2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kalkanı önerebilir misin?Benim kızım emmedi göğüsle ilgili yara sıkıntım olmadı hiç.Şimdi yara olurda diye aklımda hep.O kalkanları emzirilmeyen zamanlarda hep mi takmak gerekiyor?

Doktor eğrisi normal gitsin sıkıntı olmaz takılma dedi bana. Bazı bebekler çok tombul ama napalım bizimkilerde normal büyüyor. Doğunca varsın 53 cm değil 49 cm olsun

Sucuk rahatsiz etmis olabilirmi cnm benide rahatsiz eduyor cunku kustuktan sonra nabzin yavas yavas duzelmistir diye tahmin ediyorum biraz hava al.

Kişiden kişiye değişiyor. Ya göğsün hassasiyeti devam etmiştir ya da bebeğin acıtarak emmiştir
Hassasiyet devam etti sanırım cok ciddi sknti yaşamadım ama sizlasa bile korkudan sürdüm hep bide doguma bi iki hafta kala başlamiştim zaten. Doktor yeşil mercimek kadar sürsen yeterli demişti

Kalkanı önerebilir misin?Benim kızım emmedi göğüsle ilgili yara sıkıntım olmadı hiç.Şimdi yara olurda diye aklımda hep.O kalkanları emzirilmeyen zamanlarda hep mi takmak gerekiyor?
Ben iyi ki almışım demiştim. Göğüs ucum yoktu, onun sayesinde çıktı. Ilk hafta göğsüm çok hassastı, iyi geldi. Sürekli kullanıp kullanmamak sana kalmış. Sütyen değdiğinde ağrıyordu, kullandım. Ağrısı geçince çıkardım. Göğüslerinin ne kadar sürede alışacağına bağlı.

evet cnm yemek şişiriyor insani bende haftaiçi yiyip dolmusa biniyorum ise gitmek icin sığamıyorum dolmusa bi o ne eğil bi arkaya yaslan heleki burada univ yurtları var öğrenciler yurttan dolduruyor oturamıyorum yer bile vermiyorlar çoğu zaman

Bebekten bebeğe de değişebiliyor. Arkadaşım ikinci bebeğinde göğüs konusunda daha çok sıkıntı yaşamıştı. İkincisi emmeyi bilmiyor, her seferinde kıtlıktan çıkmışçasına vahşice emiyor diyordu.

Demirrrrr canım bence sorun etme o boy ve gramları süreklii değişiyor bi bakıyosun 1 hafta önde bu bakıyon bi hafta geri üzülmeni istemem

Hamile bi kadina yer vermemek de cok ayip ya. Ben yasli amcalara vermiyorum acikcasi. Metrobuste, otobuste birkac acidigim yasli amcayi, genc kizlarin poposuna baktiklarini gorunce tiksindim hepsinden. Ya hamile kadin ya yasli kadina kesinlikle yer verilmeli veya kucuk bebegi olan kadina.
Baktin rahatsiz hissediyorsun, yer verecekleri de yok, ' ayyy cok kotuyum' die inle azcik, acindir kendini. Napcan, isin gorulsun, otur kuzusunla guvende

Doktor eğrisi normal gitsin sıkıntı olmaz takılma dedi bana. Bazı bebekler çok tombul ama napalım bizimkilerde normal büyüyor. Doğunca varsın 53 cm değil 49 cm olsun
Kızım 49 cm doğdu şimdi sınıfının uzunlarından.Ben 52 cm doğmuşum 162cm boyum var.Erkek kardeşim 50 cm doğmuş 185cm.Boy sonradan değişebiliyor kilo da öyle takmamak gerekiyor.

Allah seni valla gecen bi de polis var çökelim dedi şoför ayaktakiler çömelmek zorunda da kaldim hala vermediler yüzsüzler karnim dz gayet belli yani artik

Oooo zor iş cnm allah kolaylık versin sana inşşalh biran önce hallolur herşey

Bi anda olabilen bi sey. Takilacak bi durum degil. Dua et farkedilmis. Su an bende de var enfeksiyon. Sadece merakim su, lokosit kac olursa olsun, ayni tarz ilac mi kullanliyor tedavide onu bilemiyorum. Sana ne verdiler ki simdi ?
Ben onceden saşe kullandim üromisin adinda tek kullanimlik. Sonra ilac kullandim iki tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…