- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 28
Iyiyim kuzum sen nasılsın ❤ Inşallah kuzum AminKızlar nasılsınız, çok şükür kalp i oluşmuş, Allahım herkese yaşatsın...kalp atışını dinledik..7 haftalık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyim kuzum sen nasılsın ❤ Inşallah kuzum AminKızlar nasılsınız, çok şükür kalp i oluşmuş, Allahım herkese yaşatsın...kalp atışını dinledik..7 haftalık
çok teşekkür ederim inşallah
ne zamana kadar devam eder genelde? doktor randevum var perşembe günü kalp atışı için. bunun bir ilacı var mı doktordan istesem![]()
Hoşgeldin canım ekliyorumMerhabalar herkese.Beni de ekler misiniz: 27 aylık bir oğlum var, 2.ci gebeliğim, doğum 10 kasım görünüyor, yaş 34, İstanbul. Teşekkürler.
Kaydediyorum kuzum hoşgeldinBeni de kaydet bari2.çocuk tahmini doğum 17 Kasım yaş 31 64 kilo izmir
HoşbulduuuukMaşallahsağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende cuma günü gidicem kalp atışı için. Çok heyecanlıyım.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.![]()
Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah dualarım seninleKizlar dua edin bana lekelenmelerim basladi
Allah evladını bağışlasın stres yapma Allah yardımcın olsun canımKizlar dua edin bana lekelenmelerim basladi
Allah yavrunu sana bağışlasın. Dualarım seninle.Kizlar dua edin bana lekelenmelerim basladi
Hoş buldum.Hoşgeldin canım ekliyorum![]()
Canım yerlesme kanaması olabilir stres yapma inslh gecer hemenKizlar dua edin bana lekelenmelerim basladi
InsLlah canim ozele gittim yak8n bi hastaneye sansima dr sezeryana girmis devlet hastaneleride biliyosunuz progestan aldim igne kullaniyodum ona ara verecem uzandim yatiyorum Rabbim hepimizinkini esirgesin benimkinide insallah...Canım yerlesme kanaması olabilir stres yapma inslh gecer hemen![]()
Bende ise tam tersi bir durum söz konusu ağzım dilim hep kupkuru dudaklarim aşırı çatladı sadece yemeklerden sonra çok yediysem hafif bi bulantı gösteriyor 2 3 gündür kendini umarım daha artmaz henüz çok yeni çünkü bu kadar erken başlarsa belirtiler vay halimizeTükürüğü fazlalaşan, tükürüğünü yutamayan ağzında acı tat olan içtiği suyun tadı bile değişik olan iştahsız sürekli öğürüp ama kusamayan var mı.