2020 Kasım Tüp Bebek Anneleri ♥️

Kizlar 7.haftama girdim bugun bulantiniz varmi ya da kasik agriniz benim hic bi belirtim yok bazen hamileligimden şphe ediyorum yoksa daha erkenmi😂
Bende ayni senin gibiydim bakiyorum herkeste belirti var bende yok diyordum taakiii 8.haftayi gordukten sonra inanilmaz bir koku hassasiyeti sonrasi mide bulantilari devam ediyor birde 8.haftada 2.gun belim agrimisti doktorum normal demisti

Bende ayni senin gibiydim bakiyorum herkeste belirti var bende yok diyordum taakiii 8.haftayi gordukten sonra inanilmaz bir koku hassasiyeti sonrasi mide bulantilari devam ediyor birde 8.haftada 2.gun belim agrimisti doktorum normal demisti
Yaa umarim olmaz diyorum da sanki bu sabah biraz rahatszdm bulantilar mi basliyo anlamadm folik asit mi yapti gece gec aldm sabaha rahatsz mi etti anlamadm

Merhaba kızlar benimde bugün tam 8 hafta oldu
transfer tarihim 2 Mart
İki embriyo koyuldu ikisi de tutunmuş
1 Nisan da her ikisinin de kalp atışlarını duyduk çok şükür
inşallah bu şekilde saplıkla devam ederler
15 Nisan da tekrar kontrolüm var ve
hem çok stresliyim hem de çok heyecanlıyım
aşırı derecede mide yanması dışında hiçbir belirtim yok

Benim koku hassasiyetim ve mide ağrılarım 7. Hafta da başladı 8. Hafta çok kötüydü. 9+6 iken aniden bitti. Normal mi bilmiyorum ama 3 gündür iyiyim. Umarım bebişin de iyidir. Her an tedirgin olmak nasıl olduğunu bilememek çok zor.

Merhaba arkadaşlar benim transferim 25 Mart ta oldu iki tane, yarın kese görmeye gideceğiz, çok heyecanlıyım. Ne bulantı ne kusma hiç birşey yok sanki hamile değilim gibi ama okuduğum kadarıyla ilerki haftalarda olacak 😊

Merhaba arkadaşlar benim transferim 25 Mart ta oldu iki tane, yarın kese görmeye gideceğiz, çok heyecanlıyım. Ne bulantı ne kusma hiç birşey yok sanki hamile değilim gibi ama okuduğum kadarıyla ilerki haftalarda olacak 😊
Bende ayni senin gibiydim 7.haftadan sonra badladi ama cok sukur kusmuyordum inanilmaz koku hassasiyeti mide bulantilari fenaydi şukur 10.haftada bitti suan daha iyiyim birde sekerli herseyden tiksinmistim 😊

Arkadaşlar merhaba benimde bugün dokuz hafta oldu, yumurta toplama sürecinden beri sürekli takip ediyorum, inanın insanın aynı şeyleri yaşadığı insanlarla olan paylaşımı çoğu kez doktorlardan daha çok ferahlatıyor. En başından beri günlük bir kaç saatim kadınlar kulübünde benimle aynı şeyleri yaşayanların hikayesini okumakla geçti... çok şükür bu güne kadar gelebildim inşallah benim ve tüm hamile olanlara Rabbim sağlıkla bebişlerini bağışlar.. işin başında olanlara da en kısa zamanda nasip eder 🤲🏻☺️

Arkadaşlar merhaba benimde bugün dokuz hafta oldu, yumurta toplama sürecinden beri sürekli takip ediyorum, inanın insanın aynı şeyleri yaşadığı insanlarla olan paylaşımı çoğu kez doktorlardan daha çok ferahlatıyor. En başından beri günlük bir kaç saatim kadınlar kulübünde benimle aynı şeyleri yaşayanların hikayesini okumakla geçti... çok şükür bu güne kadar gelebildim inşallah benim ve tüm hamile olanlara Rabbim sağlıkla bebişlerini bağışlar.. işin başında olanlara da en kısa zamanda nasip eder 🤲🏻
Ayni durum bendede vardi😊bizde cok sukur yarin 11 haftalik olacagiz rabbim bu yolda caba gosteren herkesi biran once bebeklerine kavustursun 🙏

Back
X