- 4 Ekim 2013
- 2.593
- 4.881
- 333
3 ay 10 gunlukken yapti sanirim simdi 3 ay 21 gunlukBasardım dedi bıraktı heraldetam olarak kac günlükken yaptı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 ay 10 gunlukken yapti sanirim simdi 3 ay 21 gunlukBasardım dedi bıraktı heraldetam olarak kac günlükken yaptı?
Maşallah canım3 ay 10 gunlukken yapti sanirim simdi 3 ay 21 gunluk
Ariyi acinca agliyorKırmızı balık bi 3 yıl hayatımızda olacak galiba benimki de tutamaz daha
Anladım cnmBen e bebek deki corbel çöp kovası ve poşetini kullanıyorum . Hediye gelmişti. Çok memnunum koku sızdırmıyor. Birde ayrı çöp kullanmak iyi oluyor. Hediye gelmese almazdım ayrı bir çöp poşetiyle başkona koyardım sanırım
Ben korbell kullanıyorum. Elim ayağım diyebilirim. Çok pratik ve koku yapmıyor. İlk aldığım eşyalardan biriydi. Bence gerekli.Kızlar bebek bezleri için özel poşet ve çöp kutusu kullanan var mı gerekli mi
Yorumlarınızı merak ediyorum
Hiç gerek yok canım ... sonuçta günlerce bekletmiyoruz bezleri... ben günlük atıyorum , en fazla 2 günde birKızlar bebek bezleri için özel poşet ve çöp kutusu kullanan var mı gerekli mi
Yorumlarınızı merak ediyorum
Benim balkonda poşette bir gunde doluyor atıyoruz o günün sonundaHiç gerek yok canım ... sonuçta günlerce bekletmiyoruz bezleri... ben günlük atıyorum , en fazla 2 günde bir
Bizde 3 ay 22 gunluguz3 ay 10 gunlukken yapti sanirim simdi 3 ay 21 gunluk
canım alerjiyi daha da ilerletebiliyormuş yaptırma rotayı sen. daha dikkatli olursun.evet canım gaz yapabiliyormus.bizim doktorda bisey olmaz yapalım diyor ama bende kararsız kaldim ya yaptirmasam rota vürisunden yatan cok dedi doktor facebooktakilerde yaptirmayin diyor bilemedim
aynı fikirdeyimbence senin bebeğinin kakası normal. bizim de ishal gibi ama ishal değil. sen kabızlığa alıştığın için öyle geliyor.
Evt olabilir cnm bugün yine costuaynı fikirdeyimDasmeer yenidoğan kakası zaten öyle sulu olur o ishal değildir, doktorun verdiği mama normale çevirdi senin bebişin kakasını.
ağlıyor mu? relaktaz damla kullanmış mıydın sen?Evt olabilir cnm bugün yine costu
Benim sütünden sonra çocuk kuduryir
Okadar dikkat ettim dün sütlü birşey yemedim
Ama yok ne yesem dokunuyor
Kafayı yicem artık
Anne sütü vermeyince de onu da arıyor emme refleksi çok kuvvetli alıştı da
Üç aylık olacak aşırı yoruldum
Bilmiyorum ki ya yaptirmicam galiba korkuyorum alerjisi ilerler diye doktor sorun degil yaptir dedi amacanım alerjiyi daha da ilerletebiliyormuş yaptırma rotayı sen. daha dikkatli olursun.
Bendr su vermiyorum ama annemler baya baski yapiyor ver ver birde su icen cocuk ćabuk konusur diyolaray bizimki banyoda su değince ağzına nasıl mutlu oluyor, yalanıp duruyor, kendimi su vermemek için zor tutuyorum desem yeri![]()
e bebeğe gidemedim bi, gitsem bebek suyu alıp hemen vericem.Bendr su vermiyorum ama annemler baya baski yapiyor ver ver birde su icen cocuk ćabuk konusur diyolar![]()
Bebek suyu mu satılıyormuş bilmiyordume bebeğe gidemedim bi, gitsem bebek suyu alıp hemen vericem.
Krize giriyor ağlasa yine iyiağlıyor mu? relaktaz damla kullanmış mıydın sen?
hayat markasının vardı onu vermiştim diğer kuzularıma bebekken, hazır su da olur belki bilmiyorum.Bebek suyu mu satılıyormuş bilmiyordum![]()
ah kuzum kıyamam, süt proteinini sindirimine yardımcı relactaz damla, doktoruna bi yazsan belki onu tavsiye edebilir, anne sütü sonrası öyleyse laktaz enziminden dolayı olabilir gibi geldi bana.Krize giriyor ağlasa yine iyi
Maflor ve biogenia nurse harvey kullandım birde metsil