- 17 Ocak 2016
- 489
- 493
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım maalesef şu iki gün benim için inanılmaz stres dolu geçti erkek kardeşim diyabet hastası ve corona şüphesi ile karantina altına alındı dün. Ömrümden ömür gitti çok ağladım çok üzüldüm Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki negatif çıktı sonuçları, zatürre olmuş hala önlem amaçlı karantinada yatıyor biz buna sevinir olduk. Dün çok ağladım çok stres yaptım umarım bebeğim zarar görmemiştir perşembe her şey yolunda olur. Allah bizi sevdiklerimizle sınamasın, amin..Merhabalar canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin bu işte olmazları olduran Allah’ımızın bir mucizesi dilerim inşallah perşembe günü istediğin gibi olur gerçekten harika bir haber malum gecemiz gündüzümüz karıştı yeni uyandım bakmak istedim mesajlarınıza güne başladığım güzel bir mesaj oldu herşeyin güzel geçmesi dileğiyle![]()
Teşekkür ederim canım maalesef şu iki gün benim için inanılmaz stres dolu geçti erkek kardeşim diyabet hastası ve corona şüphesi ile karantina altına alındı dün. Ömrümden ömür gitti çok ağladım çok üzüldüm Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki negatif çıktı sonuçları, zatürre olmuş hala önlem amaçlı karantinada yatıyor biz buna sevinir olduk. Dün çok ağladım çok stres yaptım umarım bebeğim zarar görmemiştir perşembe her şey yolunda olur. Allah bizi sevdiklerimizle sınamasın, amin..
Canim Rabbim hakkinda hayirlisini versin onlem olarak ivne falan verdilermiKızlar benim bugün kontrolüm vardı yine kalbi durmuş bebeğimin ıkinci kez 7 haftada kalbi duruyo çok üzgünüm kurtajla alındı bosluktayim şuanda vardır Rabbimin bi bildiği diyorum avutuyorum kendimi Allaha emanet olun sağlıkla alın bebislerinizi kucağınıza alın inşallah hoşçakalın![]()
Aynen öyle Allah beterinden saklasın nasılsa bunun tedavisi var diyip kendimizi avutuyoruz. Bebeğim de iyi olsun daha ne isterim şunun şurasında perşembeye ne kaldı :)Kötü düşünme canım iyi düşün iyi olsun evrene pozitif enerji göndermeye çalış aksini hiç düşünme, kardeşin içinde geçmiş olsun bildiğimiz hastalıklara sevinir olduk Allah da böyle sınayacakmış demek ki....
Gecmis olsun canim Rabbim tez zamanda ferahlik versinTeşekkür ederim canım maalesef şu iki gün benim için inanılmaz stres dolu geçti erkek kardeşim diyabet hastası ve corona şüphesi ile karantina altına alındı dün. Ömrümden ömür gitti çok ağladım çok üzüldüm Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki negatif çıktı sonuçları, zatürre olmuş hala önlem amaçlı karantinada yatıyor biz buna sevinir olduk. Dün çok ağladım çok stres yaptım umarım bebeğim zarar görmemiştir perşembe her şey yolunda olur. Allah bizi sevdiklerimizle sınamasın, amin..
Amin Allah medet uman herkesin yüzüne baksın amiinGecmis olsun canim Rabbim tez zamanda ferahlik versin
Geçmiş olsun canım acil şifalar.. çok şükür test negatif çıkmışTeşekkür ederim canım maalesef şu iki gün benim için inanılmaz stres dolu geçti erkek kardeşim diyabet hastası ve corona şüphesi ile karantina altına alındı dün. Ömrümden ömür gitti çok ağladım çok üzüldüm Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki negatif çıktı sonuçları, zatürre olmuş hala önlem amaçlı karantinada yatıyor biz buna sevinir olduk. Dün çok ağladım çok stres yaptım umarım bebeğim zarar görmemiştir perşembe her şey yolunda olur. Allah bizi sevdiklerimizle sınamasın, amin..
Merhabalar bende yeniyim ilk bebegimde kullanmistim burayi şimdi ikinciye hamileyim insallah kasim bebegi olacak kuzum. Henüz iki kez gittim beta hcg yükseliyor mu görmek için sonra gidemedim korona dan korkup evden çıkamadım. Yaşım 28 ikinci hamileligim bir oglum var 4 yaşında 75 kiloyum muhtemel dogum tarihi 14 kasim 2020 beni de eklerseniz sevinirim R Rainbow3461
çok teşekkür ederim inşallahBenimde ilk günler baya yatıştırmıştı. Birden gitmesede bulantı en azından biraz olsun rahatlatıyor kuzum. Bol bol su iç birde mideyi hi boş bırakma bir iki lokmada olsa at ağzına bişiler sonra düzene girer inş kuzum![]()
Tez zamanda iyi haberlerin ile bekliyoruz seni, vardır bir hayır canım inşallah sağlıkla bir an önce kavuşursunKızlar benim bugün kontrolüm vardı yine kalbi durmuş bebeğimin ıkinci kez 7 haftada kalbi duruyo çok üzgünüm kurtajla alındı bosluktayim şuanda vardır Rabbimin bi bildiği diyorum avutuyorum kendimi Allaha emanet olun sağlıkla alın bebislerinizi kucağınıza alın inşallah hoşçakalın![]()
Merhabalar bende yeniyim ilk bebegimde kullanmistim burayi şimdi ikinciye hamileyim insallah kasim bebegi olacak kuzum. Henüz iki kez gittim beta hcg yükseliyor mu görmek için sonra gidemedim korona dan korkup evden çıkamadım. Yaşım 28 ikinci hamileligim bir oglum var 4 yaşında 75 kiloyum muhtemel dogum tarihi 14 kasim 2020 beni de eklerseniz sevinirim R Rainbow3461
Hoşgeldin canım kaydediyorumMerhabalar bende yeniyim ilk bebegimde kullanmistim burayi şimdi ikinciye hamileyim insallah kasim bebegi olacak kuzum. Henüz iki kez gittim beta hcg yükseliyor mu görmek için sonra gidemedim korona dan korkup evden çıkamadım. Yaşım 28 ikinci hamileligim bir oglum var 4 yaşında 75 kiloyum muhtemel dogum tarihi 14 kasim 2020 beni de eklerseniz sevinirim R Rainbow3461
Çok çok geçmiş olsun kuzum Rabbim birdaha yasatmasin saglikli gebelikler.nasip etsin inşallahKızlar benim bugün kontrolüm vardı yine kalbi durmuş bebeğimin ıkinci kez 7 haftada kalbi duruyo çok üzgünüm kurtajla alındı bosluktayim şuanda vardır Rabbimin bi bildiği diyorum avutuyorum kendimi Allaha emanet olun sağlıkla alın bebislerinizi kucağınıza alın inşallah hoşçakalın![]()
Günaydın kuzumKızlar yarın saat 11 de kontrolüm var ay yatsam hemen uyusam zaman geçsedua edin pıt pıtları hayırlısıyla duyayım bende inşallah Allah hepimize güzel haberler alıp vermeyi nasip etsin yarın 8+1 im yarın duyarım inşallah
Evet çok şükür ikinci testi de negatif çıktı taburculuk düşünülüyor Allah’a çok şükürGeçmiş olsun canım acil şifalar.. çok şükür test negatif çıkmış