- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Allah korusun canim. Allah saglikla kavustursun hepimizi insallahBenim daha önce 19 haftalık ikizlerimiş kaybım var bu yüzden korkarım ikiz olursa
ama yine de Rabbim ne verirse de elhamdülillah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah korusun canim. Allah saglikla kavustursun hepimizi insallahBenim daha önce 19 haftalık ikizlerimiş kaybım var bu yüzden korkarım ikiz olursa
ama yine de Rabbim ne verirse de elhamdülillah
Ben hamile olduğumu bilmeden denize girdim bi sıkıntı olmadı çok şükürKızlar aranızda denize girecek olan var mı? Temmuz sonu eşim izne çıkacak ve ayvalığa gideceğiz. Önceki hamileliğimde girmemiştim ama giren arkadaşlarım vardı. Doktorlar yüzmeyi öneriyor malum. Sanırım abartmadan gireceğim. Aranızda doktoruna falan sormuş olan varsa bilgi verirse sevinirim.
Benim de anlattığım gibi işte. Kalp atışıı duydum çok şükür. Gebeliğim geriden ileriden takip etmiyor. Tam gününde gidiyoruz. Tek problem toxoplasma denilen parazitŞükür canım geçen Pazartesi keseyi görmüştüm, sonra annemlerin yanına başka bir şehire geldim.pazar günü hafif hafif kahve lekeler gelmeye başladı çok korktum acile gittim. Acilde icapçı doktor geldi ultrasondan baktı bir sorun yok dedi bebişi gördü kalp atışını da gördü haftaya salı günü ben de kalp atışını duymaya gitcem inşallah☺ Senin nası gidiyor kuzum?
Benim mide bulantım 2 haftadır sadece pazartesi sabahları oluyorBenim de anlattığım gibi işte. Kalp atışıı duydum çok şükür. Gebeliğim geriden ileriden takip etmiyor. Tam gününde gidiyoruz. Tek problem toxoplasma denilen parazitÖğrendiiğimden beri başımın ağrısı geçmiyor. Mide bulantılarım var ama onları iyi olarak görüyorum :)
Bende gidecem yine perşembe iki doktora gidiyom daha sık gorim diyeÖyle canım ama persembe giderim ben dayanamam![]()
Benim de tsh 3.13...yarın gidebilirim inş dahiliyeye...ne uygulandı sana acaba..yüksek olması bi zarar vermismidir..Evet tsh degeri. Benim 3,17 değerim. Doktor hamile olmasaydın bu değere normal derdik ama hamilelerde 2,5 üstüne müdahale ediyoruz dedi.
Olmaz inşallah.Ben 8 Nisan da beyinden bilgisayarlı tomografi çekildim 5 Mayıs’ta adet oldum sonra 4 Haziran da son kez adet oldum Haziran ortalarında hamile kalmışım bebeğe bi etkisi olmaz demi tomografinin çok korkuyorum
Sabahları kahvaltıdan bir saat önce içmem gereken bir hap verdi. Zarar vereceğini sanmıyorum. Hormonu ilk aylar bebek salgılayamadığı için ilaç veriyoruz. Zihin gelişimi için faydalı demişti doktor.Benim de tsh 3.13...yarın gidebilirim inş dahiliyeye...ne uygulandı sana acaba..yüksek olması bi zarar vermismidir..![]()
şuan herhangi bişey kullanmıyorum doktorum gerek görmedi ama yarın tekrar görünücem. ona tekrar sorarım.Progestan kullanıyor musun kullanmıyorsan doktoruna danışıp kullan bence birde yatarak dinlen kendini yorma
İnşallah kuzumBenim mide bulantım 2 haftadır sadece pazartesi sabahları oluyor☺ İnşallah o parazitten kurtulacaksın canım hiç canını sıkma bak yine de erken farkettiniz inşallah geçecek
Benimde 6 haftayken 0.35cm diKızlar ben bu ultrason kağıtlarından hiç bişey anlamıyorum bir bakar mısınız? Benim bebeğim kaç milim olmuş? Bir de 6+0 dı günümüz bu ultrason çekilirken, sizce çok mu küçük?
Hemen hemen aynıymış öyleyseBenimde 6 haftayken 0.35cm di![]()
Ben dün gittim 5+6da goremedik canim. Haftaya 7+0 da goruruz insallahBenim adetime göre 6+1 de gözüktü canım. Doktor 6+2 dedi. Ama ben 2-3 gün erken yumurtladım ondan böyle oldu heralde. Senin kaç şuan?
Badem yagi kil yapar. Kizimin saclari uzasin diye surdum :)Kızlar ben şimdiden çatlak kremi kullanmayı düşünüyorum. Belki biraz erken ama yine de kullaniyim çatlamaya müsait bir insanım :) Tecrübeliler var aramızda ne önerirsiniz? Lireac mı yoksa mustela mı alsam karar veremedim. Bir de bunların dışında kakao ve badem yağını da önermişler.