Çok geçmiş olsun.Baharatlıysa fazla dokunmuş olabilir.Bazdn kaşar da midemi bozar benim.Bu aralar mideler daha hassas galiba.Benimki de bir tuhaf yanıyor ağrıyor.Son aylar daha dikkat etmek gerekecek galibaKizlar ben cok rahatsizlandim yaa . Kahvaltida kasarli sucuklu tost yanindada ayran ictim . Elim ayagim bosaldi belime kar ima sancikar girdi midem bulaniyor nabzim 145 e cikti yansiyonumda yukseldi bir anda. Cikardim biraz rahaylatti . Ama hala kendime gelemedim
Yaaaa cok guldum cok tatlisiniz :)))). Bakalim dogum kilolarini once hanginiz vereceksiniz:))Oo oda biseymi benim eşim benimle birlikte istifar etti benimle.birlikte cani birşeyler çekti utanmasa ilaclarimi da içecektinar yerken eldiven takiyodum çocukta leke olmasin diye bende babasiyim bende de olur diye eldiven takıyordu ben 6 kilo aldim esim 9 kilo
Teskkur ederim. Evet ya asli da yerkende icime sinmedide iste dayanamadim :). Dahada yemem bikerede canim doritos istemisti ondam sonra boyle bi hastalandim :))). Derdim basim bogazla valla :))Çok geçmiş olsun.Baharatlıysa fazla dokunmuş olabilir.Bazdn kaşar da midemi bozar benim.Bu aralar mideler daha hassas galiba.Benimki de bir tuhaf yanıyor ağrıyor.Son aylar daha dikkat etmek gerekecek galiba
Benim kizimda hareketliydi oglumda öle benden uslu cocuk cikmiyo :). simdi buara tam dedginiz gibi donuyor hibi gidikliyor karnimi sanki :). Az daha cabalasa ayagini agzima vuracak :))Valla benim oğlumda aynı gündüz sakindi biraz 2 gündür gündüzde durmuyor artik tekme gibi de değil sürekli dönüyor içimdeoğlanlar daha hareketli olurmus öyle duydum.bi kac hamileden galiba doğru
Tesekkur ederim insallah gecer cunki erken dogumu ve dusuge sebep oluyormus korkum bu yuzdenCanım geçmiş olsun, ilaçlarla füzelir inşlh hemen, hamilelikte malesef kaçış yok biranda oluveriyor
22 mayis canımCanım senin sat ne merak ettim
Hahaha aynı aynıBenimki de habire taşıyor eve.Canım şunu istedi canım bunu istedi diye.Karınlarımız yandan bakınca aynı
Bence o biraz sana ve yaşadığın yere bağlı. Mart bazı bölgelerde soğuk geçiyor. Doğuda nisan bile soğuk. Bana sorsan ben bu bebiş için mont bile aldım çünkü evde durmam. Kızım 5 günlükken avm'ye gitmiştim. Bu bebiş doğduğunda da çıkarım. Kızımı eve hapsetmeye de hakkım yok. Ha sen desen ki ben kırkı çıkana kadar evden çıkmam, yaşadığım yer de sıcak, o zaman evinin ısısına göre alabilirsin. Hemen küçülecekler zaten.Günaydın anneler uzun zamndır giremedim gruba bende alışverişe başladım ama martta doğum olacağı için çok kalın almayayım diyorum martta doğum yapmış olanlar neler alalım kac aylik alalım bi bilgi verin
Orasini hiç düşünmüyoruz vallaYaaaa cok guldum cok tatlisiniz :)))). Bakalim dogum kilolarini once hanginiz vereceksiniz:))
Onun ayaciklarini yesinlerBenim kizimda hareketliydi oglumda öle benden uslu cocuk cikmiyo :). simdi buara tam dedginiz gibi donuyor hibi gidikliyor karnimi sanki :). Az daha cabalasa ayagini agzima vuracak :))
Amin canım.. inşallah ondandır. Oyuncaklari kaldiricam en son sonundaBenim kizimde 3.5 yasinda suan oturma odasinin hali icler acisi bide sus sevdasi basladi beni cok zorkuyor esofmanla durmak istemiyor hergun elbise giycek sacina yuz tane cit cit toka taktiriyor. Odana gotur dedikce aksina oturma odasina oyuncak tasiyor . Allah yardimcimiz olsun. Is yaparken bende hissedemiyorum enncok uzaninca hissediyirum kafaya takilcak bisey yok bence canm
Yaa banada 40 ml yetmemişti birdaha almştimLansinoh kızımda 40 ml almıştım. Ilk bir hafta göğüslerim yeni duruma alışana kadar kalkan ile birlikte kullanmıştım. Sonrasında ihtiyacım olmamıştı. Yarıdan fazlası kalmıştı. Göğsün hassasiyet derecesine ve bebeğin emiş şekline göre kullanma süresi değişebilir. Bunda 10 ml aldım, gerekirse doğumdan sonra bir daha alırım.
Ben cok takıntılı degılımde insan bi toplu durmak istiyo yaa eve biri gelse kapıdan bakıp geri kaçarSabahtan beri iki kişi oyuncak topluyoruz o arkamozdan dağıtıyoralıştım artık işten gel oyuncak topla, mutfağı hiç anlatmıyorum, artık ne nerde bilmiyorum ki ben takıntılıyım, durmadan düzenlemeye çalışıyorum buna rağmen yetişmiyor, tek korkum ağırlaştıkca bu işleri yapamamak artık dinlenmeyi geçtim de
İnşallah canımArtik benim gucum.yetmiyor birakiyorum bir cogunu yoksa kendime gelemiyorum is yapmaktan. Cok hareketli oldugun gun bebegin hareketini hissedemiyorsun cunku sen yoruldugun icin oda yoruluyor. Bence takma kafana . dinlen aksama kaadar bak nasil hareketleniyor
Sadece kilosuna odaklanmışım oda normaldi şuana dek.. boyuna hic dikkat etmedimKızlar kontrolde değerleriniz hep haftasıyla uyumlu mu? Benim bu haftaya kadar öyleydi. Bu hafta boyu biraz geri çıktı. Kafaya taktım şimdi. Dr bir önemi olmadığını söyledi. İlerleyen haftalarda toparlar mı yaşayan var mı??
Kişiden kişiye değişiyor. Ya göğsün hassasiyeti devam etmiştir ya da bebeğin acıtarak emmiştirYaa banada 40 ml yetmemişti birdaha almştim
Bi anda olabilen bi sey. Takilacak bi durum degil. Dua et farkedilmis. Su an bende de var enfeksiyon. Sadece merakim su, lokosit kac olursa olsun, ayni tarz ilac mi kullanliyor tedavide onu bilemiyorum. Sana ne verdiler ki simdi ?Onceden vardi enfeksiyon hamilelgin ilk baslarinda ama 3 hafta kadar once ozelde tahlil verdim ve gecti demisti doktor degerlerim iyi cikmisti. 3 hafta icinde nasil bu kadar aniden yukseldi anlamadim
Oo oda biseymi benim eşim benimle birlikte istifar etti benimle.birlikte cani birşeyler çekti utanmasa ilaclarimi da içecektinar yerken eldiven takiyodum çocukta leke olmasin diye bende babasiyim bende de olur diye eldiven takıyordu ben 6 kilo aldim esim 9 kilo
Boyle sorunlar olabiliyor benimde ilk gebeligim sonlandirildi 17 haftaliktim hemde
Bence o biraz sana ve yaşadığın yere bağlı. Mart bazı bölgelerde soğuk geçiyor. Doğuda nisan bile soğuk. Bana sorsan ben bu bebiş için mont bile aldım çünkü evde durmam. Kızım 5 günlükken avm'ye gitmiştim. Bu bebiş doğduğunda da çıkarım. Kızımı eve hapsetmeye de hakkım yok. Ha sen desen ki ben kırkı çıkana kadar evden çıkmam, yaşadığım yer de sıcak, o zaman evinin ısısına göre alabilirsin. Hemen küçülecekler zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?