- 4 Mart 2020
- 691
- 992
- 33
- 34
- Konu Sahibi Dubleangel
-
Hoşgeldin diğer arkadaşlarımız da gelirler inşallahOlalım canımtüp bebek ile hamile kalanlar için yoktu sanırım iyi oldu
Canım bende bebeğimin ekranda kalbini gördüm ama sesi açmadı doktorum bebeğe ısı gitmesini istemiyorum dedi. Kalbi atıyor ya duymasam da olur herşey yolunda dedi ya yetti bana :) 4 hafta sonra gel dedi. Yani benim de 3 hafta sonra randevum varBen bebeğin ekranda kalp atımını gördüm ama duymadım. Önümüzdeki hafta randevum var inşallah duymakta nasip olur. Çok merak ediyorum. Sen duydunmu? En son ne zaman gittin?
Benim bulantılarım var senin de var mı ?Ben bebeğin ekranda kalp atımını gördüm ama duymadım. Önümüzdeki hafta randevum var inşallah duymakta nasip olur. Çok merak ediyorum. Sen duydunmu? En son ne zaman gittin?
Bende ekranda görünce çok heyecanlandım pıt pıt atıyordu kalbi onu gördüğümde atıyor ya duymasam da olur diyordum ama zaman geçtikçe acaba iyimi herşey yolunda mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Birde malesef bir iki arkadaş sonrasında üzücü haber aldı ya insan merak ediyor iyi mi diye şimdi diyorum ki bi duysam bide pıt pıtlarını 4 hafta daha götürür beniCanım bende bebeğimin ekranda kalbini gördüm ama sesi açmadı doktorum bebeğe ısı gitmesini istemiyorum dedi. Kalbi atıyor ya duymasam da olur herşey yolunda dedi ya yetti bana :) 4 hafta sonra gel dedi. Yani benim de 3 hafta sonra randevum var
Bulantıdan çok koku hassasiyeti var ve bu yüzden bazen hiçbirşey yemek istemiyorum. Yemek yedikten yarım saat sonra da midemde yanma oluyor. Yanmayla birlikte bulantı hissi de oluyor ama en çok koku olayı beni zorluyor.Benim bulantılarım var senin de var mı ?
Hoşgeldin canımGünaydın kızlar geldim bende :)
Probis miiii hmmmm güzel fikirSelam ben de geldimufak bi lekelenmem olmuştu dün gördüm bebişlerimi sorun yok şimdilik tekrarlamaz inşallah
Bulantı kusma için dün serum ve ilaç yaptırdı hoca merkeze gidince dört kilo verdim çok zor geçiyorbulantısı olmayanlar benim yerime de yesin
Dün iğnenin etkisiyle bir probis yedim ki of tam bir ay sonra tatlı bişey yedim
Serum ve ilaç iyi geldi mi bulantına?Selam ben de geldimufak bi lekelenmem olmuştu dün gördüm bebişlerimi sorun yok şimdilik tekrarlamaz inşallah
Bulantı kusma için dün serum ve ilaç yaptırdı hoca merkeze gidince dört kilo verdim çok zor geçiyorbulantısı olmayanlar benim yerime de yesin
Dün iğnenin etkisiyle bir probis yedim ki of tam bir ay sonra tatlı bişey yedim
İki gün iyi geldi şimdi yine kötüyüm ya Nası geçecek bu günler bilmiyorum çok güçsüz düştüm kilo vermektenSerum ve ilaç iyi geldi mi bulantına?
canım doktor rahminin durumundan göre karar veriyor diye biliyorum. Benim rahmim müsait idi rahim dinlendirm yapmadan taze transfer ettilerKızlar merhababen de tüp bebek tedavisine başlıyorum ertelenmek zorunda kaldı virüsten dolayı insallah ben de sizler gibi güzel haberler alırım Tedavim ertelenince biraz araştırma fırsatım oldu ve biraz kafam karıştı ben iki merkez arasında kaldım görüştüğüm merkezlerden biri genelde taze transfer yapıyor diğeri rahim dinlendirme yapıp bir ay sonda dondurulmuş transfer yapıyor .. bu konuda kafam çok karışık dondurulmuş tazeye göre daha mı iyi oluyor bana yardımcı olur musunuz
Kaç kilo verdin ? Yemek yedikten sonra da kusuyor müsünİki gün iyi geldi şimdi yine kötüyüm ya Nası geçecek bu günler bilmiyorum çok güçsüz düştüm kilo vermekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?