3.ay kontrolünde doktorumuz kucakta destekle oturtmaya başlayın dedi bize.Kızlar bebeklerinizi kucağınızda falan oturtmaya başladınız mı yoksa erken mi daha ? Osman Gönülal 3. Ay videosunda oturtabilirsiniz diyorda yapıyor musunuz merak ettim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3.ay kontrolünde doktorumuz kucakta destekle oturtmaya başlayın dedi bize.Kızlar bebeklerinizi kucağınızda falan oturtmaya başladınız mı yoksa erken mi daha ? Osman Gönülal 3. Ay videosunda oturtabilirsiniz diyorda yapıyor musunuz merak ettim.
ben kel kalmak üzereyim uçlar ip ince kaldı sen ne zaman dır böylesinAyni duumdayim canim.cogu dogum yapan anneler hatta ayni durumda ben bir care bulamadim demir ilaci da bir ise yaramadi kel kalmasam bari diyorum
40 imdan sonra 2.ay gibi baslasi cnm hala devam ediyorben kel kalmak üzereyim uçlar ip ince kaldı sen ne zaman dır böylesin
40 imdan sonra 2.ay gibi baslasi cnm hala devam ediyor
Bende yavaş yavaş kucağımda oturtmak istiyorum ama korkuyorum bir yandandaYarım eğimli tutar gibi oturur gibi bir şekilde tutuyorum o turuyor sayılmaz korkuyorum daha
Hm denekki artık kucakta öyle oturtabiliriz bizimde bugün kontrolümüz vardı sorayım diyordum unutmuşum ya3.ay kontrolünde doktorumuz kucakta destekle oturtmaya başlayın dedi bize.
Evet canım kolay sindirdin diyeDoktor ineksutune alerjisi var dedi
Bebeğe vercem demi
Sağolasın deneyeyim birde bunu.Evet canım kolay sindirdin diye
Canim ben vitabiotic pregnacere emzirme vitamini kullanıyorum 3 ay 10 gunluguz. Hic dökülmedi .. buradan bi arkadas daha ayni vitamini kullandığını hic dokulmedigini soyledi..Yok benimki bir hafta oldu![]()
Peki şimdi kullansam fayda eder mi acabaa ne kadar zaman alır buCanim ben vitabiotic pregnacere emzirme vitamini kullanıyorum 3 ay 10 gunluguz. Hic dökülmedi .. buradan bi arkadas daha ayni vitamini kullandığını hic dokulmedigini soyledi..
Ben de çok kılo almadım doğumdan sonra da epey verdim. Korse ben de takamadım hiç. Bende de bir genişleme var sanırım o kadar kılo gitmesine rağmen jeanlerim olmuyor anlamadım şu an eskiue göre 5 kılo fazlam var neden olmuyor anlamadım ama belki çok sıkı giyinirdim ben ondan mı ki.Ben çok sık giremiyorum kilo durumlarınız nedir ben korse de takamadım hamilelikte çok kilo almama rağmen vücudum genişlemiş tabi emzirme adına herseyi yedim hamilelikte yemediğim herseyi çok yemeye başladım iştahımı durdurmadım sizler ne yaptınız
Benimki de öyle kendi kendini zorla kusturuyor birde acaba diş mi diye düşünüyorumBebekleriniz elini emiyormucokkur cokkur götüeüyor bzmki
Bende cok kilo aldim ya dogumdan sonra 2haftada cok kilo verdim dogum oncesi kiloma ulastim sonra istah bir acildi verdigim 5kiloyo geri aldim doguma 64 kiloyla girdim suan 60 imBen çok sık giremiyorum kilo durumlarınız nedir ben korse de takamadım hamilelikte çok kilo almama rağmen vücudum genişlemiş tabi emzirme adına herseyi yedim hamilelikte yemediğim herseyi çok yemeye başladım iştahımı durdurmadım sizler ne yaptınız
Hemde nasil yumrugunu komple agzina sokmaya calisiyor ama basarili olamiyorBebekleriniz elini emiyormucokkur cokkur götüeüyor bzmki
Evet vitabiotics kesinlikle tavsiye ediyorum ben süt ürünlerini yemediğim için pregnacare değil de osteocare kullanıyorum daha koparak bile saçım dökülmedi çünkü telleri de güçlendiCanim ben vitabiotic pregnacere emzirme vitamini kullanıyorum 3 ay 10 gunluguz. Hic dökülmedi .. buradan bi arkadas daha ayni vitamini kullandığını hic dokulmedigini soyledi..
sesanltd.com.tr