Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masallah canım bebegi gordunzmu veya kacıncı haftanzda gordunuz öyle sorayımKızlar bende az önce kontrolden geldim. 7 haftalığız şuan. Düşük önleyici kullanıyorum gebeliğin başından beri. Bugün de coraspin başladı.
Coraspin kullanan var mı aranızda.
Neden düşük önleyici verdi önlem amaçlımı yoksa lekelenme mi vardıKızlar bende az önce kontrolden geldim. 7 haftalığız şuan. Düşük önleyici kullanıyorum gebeliğin başından beri. Bugün de coraspin başladı.
cnm ben buugn keseyi gordum 5haftalikmisBen doktoruma korkuyorum dedim eldiveni giy maskeni tak bisey olmaz korkma deditedbirini al git canım mutlaka..bu ayın 15 ine kadar artış olacakmış 15 inden sonra azalıp mayısta bitecekmiş dua edelim
![]()
banada bastan beri verdi corspiriniKızlar bende az önce kontrolden geldim. 7 haftalığız şuan. Düşük önleyici kullanıyorum gebeliğin başından beri. Bugün de coraspin başladı.
Olabiliriz sanırım canim, ben de hatırlar gibi oldum. :)Acaba seninle eylül 2015 annelerinde bir arada olabilir miyiz![]()
Ben hem iğne hem coraspin kullanıyorum size neden verdiKızlar bende az önce kontrolden geldim. 7 haftalığız şuan. Düşük önleyici kullanıyorum gebeliğin başından beri. Bugün de coraspin başladı.
Ben varım cnm corasprin kullaniyorumKızlar bende az önce kontrolden geldim. 7 haftalığız şuan. Düşük önleyici kullanıyorum gebeliğin başından beri. Bugün de coraspin başladı.
Kalp atışını duyduk bugün. 7 haftalık. Baştan lekelenmeler vardı. İğne ile başladık sonra hap kullandık düşük için. Bugünde coraspin verdi. Coraspin ne için verildi tam anlayamadım.masallah canım bebegi gordunzmu veya kacıncı haftanzda gordunuz öyle sorayım
Gebeliğin başında lekelenme vardı. Şuan yok çok şükür. Ama düşük önleyici hala kullanıyorum.Neden düşük önleyici verdi önlem amaçlımı yoksa lekelenme mi vardı
Coraspin verilme nedeni neydi.banada bastan beri verdi corspirini
Bende başta iğne kullandım. Sonra iğneyi kesti doktor. İlacı hala kullanıyorum. Ama coraspin neden verdi anlayamadım. Orda heyecan yaptım sormadım.Ben hem iğne hem coraspin kullanıyorum size neden verdi
Anladım. Teşekkür ederimKansulandirici onlemamacli pihtilasma olmasin diye
Rica ederimAnladım. Teşekkür ederim
Çok iyi canım gözün aydıncnm ben buugn keseyi gordum 5haftalikmis
Bana 2haftasonra kalpatisi icin geldedi
amin hepimize inşllahÇok iyi canım gözün aydınRabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin insallah hepimize
bende cuma gitcem inşallah bizde görürüz keseyi
![]()
Ben bugün ultrasona göre 7+0 ım kalp atışlarını falanda duydum ama öle ağır belirtilerim yok koku hassasiyeti hiç yok sabah hafif bulantı oluo bide gögüs ve kasık ağrısı o kadar herkeste farklı oluyor kimisi aylarca kusuyo kiminin hiç midesi bile bulanmıomerhaba geçen hafta alttan ultrason ile keseyi gördük adetime göre 6 haftalıktım ama doktor 2 hafta geridem gidiyoruz 4 haftalık şuan dedi kese boyu 6mm di. 10 gün snra gel kalp atışına bakalım dedi haftaya gidicem. Sorum şu aşırı mide bulantısı kokuya hassasiyet ve iştahsızlık var sizde durumlar nasıl