- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 28
Çok geçmiş olsun kuzum çok şükür negatif Allahım yasatmasin korusun hepimizi sevdiklerimizi inşallahEvet çok şükür ikinci testi de negatif çıktı taburculuk düşünülüyor Allah’a çok şükür![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun kuzum çok şükür negatif Allahım yasatmasin korusun hepimizi sevdiklerimizi inşallahEvet çok şükür ikinci testi de negatif çıktı taburculuk düşünülüyor Allah’a çok şükür![]()
Merhaba Canım cok şükürMerhaba kızlar Rabbime binlerce kez şükürler olsun bende kasım annesiyim![]()
Kuzum tahmini dogum tarihide yazarmisin
24 kasım canımKuzum tahmini dogum tarihide yazarmisin![]()
24 kasım canım
Sezeryan olacağım için o vakti beklemeyiz maalesefÖğretmenler gününde gelecek yani Allah'ın izniyle minik kuzu ne güzel![]()
Sezeryan olacağım için o vakti beklemeyiz maalesefhele ki abisi gibi olursa 1 ay öncesinden gelmeye niyetlenirse sıkıntı
![]()
Aynen sağlıkla hayırla gelsinler de gerisi halloluyorAllah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize de varsın ne zaman isterlerse o zaman gelsinler❤
Kuzum tahmini dogum tarihide yazarmisin![]()
Kızlar nasılsınız, çok şükür kalp i oluşmuş, Allahım herkese yaşatsın...kalp atışını dinledik..7 haftalık
Canım tahmini doğum kilo şehir yaş kaçıncı çocuk yazarsan eklimnereye ne ekleniyor bilmiyorum ama. Ben de ben de ben de! :) Sanırım tahmini doğumlara bakarsak ilk ben çekiyorum sırayı :)
Hoşgeldin canım kaydediyorumHanımlar merhaba
Bende aranıza yeni katıldım. Henüz çok küçüğüz ve kesemizi görmeye bile gitmedik.
Bu arada R Rainbow3461 beni de listeye ekler misin? Eğer kucağımıza alabilirsek ilk çocuğumuz olacak muhtemel doğum tarihi 29.11.2020 ISTANBUL yaş 23, Boy 1.65 Kg 59![]()