2020 Kasım Tüp Bebek Anneleri ♥️

Kasım anneleri için başlık göremeyince konuyu açtım hemen :) güzel annelerim birbirimize destek olalım

Ben bebeğin ekranda kalp atımını gördüm ama duymadım. Önümüzdeki hafta randevum var inşallah duymakta nasip olur. Çok merak ediyorum. Sen duydunmu? En son ne zaman gittin?

Ben bebeğin ekranda kalp atımını gördüm ama duymadım. Önümüzdeki hafta randevum var inşallah duymakta nasip olur. Çok merak ediyorum. Sen duydunmu? En son ne zaman gittin?
Canım bende bebeğimin ekranda kalbini gördüm ama sesi açmadı doktorum bebeğe ısı gitmesini istemiyorum dedi. Kalbi atıyor ya duymasam da olur herşey yolunda dedi ya yetti bana :) 4 hafta sonra gel dedi. Yani benim de 3 hafta sonra randevum var

Bende ekranda görünce çok heyecanlandım pıt pıt atıyordu kalbi onu gördüğümde atıyor ya duymasam da olur diyordum ama zaman geçtikçe acaba iyimi herşey yolunda mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Birde malesef bir iki arkadaş sonrasında üzücü haber aldı ya insan merak ediyor iyi mi diye şimdi diyorum ki bi duysam bide pıt pıtlarını 4 hafta daha götürür beni

Selam ben de geldim ufak bi lekelenmem olmuştu dün gördüm bebişlerimi sorun yok şimdilik tekrarlamaz inşallah
Bulantı kusma için dün serum ve ilaç yaptırdı hoca merkeze gidince dört kilo verdim çok zor geçiyor bulantısı olmayanlar benim yerime de yesin
Dün iğnenin etkisiyle bir probis yedim ki of tam bir ay sonra tatlı bişey yedim

Probis miiii hmmmm güzel fikir

Serum ve ilaç iyi geldi mi bulantına?

Kızlar merhaba ben de tüp bebek tedavisine başlıyorum ertelenmek zorunda kaldı virüsten dolayı insallah ben de sizler gibi güzel haberler alırım Tedavim ertelenince biraz araştırma fırsatım oldu ve biraz kafam karıştı ben iki merkez arasında kaldım görüştüğüm merkezlerden biri genelde taze transfer yapıyor diğeri rahim dinlendirme yapıp bir ay sonda dondurulmuş transfer yapıyor .. bu konuda kafam çok karışık dondurulmuş tazeye göre daha mı iyi oluyor bana yardımcı olur musunuz

C
canım doktor rahminin durumundan göre karar veriyor diye biliyorum. Benim rahmim müsait idi rahim dinlendirm yapmadan taze transfer ettiler

Kizlar 7.haftama girdim bugun bulantiniz varmi ya da kasik agriniz benim hic bi belirtim yok bazen hamileligimden şphe ediyorum yoksa daha erkenmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…