- 11 Ocak 2019
- 1.781
- 2.054
- 133
- 40
Yalancı kese ne demekmiş henüz erken olduğu için embriyoyu göremedi o yüzden mi böyle söylüyorDeğerim 2328 çıktı o gördüğüm yalancı kese dedihaftaya çagırdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalancı kese ne demekmiş henüz erken olduğu için embriyoyu göremedi o yüzden mi böyle söylüyorDeğerim 2328 çıktı o gördüğüm yalancı kese dedihaftaya çagırdı
Canım normaldir bence hersey benim 4+5 de alttan göründü.senin keseyi de haftaya karından rahatlıkla görebilir ☺Değerim 2328 çıktı o gördüğüm yalancı kese dedihaftaya çagırdı
Evet oluyor. Doktor rahmin büyüdüğü için sancı yaşıyorsun dedi.Kızlar alt karında adet sancısı gibi bi şey yaşıyorum ama çok hafif. Dün pek yoktu. Adet gecikince olmuştu. Normal mi? Sizde de oluyor mu![]()
Canım ben daha önce yazmıştım sağlık ocağında yaptırdım tüm tahlilleri doktor tahlil listesi verdi ben özel e gidiyorum ve çok pahalı. Israrla da sordum doktorun verdiği listedeki tüm tahlilleri yapıyor musunuz diye evet dediler hatta sonuçlarım ciktikızlar aranızda hiç sağlık ocağında tahlil yapan olmadı mı ? neden kimse mesajıma yanıt vermiyor.![]()
Ben tüm tahlillerimi sağlık ocağında yaptırdımkızlar aranızda hiç sağlık ocağında tahlil yapan olmadı mı ? neden kimse mesajıma yanıt vermiyor.![]()
Cok sevindim canimmmm ayy insallah bizler de duyariz o pıt pıt sesiKızlar doktordan şimdi geldim ben 5 haftalik diye beklerken 6 haftalik cikti bebisim bide kalp atisinida duydum çok şükür 0.36cmdi sadecesatımi değiştirdi doktor 22 mayistan 5 hazirana çekti
Darisi görmeyenlerin basina inşallah
Canım ben daha önce yazmıştım sağlık ocağında yaptırdım tüm tahlilleri doktor tahlil listesi verdi ben özel e gidiyorum ve çok pahalı. Israrla da sordum doktorun verdiği listedeki tüm tahlilleri yapıyor musunuz diye evet dediler hatta sonuçlarım cikti
sağlık ocağında yapılıyor olması çok iyi oldu ☺Ben tüm tahlillerimi sağlık ocağında yaptırdım
Kızlar doktordan şimdi geldim ben 5 haftalik diye beklerken 6 haftalik cikti bebisim bide kalp atisinida duydum çok şükür 0.36cmdi sadecesatımi değiştirdi doktor 22 mayistan 5 hazirana çekti
Darisi görmeyenlerin basina inşallah
[/726647"]
Adet tarihini 5 Haziran a çekti ve kalp atışı da duyuldu maşallah darısı bana ve bekleyenlere olsun benimde adet tarihim 4 Haziran yarın gidicem doktora kalp atışı vardı inşallah çok heyecanlıyım
Inşallah canimCok sevindim canimmmm ayy insallah bizler de duyariz o pıt pıt sesi![]()
Bizim günlerimiz çok yakınmış canım.. bende ailelere söylemedim senin gibi kalp atışını bekliyorum.. haftaya kese için gideceğiz inşallahben söylemedim. hatta annem bende kalıyor ona bile söylemedim. bundan öncekini hemen söyledim yedi düvele. sonuç dış gebelik. çok üzüldüm. şimdi kalp atışını duyana kadar söylemeyeceğim. ama içimden bağırıyorum ben hamileyim diye.. :)
Hangi ilde hangi doktora gittin canımAynen canım normalde alttan kontrolde duyulur ama.sen cok kilolu değilsin bide cihazim kaliteli dedi özele gittim bu sefer espirili bir doktor cok rahatladim bu seferdarisi inşallah sizin basiniza duyarsin sende yarin
![]()
Zonguldak canim levelHangi ilde hangi doktora gittin canım
Evet canım ilk bebeğim olacak inşallahNormal nirmal merak etme canim. Ben agriyinca seviniyorum ohh sukur hersey yilumda demekki buyuyo diye. Ilk bebegin mi?
İnşallah yaCok sevindim canimmmm ayy insallah bizler de duyariz o pıt pıt sesi![]()
Kızlar benim kasıklarım ve rahmime ara ara ağrılar giriyor normalmidirki sizde de varmı