- 26 Ekim 2016
- 503
- 334
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyetisyen 3 lt dedi ama o kadar icemiyorumKızlar gün içerisinde ne kadar su tüketiyorsunuz? Ben 1buçuk litre civarında içiyorum ama daha fazlasını midem kabul etmiyor, sizin su içme alışkanlığınız nasıl?
Levotiron 75 mg verdi canımSelam kızlar TSH DEĞERİM 4,89 çıktı doktor dahiliyeye görünmemi söyledi 5 haftalık hamileyim. Size hangi ilacı verdi tsh yüksek çıkanlar
arkadaşlar merhaba ben 9 haftalık hamileyim bu 2. hamilelliğim bu sefer aşırı bulantım var oğlumda böyle olmamıştım siz neler deniyosunuz bulantı için ilaçta fayda etmiyo bana
2 katından fazla artmis gayet iyi :)Arkadaşlar transfer sonrası 10.gun degerim 346 dı bugun 12.gun 881 olmuş nasıl siZce?
ben nisa hastanesine gidicem Yenibosna da. Cok tanıdık orada digurdu. Henuz dr karar vermedim. Genelde asiye hanim oneriliyor.Kızlar herkese merhaba tüp bebek ilk deneme ve ilk gebeliğim şuan 5+4 deyim keseyi gördük cok şükürGebelik takibi için doktor arıyorum istanbul avrupa yakasında oturuyorum bildiğiniz güvendiğiniz doktor var mı? Yazarsanız çok sevinirim :)
Tesekkur ederim yenibosnaya da yakın oturuyorum :)ben nisa hastanesine gidicem Yenibosna da. Cok tanıdık orada digurdu. Henuz dr karar vermedim. Genelde asiye hanim oneriliyor.
2004te annem murvet hanimda kardesimi dogurdu, doktor hala orada belki bende ona giderim :)
Tsk ederim:)2 katından fazla artmis gayet iyi :)
ben laboratuvar teknikeriyim betaz kuren yani lokositin biraz artmis ufak bi enfeksiyon atlatmissin gibi idrar yolu ya dis enfeksiyonu ya da grip her seyden etkilenir bir de kanın negatif esin pozitif ise aranizda kan uyusmazligi olabilirArkadaşlar bu sonuçlar nasıl kontrole gittim bugün keseyi gördük şükür 5 haftalık hamileyim. Hcg değeri yazmıyor kan testinde
oo masallah resmen olusmus bebis Allah im daim etsin ben de 25 inde gitcem randevu aldimTeyzeleri bakın :)
Buda bizim 6+6 da ultrason görüntümüz.
İnşallah canım. Bugün dayanamadım gittim doktora. Çok şükür vajinal ultrasonla baktı ve keseyi çok net gördük. Şuanda 4+2 dedi. Son adet tarihimde 26 mayıs. Çok fark var arada. 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için. Nasıl bir geç döllenme olduysa son adetle arasında 4 hafta fark çıkıyor. Benim gibi olan varmı aranızda. Kese oldukça sağlıklı görünüyor dedi ama aradaki 4 haftalık geç döllenmeyi aklım almadı.ayy insaaah gercek olur o ruyalar mutlulul gozyaslari :)
Bana euthyrox 25 mcg verdi.Selam kızlar TSH DEĞERİM 4,89 çıktı doktor dahiliyeye görünmemi söyledi 5 haftalık hamileyim. Size hangi ilacı verdi tsh yüksek çıkanlar
herhalde saglikli bi gebelik mi diye kadin dogumdan onay bekliyorlar. bildirmedim sağlık ocağı bana çok uzak.Kızlar sağlık ocağınıza bildirdiniz mi gebeliği?
Ben tahlil yaptırmaya gittim, hemen bildir dedikleri için gebelik var dedim, kayıt açmadı kadın doğumcuya gitmedim diye.
Bir de nasıl yadırgadı gitmedim diye.
Daha 5+3, neyin abartmasıysa.
Hayirli olsun canım gözünüz aydın.ne kadarlık sin?Ben de dr a gittim bugunnnnn kesemiiizii gördükk haftaya gidicem kalp atışıni duymak ve bebegimi gormek icin insallahhhhhhh![]()
Hayirli olsun canım gözünüz aydın.ne kadarlık sin?
[/UOTE]
Tesekkur ederim cok sagol. 5+6 bugün
Balat hastanesi Meltem hanım. Benim doğumum orada oldu. 3 arkadaşımın tavsiyesi ile gitmiştim. 20. Hafta gitmeye başlamıştım.Kızlar herkese merhaba tüp bebek ilk deneme ve ilk gebeliğim şuan 5+4 deyim keseyi gördük cok şükürGebelik takibi için doktor arıyorum istanbul avrupa yakasında oturuyorum bildiğiniz güvendiğiniz doktor var mı? Yazarsanız çok sevinirim :)
Maşallah canım inşallah ben de duyarım kısa zamanda. Duymadan içimden gelmiyor paylaşmakBen kalp atışını duyduğum için herkese söyledim. İnşallah bir sıkıntı olmaz sağlıkla gelir. Senin kaybın için üzüldüminşallah yine aynı şeyleri yaşamazsın pozitif düşün.