Evet riskleri cok fazlaymis bende okudum. Belirtisi nelerdi peki. Ben vucudumda genel bir agri hissediyorum ama o bolgede yok. Kizimda buyume olduğunu bildigim icin baktirdim bunda da ve hafif baslamistiMuhakkak baktır. Ben ameliyattan 2 gün sonra hastaneye gitti. Ve inanılmaz sinirliydim. Çünkü ilk günler olduğu için içeride yara vs vardı çok canım acıyordu. Doktora dedim ki beni neden bu hale soktunuz ben ameliyat olmadan önce daha iyiydim. O da Böbreğini çürüseydi böbrek yetmezliği olsaydınız ya da 1 kilo çocuk doğurmak zorunda kalsaydınoz daha mı iyiydi dedi
Muhakkak baktır. Ben ameliyattan 2 gün sonra hastaneye gitti. Ve inanılmaz sinirliydim. Çünkü ilk günler olduğu için içeride yara vs vardı çok canım acıyordu. Doktora dedim ki beni neden bu hale soktunuz ben ameliyat olmadan önce daha iyiydim. O da Böbreğini çürüseydi böbrek yetmezliği olsaydınız ya da 1 kilo çocuk doğurmak zorunda kalsaydınoz daha mı iyiydi dedi
Anksiyete olabilir. Sadece okuldan diye dusunmeyin. Genel bir kaygi hali varsa uzman destegi alin. Ben cok bastirilmis bir cocuktum. 16 yasinda teshis aldim. Evde yalniz kalamayacak bir hâle gelmistim. Annem duş alirken kapida beklerdiEvet korkuyorum diyor hep.Gece lambaları aldık kaç tane ışıklı yıldızlı.Kızım ışığı açıp yat istersen diyorum ona da yok.Öyle ki annem gece tuvalete kalkıyor o da onunla kalkıyor kapıda bekliyor.Bir ara odada tek oturamıyordu gündüz bile.Şimdi daha iyi en azından.Okulda birbirlerini çok korkutuyor çocuklar okuldan sonra daha çok arttı.
Ben de öyle ikisi bir arada yatar diyordum ya ayrı oda yapıcaz oğlana da.Kız olsaydı belki aynı oda olurdu da yaş farkı da çok bizimkilerin.Ama ilk etapta hepimiz birlikte yatacaz o kesinSimdi ben buyuk kiza oda yapcam. Ama dusunuyorum daha 2.5 yasinda. Aslinda kuzenim de ayni yaştaki kizina oda acti. Ama simdi bizim bebek olacak. Kiskanacak. Muhtemelen yanımıza gelecek. Bende bebek 1 yasini geçince kizin yanina alirim o da orda alissin direkt diyorum. Tabi olan bana olur gibi hayirlisi
Doğumdan 2 ay sonra alacaklar üstelik içeride 7mm taş da var onu da kuracaklar. Şu an iyiyim sürekli dinleniyorum. İşe de gitmiyorum yatıyorum sürekli.Suanda nasilsin iyimisin? Bir sikintin varmi? Dogumdan sonra ne olcak o heo ordami kalacak
Beni abim korkuttu ev wc sinden cikarken bekliyor beni o karanlik koridorda vampir gibi atladi... o gun bugun buyuyene kadar babam abime ceza verdirdi heryerde beni bekledi.. ve zamanla guvennduygumu kazandim ... simdi korkusuuzmEvet korkuyorum diyor hep.Gece lambaları aldık kaç tane ışıklı yıldızlı.Kızım ışığı açıp yat istersen diyorum ona da yok.Öyle ki annem gece tuvalete kalkıyor o da onunla kalkıyor kapıda bekliyor.Bir ara odada tek oturamıyordu gündüz bile.Şimdi daha iyi en azından.Okulda birbirlerini çok korkutuyor çocuklar okuldan sonra daha çok arttı.
Kanamali idrar oluyormus dimiGenel anestezi ile taktılar günlerce süren kanamalarım oldu çok ağrılar acılar çektim böbreğimde büyüme fazlaydı ve idrar birikmesi vardı erken doğumu tetikleyebilir ve beni riskli bir hale getirebilir diye yapmak zorunda kaldık
Yok şimdi sadece yalnız yatamama olayı kaldı.Tam odasına alıştıralım istediği kadar gelsin yanımıza yine yatıralım yatağına dediğimizde bebek çıktı ortaya.Kıskanır diye burakalım şimdi dedim.Bebek olduktan bir süre sonra da düzene girmezse bir uzmana götürmeyi düşünüyorum.Anksiyete olabilir. Sadece okuldan diye dusunmeyin. Genel bir kaygi hali varsa uzman destegi alin. Ben cok bastirilmis bir cocuktum. 16 yasinda teshis aldim. Evde yalniz kalamayacak bir hâle gelmistim. Annem duş alirken kapida beklerdi
Ya iki ay sonra dedigin ne ?? Dogumdan sonrami? Allah yardimcin olsun ya.. ne buyuk sikinti yasiyosun yaDoğumdan 2 ay sonra alacaklar üstelik içeride 7mm taş da var onu da kuracaklar. Şu an iyiyim sürekli dinleniyorum. İşe de gitmiyorum yatıyorum sürekli.
Verdiğine göre, kendi doktorum da onayladığına göre içim rahatlasın bariBenim dr ilac yazmıyor. Ne zaman cigerlerime inmisti o zaman ilac yazmisti. Gecen ugradim burnum tikali kanli geliyor dedim. Kulak burun boğaz a git dedi. Sorumluluk almak istemiyorlar
Evet bebek dogunca butun duzen zaten bozulacak. En iyisi zamana birakmakYok şimdi sadece yalnız yatamama olayı kaldı.Tam odasına alıştıralım istediği kadar gelsin yanımıza yine yatıralım yatağına dediğimizde bebek çıktı ortaya.Kıskanır diye burakalım şimdi dedim.Bebek olduktan bir süre sonra da düzene girmezse bir uzmana götürmeyi düşünüyorum.
Hamileyken böbrek taşı teşhisi koymak çok zormuş. Çünkü hamilelikte olan rahim büyüme sancıları ya da kasılmalar la karıştırılabilşyormuş. Böbrek de aynı zamanda mide bulantısı ı tetikliyormuş. Ben o yüzden hemen farketmedim. Şiddetli yan ağrılarım başlayınca daha önce de taş düşürdüğüm için anladım böbrekte bir sıkıntı olduğunu. İşin tuhaf yanı taş Kanala girmiş rahim sıkıştırdı ı için ilerkeyememiş idrar da sıkışmış bu nedenle vs vs vsEvet riskleri cok fazlaymis bende okudum. Belirtisi nelerdi peki. Ben vucudumda genel bir agri hissediyorum ama o bolgede yok. Kizimda buyume olduğunu bildigim icin baktirdim bunda da ve hafif baslamisti
Gerekli gormese vermezlerdi. Ama kaşıntıyida hafife alma. Vajinal kultur alalim derse ver benceVerdiğine göre, kendi doktorum da onayladığına göre içim rahatlasın baribenim doktorum da hiçbir şey vermiyor ki. O kadar ağrım oldu magnezyum lafı etmedi. Göğüslerimin altı yara oldu, krem istedim, evde havalandır dedi. Adam ilaca karşı
Anladim canim Allah yardimcin olsun. Benimde ailemde babannem ve kuzenimde taş vardı aile de de olunca tedirgin olmustum. Ama sonra kizimla uğraşmaktan kendime bakamadimHamileyken böbrek taşı teşhisi koymak çok zormuş. Çünkü hamilelikte olan rahim büyüme sancıları ya da kasılmalar la karıştırılabilşyormuş. Böbrek de aynı zamanda mide bulantısı ı tetikliyormuş. Ben o yüzden hemen farketmedim. Şiddetli yan ağrılarım başlayınca daha önce de taş düşürdüğüm için anladım böbrekte bir sıkıntı olduğunu. İşin tuhaf yanı taş Ka ala girmiş rahim sıkıştırdı ı için ilerkeyememiş idrar da sıkışmış bu nedenle vs vs vs
Beni de komşu kızları hayalet hikayeleri ile çok korkutuyordu küçğkken.Bir ara gece wcye gidemiyordum yalnız.Şimdi en kötü korku filmlerini bile rahatlıkla seyrederim.Çok severim.Kızım da çok meraklı hem istiyor hem korkuyor.Beni abim korkuttu ev wc sinden cikarken bekliyor beni o karanlik koridorda vampir gibi atladi... o gun bugun buyuyene kadar babam abime ceza verdirdi heryerde beni bekledi.. ve zamanla guvennduygumu kazandim ... simdi korkusuuzm
Doğumdan 2 ay sonra alacaklar. Doğumda aldırmak istedim ama bebeğin sana ihtiyacı olacak bir iki ay geçsin dedi doktor yani 4 ay bununla yaşıycam sistit oldum Bi de öffffYa iki ay sonra dedigin ne ?? Dogumdan sonrami? Allah yardimcin olsun ya.. ne buyuk sikinti yasiyosun ya
Evet dogumdan sonra cikariliyor zaten dogumdan sonrada gecen biseymisYa iki ay sonra dedigin ne ?? Dogumdan sonrami? Allah yardimcin olsun ya.. ne buyuk sikinti yasiyosun ya
Cnm sen siparisini ver hastane cikisini 3haftada hazirliyorlar . Bende verdimde siparis 3 hafta suruyor dedi 1haftada kargoda oyalansa 4haftaKızlar kızlar bugün e bebek emzirme indiriminden göğüs kremi ve süt poşeti aldım baya uyguna denk geldi. Bebişimin hemen her şeyi tamamlandı ufak tefek şeyler kaldı. Bir de hastane çıkışı yaptırcam isme özel maaşı bekliyorum onun için deher gün dolabını açıp açıp bakıyorum kafayı yedim galiba
Aynı sorun bende de var.Zor nefes alıyorum gece.Ya benimde burnumun ici odemli mi ne anlamadim gece nefes alamiyorum evin havasi acaip kuru geliyor .. burnumun ici tikanik hep kaloriferlerin uzerine su koydum bolca.. biraz kar etti etmedi... buhar ufkeyici siparis verdim.. daha dayanamiyorum... agzimdan da nefes almam hic... o yuzden cok sikinti yasiyorum. Bakalim duzelecek miyim
Çok geçmiş olsun ne diyimEvet dogumdan sonra cikariliyor zaten dogumdan sonrada gecen biseymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?