2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok geçmiş olsun.Baharatlıysa fazla dokunmuş olabilir.Bazdn kaşar da midemi bozar benim.Bu aralar mideler daha hassas galiba.Benimki de bir tuhaf yanıyor ağrıyor.Son aylar daha dikkat etmek gerekecek galiba

Yaaaa cok guldum cok tatlisiniz :)))). Bakalim dogum kilolarini once hanginiz vereceksiniz:))

Çok geçmiş olsun.Baharatlıysa fazla dokunmuş olabilir.Bazdn kaşar da midemi bozar benim.Bu aralar mideler daha hassas galiba.Benimki de bir tuhaf yanıyor ağrıyor.Son aylar daha dikkat etmek gerekecek galiba
Teskkur ederim. Evet ya asli da yerkende icime sinmedide iste dayanamadim :). Dahada yemem bikerede canim doritos istemisti ondam sonra boyle bi hastalandim :))). Derdim basim bogazla valla :))

Valla benim oğlumda aynı gündüz sakindi biraz 2 gündür gündüzde durmuyor artik tekme gibi de değil sürekli dönüyor içimde oğlanlar daha hareketli olurmus öyle duydum.bi kac hamileden galiba doğru
Benim kizimda hareketliydi oglumda öle benden uslu cocuk cikmiyo :). simdi buara tam dedginiz gibi donuyor hibi gidikliyor karnimi sanki :). Az daha cabalasa ayagini agzima vuracak :))

Bence o biraz sana ve yaşadığın yere bağlı. Mart bazı bölgelerde soğuk geçiyor. Doğuda nisan bile soğuk. Bana sorsan ben bu bebiş için mont bile aldım çünkü evde durmam. Kızım 5 günlükken avm'ye gitmiştim. Bu bebiş doğduğunda da çıkarım. Kızımı eve hapsetmeye de hakkım yok. Ha sen desen ki ben kırkı çıkana kadar evden çıkmam, yaşadığım yer de sıcak, o zaman evinin ısısına göre alabilirsin. Hemen küçülecekler zaten.

Benim kizimda hareketliydi oglumda öle benden uslu cocuk cikmiyo :). simdi buara tam dedginiz gibi donuyor hibi gidikliyor karnimi sanki :). Az daha cabalasa ayagini agzima vuracak :))
Onun ayaciklarini yesinler doğsalarda koklasak öpsek artık yaa

Lansinoh kızımda 40 ml almıştım. Ilk bir hafta göğüslerim yeni duruma alışana kadar kalkan ile birlikte kullanmıştım. Sonrasında ihtiyacım olmamıştı. Yarıdan fazlası kalmıştı. Göğsün hassasiyet derecesine ve bebeğin emiş şekline göre kullanma süresi değişebilir. Bunda 10 ml aldım, gerekirse doğumdan sonra bir daha alırım.

Amin canım.. inşallah ondandır. Oyuncaklari kaldiricam en son sonunda otur odanda oyna dimi nerdeeee

Yaa banada 40 ml yetmemişti birdaha almştim

Ben cok takıntılı degılımde insan bi toplu durmak istiyo yaa eve biri gelse kapıdan bakıp geri kaçar

İnşallah canım iş yapmakta çok yoruyor gece yatınca acısı cıkıyor sonra catı agrımdan kıpırdayamıyorum iyi olsunlarda

Sadece kilosuna odaklanmışım oda normaldi şuana dek.. boyuna hic dikkat etmedim

Hazırlıklarım bitti sayılır. Kızımın beşiğini büyük almıştık, 4 yaşında hâlâ rahatlıkla kullanıyor. Seneye eşyaları burda bırakıp yurt dışına yerleşmeyi düşünüyoruz. Yoksa kızıma bir yatak alıp beşiği kardeşine terfi ettirirdik. Görümcem park yatak verdi, ikinci el tiny love ana kucağı aldım. Kızımın dolabı da büyük, benimki de büyük. Bebiş kıyafetlerine illaki yer buluruz. Kalıcı olmadığımız için ağır eşya almıyorum. Kıyafetler tamam. Bebişin sadece ıslak mendil olayı kaldı. Kızımın kakasında hâlâ kullanıyorum. Evde var aslında ama yenidoğan çok kullanıyor. Unibaby yenidoğan kullanıyordum, ıceriğini bozmuş. Baby me yenidoğan kullanırım diyordum ama kızım için sleepy yenidoğan denedim, çok alerjik bir bünyeye sahip. Unibaby ve baby me yenidoğan dışındakiler dokunuyordu, sleepy de dokunmadı ve kumaşı da güzel. Kızımda test etmiş oldum. Sleepy yenidoğan alırım, iki çocuğuma da kullanırım. Kendime pijama takımı almadım, yüzde yüz pamuk olması gerekiyor. Kızımda aldığım lohusa takımları kaşıntısı, kullanamadım. Bunda lohusa almayacam. Önü düğmeli yüzde yüz pamuk alacam.

Onceden vardi enfeksiyon hamilelgin ilk baslarinda ama 3 hafta kadar once ozelde tahlil verdim ve gecti demisti doktor degerlerim iyi cikmisti. 3 hafta icinde nasil bu kadar aniden yukseldi anlamadim
Bi anda olabilen bi sey. Takilacak bi durum degil. Dua et farkedilmis. Su an bende de var enfeksiyon. Sadece merakim su, lokosit kac olursa olsun, ayni tarz ilac mi kullanliyor tedavide onu bilemiyorum. Sana ne verdiler ki simdi ?

Hahahhah bunu ilk defa duydum. Baya benimsemiş hamileliği

Boyle sorunlar olabiliyor benimde ilk gebeligim sonlandirildi 17 haftaliktim hemde

Allah bu bebişini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Ben de 10 günlükken ilk önce bakkal, sonra market, sonra daha ilerisi diye ilerlemeyi planlıyorum arkadaşlarımın en büyük şikayeti dışarı çıkamamak, çocuklarla beraber eve tıkılmaktı. Ben öyle olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…