
aslinda gebelikte çok çalışması istenen bir durumumuş

ama eğer miyom var ise durum değişir dedi

Bir sonra ki randveu ya kadar dahiliye de baktır dedi

benzer durumda olan var mı?
ne demek oluyor bu?

omega biseyi içeren hap hazdi 70₺ alamadım henüz bakalım belki daha uygunu varmıdır

gittiğim ecanze daha pahalısı var dedi

herkese hayırlı günler dilerim

Can Canım bana omega royal yazdı.140 tl dedi verdim.haftada 2 gün kullanacağım.yuz kremi verdi birde o da 130 tl .Çok pahalı gercekten

merhaba cnm omega şart miymis.gecen kontrol de doktor bana 70 liralik bi multivitamin ve 55 liralik kalsiyum haoi verdi o kadar normalde rutin de vermiyoruz ama sen istedin diye veriyirum dedi. gunluk ceviz yogurt sut et peynir eksik etmezsen bunlars gerek yok dedi.her doktor farkli seyler veriyo snrm

Ben de size güneş kremi soracaktım doktoruna bunu danışan marka öğrenen var mi ya da araştırıp kullanmaya Karar verdiğiniz gebeler için uygun bi marka paylaşırsanız çok iyi olur kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…