İnşallah amin. Sulalecek dua ediyoruz sakin uyumlu olsun diyeAllah yardımcın olmuş valla çok zor süreçmiş 2.bebişin mışıl mışıl uyur inşallah
Eğilmeden küçük süpürgeyle ev süpürüyorum tutuluyor her yerim nasıl şey anlamadım.Eğilip kalkmak zaten ölümBenim yorulunca oluyor cnm o agri bugun yatak odasi ve wc yi temizledim kipirdayamiyorum bile agri oluyor.
Ozleyecegiz o kesind de simdiYa kizlar dogdugu zaman bebekler, insallah bugunlerimizi ozlemeyiz..
canli canli mi taktilar15 gün önce oldum evet kateter de deniyor hamilelikte çok zor oluyormuş
Ben epey su içerim canım. İdrarım da genelde açık renklidir. Yani bu gece kullanacağım mecburen o üromisini de. Rabbim bebeğimi korusun. Valla hamilelikten önce hiç korkmazdım ilaç kullanmaktan ama şimdi aklım hep bebeğimdeO idrar deligi degildir vajinanda gelen geliyor... one kaymistirbisi olmustur o sira:) tek kullanimlik mannitol mu ne war sen bilirsin o da olabilirdi.. yani kulak icin kullaniyon antibiyotik zaten... ne salak doktorlar ya... hicbiri birbirinin dedigini tutmamasi ne kotu... kar zarar iliskisinden kulagi es gecmeden tedirgin olmadan kullanmanniyi olmus ama zaten agir... sen bol bol su iciyomusun bakim?? Bol bol su ic.. cisinin rengi acik gelene kadar once cisini yao kontrol et koyuysa wc den cik git bir bardak su ic.. sulu sivi gidalari su deme.. eritrosit gordugu icin kum demis ama cok cuzi o miktar... belkide temiz yapilmadi idrar verirken... seyini iyice temizleyip yikadin kuruladin ikinci yaridan sonraki cisi koy bundan boyle...
Valla bir an da oldu. Nasil oldu bilmiyorum. Ben esimden gectiginden suphelendim. Bir gece oncesi birliktelik olmuştu. Zaten sık enfejsiyon gecirdigim icin asiri sıkışmadıkca baska yerde girmiyodum. Annemde kaynanamda bile girmiyodum. Ama bir anda agri basladi ve kan gelmeye basladi şok olduk. Hatta babam götürdü hastaneye esim isteydiAnaa cok kotu gecirmissin Alla All nasil boyle usutebildinki ? Bayag ciplak dolasmissin diyecem amane bilim cok zorr o kan isemesi offf dusunemiyorum
Ayyyy Allahimmm fistik tam yaOdasına ne ciciler aldık duvar kağıdı yaptırdık sonradan kocaman büyük cibinliklerden aldık yok yatmıyor şimdi ümidim bebekte.Onu odasına erken alıştırırsam o da özenir belki.Ama o da yolunu bulmuş kardeşim biraz büyüsün onunla yatıcam diyor
Ay canın benimYa ben agustosta berbat bir enfeksiyon gecirdim. İdrardan pihti geldi, eritrosit 80di.nobetci dr çipro antibiyotik yazdi. Bir kez kullanip ertesi gun tekrar gittim. Dr zararli bu dedi şase verdi. Ve cidden o iyi geldi. O şaseyi bile 2 gunde bir 3 defa aldim. O sekilde gecti yani. Ama ne acıydı Allah dusmanima vermesin. En son kan işedim afedersin aci icinde aglayarak
Benim dr ilac yazmıyor. Ne zaman cigerlerime inmisti o zaman ilac yazmisti. Gecen ugradim burnum tikali kanli geliyor dedim. Kulak burun boğaz a git dedi. Sorumluluk almak istemiyorlarBen epey su içerim canım. İdrarım da genelde açık renklidir. Yani bu gece kullanacağım mecburen o üromisini de. Rabbim bebeğimi korusun. Valla hamilelikten önce hiç korkmazdım ilaç kullanmaktan ama şimdi aklım hep bebeğimdeneyse artık sağlık ocağı doktorları hamilelere ilaç vermekten korkuyor, gerekli olmasa vermezdi. Öte yandan doktorum da onayladı. Eczacı da bir şey demedi. Demek ki kullanabilirim
Özellikle ağdanın jiletin işe yaramadığı yerlerde çok rahat göremediğim yerleri alıyorum onunla ağda kadar da acıtmıyor.Ağda kadar uzun gidiyor kökünden aldığı için.Bana da sirke yaramıyorAslında daha çok kullanılan bir yöntem ama bana zerre etki etmemişti ilginç bir şekilde.
Eldiven yöntemini hiç denemedim ya
Genel anestezi ile taktılar günlerce süren kanamalarım oldu çok ağrılar acılar çektim böbreğimde büyüme fazlaydı ve idrar birikmesi vardı erken doğumu tetikleyebilir ve beni riskli bir hale getirebilir diye yapmak zorunda kaldıkOzleyecegiz o kesind de simdi
canli canli mi taktilarcok korkuyorum ya insallah benim buyumez cok
Yalniz uyumaktan korkuyor olabilir. Biz çocukken ev sobaliydi annem babam kardesim 4müz yer yatağında yatardik. Sonra senin kiz gibi ben 6 yasindayken evi tasidik annemle babam ayri yatmaya basladi. Ben kardesimle yatmama ragmen korkardim. Liseye baslayana kadar kardesjmle ayni oda da yattık. Ayri yatinca bile gece wcye gitcek olsam 40 kez dusunurdum. Misafir odasinda yatiyodum ben o zamanlar. Bir gece basucumda duran sehpa kirildi ben uyurken. Aklimi yitiriyorum sandim. 2 3 gece yalniz yatamadim.Odasına ne ciciler aldık duvar kağıdı yaptırdık sonradan kocaman büyük cibinliklerden aldık yok yatmıyor şimdi ümidim bebekte.Onu odasına erken alıştırırsam o da özenir belki.Ama o da yolunu bulmuş kardeşim biraz büyüsün onunla yatıcam diyor
Bende korkuyorum ya. Allah sifa versin insallah duzene girer herşeyGenel anestezi ile taktılar günlerce süren kanamalarım oldu çok ağrılar acılar çektim böbreğimde büyüme fazlaydı ve idrar birikmesi vardı erken doğumu tetikleyebilir ve beni riskli bir hale getirebilir diye yapmak zorunda kaldık
Ya benimde burnumun ici odemli mi ne anlamadim gece nefes alamiyorum evin havasi acaip kuru geliyor .. burnumun ici tikanik hep kaloriferlerin uzerine su koydum bolca.. biraz kar etti etmedi... buhar ufkeyici siparis verdim.. daha dayanamiyorum... agzimdan da nefes almam hic... o yuzden cok sikinti yasiyorum. Bakalim duzelecek miyimBenim dr ilac yazmıyor. Ne zaman cigerlerime inmisti o zaman ilac yazmisti. Gecen ugradim burnum tikali kanli geliyor dedim. Kulak burun boğaz a git dedi. Sorumluluk almak istemiyorlar
Hatırlamıyorum ki. Dr baska yazmis eczane baska vermisti hatta :'(Ay canın benimyok bende idrar esnasında hiçbir sıkıntı yok şükür. Sana hangi şaseden vermişti?
Ay sorma esime kizardim salyalari akiyor diye geceleri salyam akiyor benim ağzım acik uyuyorum :/ burnumu serum fizyoloji ile actigimda bile tikaniyo geri ya ne lanet birsey anlamadim bide yara var bende sankiYa benimde burnumun ici odemli mi ne anlamadim gece nefes alamiyorum evin havasi acaip kuru geliyor .. burnumun ici tikanik hep kaloriferlerin uzerine su koydum bolca.. biraz kar etti etmedi... buhar ufkeyici siparis verdim.. daha dayanamiyorum... agzimdan da nefes almam hic... o yuzden cok sikinti yasiyorum. Bakalim duzelecek miyim
Gözümün önünde olsun istedim 3 yaşına kadar yanımda park yatakta yattı.Odası da vardı ayrıca.Ama görümcem uyku koçu bile tuttu.Bize ahkam kesiyordu çocuğum kendi kendine uyuyacak odasında diye.3 yaşını bitirdi hala onların odasındaAyyyy Allahimmm fistik tam yaakilli bıdık iste☺ Yok yok bebek bakim videolari var... anne ciksiriyor ama sallanmadan uyutulmaya alisiyriliyor.. akli cok sarmadan odasinda uyutmaya alistirirsan varya super.. ama iste calisiyoruz yykusuz kalamuyoruz biraz da bize kolayini seciyoruz yanimizda tutuyoz bebegi yada biz tasiniyoz onun odasina... ama olan bize oluyor yine
Simdi ben buyuk kiza oda yapcam. Ama dusunuyorum daha 2.5 yasinda. Aslinda kuzenim de ayni yaştaki kizina oda acti. Ama simdi bizim bebek olacak. Kiskanacak. Muhtemelen yanımıza gelecek. Bende bebek 1 yasini geçince kizin yanina alirim o da orda alissin direkt diyorum. Tabi olan bana olur gibi hayirlisiAyyyy Allahimmm fistik tam yaakilli bıdık iste Yok yok bebek bakim videolari var... anne ciksiriyor ama sallanmadan uyutulmaya alisiyriliyor.. akli cok sarmadan odasinda uyutmaya alistirirsan varya super.. ama iste calisiyoruz yykusuz kalamuyoruz biraz da bize kolayini seciyoruz yanimizda tutuyoz bebegi yada biz tasiniyoz onun odasina... ama olan bize oluyor yine
Muhakkak baktır. Ben ameliyattan 2 gün sonra hastaneye gitti. Ve inanılmaz sinirliydim. Çünkü ilk günler olduğu için içeride yara vs vardı çok canım acıyordu. Doktora dedim ki beni neden bu hale soktunuz ben ameliyat olmadan önce daha iyiydim. O da Böbreğini çürüseydi böbrek yetmezliği olsaydınız ya da 1 kilo çocuk doğurmak zorunda kalsaydınoz daha mı iyiydi dediAnestezi verdiler mi? Bende de gerek olcak diye korkuyorum ama kontrolede gitmedim epeydir. Bende de buyume var
Evet korkuyorum diyor hep.Gece lambaları aldık kaç tane ışıklı yıldızlı.Kızım ışığı açıp yat istersen diyorum ona da yok.Öyle ki annem gece tuvalete kalkıyor o da onunla kalkıyor kapıda bekliyor.Bir ara odada tek oturamıyordu gündüz bile.Şimdi daha iyi en azından.Okulda birbirlerini çok korkutuyor çocuklar okuldan sonra daha çok arttı.Yalniz uyumaktan korkuyor olabilir. Biz çocukken ev sobaliydi annem babam kardesim 4müz yer yatağında yatardik. Sonra senin kiz gibi ben 6 yasindayken evi tasidik annemle babam ayri yatmaya basladi. Ben kardesimle yatmama ragmen korkardim. Liseye baslayana kadar kardesjmle ayni oda da yattık. Ayri yatinca bile gece wcye gitcek olsam 40 kez dusunurdum. Misafir odasinda yatiyodum ben o zamanlar. Bir gece basucumda duran sehpa kirildi ben uyurken. Aklimi yitiriyorum sandim. 2 3 gece yalniz yatamadim.
Suanda kuzum senin icin ayirmak zor hemde cok zor ilgilenemezsin ki onu onceden alistircaktin simdi iki bebegini bir koyarsin bir cirpida isin biter...Simdi ben buyuk kiza oda yapcam. Ama dusunuyorum daha 2.5 yasinda. Aslinda kuzenim de ayni yaştaki kizina oda acti. Ama simdi bizim bebek olacak. Kiskanacak. Muhtemelen yanımıza gelecek. Bende bebek 1 yasini geçince kizin yanina alirim o da orda alissin direkt diyorum. Tabi olan bana olur gibi hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?