2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet riskleri cok fazlaymis bende okudum. Belirtisi nelerdi peki. Ben vucudumda genel bir agri hissediyorum ama o bolgede yok. Kizimda buyume olduğunu bildigim icin baktirdim bunda da ve hafif baslamisti

Suanda nasilsin iyimisin? Bir sikintin varmi? Dogumdan sonra ne olcak o heo ordami kalacak

Anksiyete olabilir. Sadece okuldan diye dusunmeyin. Genel bir kaygi hali varsa uzman destegi alin. Ben cok bastirilmis bir cocuktum. 16 yasinda teshis aldim. Evde yalniz kalamayacak bir hâle gelmistim. Annem duş alirken kapida beklerdi

Ben de öyle ikisi bir arada yatar diyordum ya ayrı oda yapıcaz oğlana da.Kız olsaydı belki aynı oda olurdu da yaş farkı da çok bizimkilerin.Ama ilk etapta hepimiz birlikte yatacaz o kesin

Beni abim korkuttu ev wc sinden cikarken bekliyor beni o karanlik koridorda vampir gibi atladi... o gun bugun buyuyene kadar babam abime ceza verdirdi heryerde beni bekledi.. ve zamanla guvennduygumu kazandim ... simdi korkusuuzm

Kanamali idrar oluyormus dimi benimde ayni su anda takip edilecek iste fazla olursa buyume banada takilcak Allah korusun ya kizlar dua edin bana buyumesin takilmasin

Anksiyete olabilir. Sadece okuldan diye dusunmeyin. Genel bir kaygi hali varsa uzman destegi alin. Ben cok bastirilmis bir cocuktum. 16 yasinda teshis aldim. Evde yalniz kalamayacak bir hâle gelmistim. Annem duş alirken kapida beklerdi
Yok şimdi sadece yalnız yatamama olayı kaldı.Tam odasına alıştıralım istediği kadar gelsin yanımıza yine yatıralım yatağına dediğimizde bebek çıktı ortaya.Kıskanır diye burakalım şimdi dedim.Bebek olduktan bir süre sonra da düzene girmezse bir uzmana götürmeyi düşünüyorum.

Benim dr ilac yazmıyor. Ne zaman cigerlerime inmisti o zaman ilac yazmisti. Gecen ugradim burnum tikali kanli geliyor dedim. Kulak burun boğaz a git dedi. Sorumluluk almak istemiyorlar
Verdiğine göre, kendi doktorum da onayladığına göre içim rahatlasın bari benim doktorum da hiçbir şey vermiyor ki. O kadar ağrım oldu magnezyum lafı etmedi. Göğüslerimin altı yara oldu, krem istedim, evde havalandır dedi. Adam ilaca karşı

Evet bebek dogunca butun duzen zaten bozulacak. En iyisi zamana birakmak

Evet riskleri cok fazlaymis bende okudum. Belirtisi nelerdi peki. Ben vucudumda genel bir agri hissediyorum ama o bolgede yok. Kizimda buyume olduğunu bildigim icin baktirdim bunda da ve hafif baslamisti
Hamileyken böbrek taşı teşhisi koymak çok zormuş. Çünkü hamilelikte olan rahim büyüme sancıları ya da kasılmalar la karıştırılabilşyormuş. Böbrek de aynı zamanda mide bulantısı ı tetikliyormuş. Ben o yüzden hemen farketmedim. Şiddetli yan ağrılarım başlayınca daha önce de taş düşürdüğüm için anladım böbrekte bir sıkıntı olduğunu. İşin tuhaf yanı taş Kanala girmiş rahim sıkıştırdı ı için ilerkeyememiş idrar da sıkışmış bu nedenle vs vs vs

Gerekli gormese vermezlerdi. Ama kaşıntıyida hafife alma. Vajinal kultur alalim derse ver bence

Anladim canim Allah yardimcin olsun. Benimde ailemde babannem ve kuzenimde taş vardı aile de de olunca tedirgin olmustum. Ama sonra kizimla uğraşmaktan kendime bakamadim

Beni abim korkuttu ev wc sinden cikarken bekliyor beni o karanlik koridorda vampir gibi atladi... o gun bugun buyuyene kadar babam abime ceza verdirdi heryerde beni bekledi.. ve zamanla guvennduygumu kazandim ... simdi korkusuuzm
Beni de komşu kızları hayalet hikayeleri ile çok korkutuyordu küçğkken.Bir ara gece wcye gidemiyordum yalnız.Şimdi en kötü korku filmlerini bile rahatlıkla seyrederim.Çok severim.Kızım da çok meraklı hem istiyor hem korkuyor.

Ya iki ay sonra dedigin ne ?? Dogumdan sonrami? Allah yardimcin olsun ya.. ne buyuk sikinti yasiyosun ya
Doğumdan 2 ay sonra alacaklar. Doğumda aldırmak istedim ama bebeğin sana ihtiyacı olacak bir iki ay geçsin dedi doktor yani 4 ay bununla yaşıycam sistit oldum Bi de öffff

Cnm sen siparisini ver hastane cikisini 3haftada hazirliyorlar . Bende verdimde siparis 3 hafta suruyor dedi 1haftada kargoda oyalansa 4hafta

Aynı sorun bende de var.Zor nefes alıyorum gece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…