Merhabalar, iki hafta önce pazartesi köye gitmiştim. Köye gidiş kararı ani oldu. Doktor randevumdan önceydi. Dayanamadım pazar günü devletin aciline gittim. Sata göre 6+1dim. doktor 6+0 görünüyor dedi, önemsemedim çünkü adetim pek de düzenli değildir. Kalp atışını gördüğünü söyledi , içim rahatladı. Köye gideceğim dedim, gidebilirsin dedi. Pazartesi sabah erken köye gittim. Internet, telefon vs cekmiyor, baya uzak kaldım. Geçen pazar döndüm, pazartesiye randevu almıştım. Sata göre 7+3tüm. Kalp atışını duydum. Doktora arabamızla mardinden istanbula bir gün konaklayarak gideceğiz, sorun olur mu dedim. 3 saatte bir yarım saat mola verip ayaklarını uzat, sorun olmaz dedi. Dün yola çıktık, arkada bir köşede ben, diğer köşede kızım oto koltuğundaydı. Eşimin arkasına oturup ön çarprazımdaki yanı eşimin yanındaki koltuğa ayağımı uzattım. Ayaklarım çoğu zaman yüksekteydi, bazen de bağdaş kuruyordum. Ayaklarım hemen hemen hiç şişmedi. En geç iki saatte bir mola verdik. Dün yola çıktık, bugün istanbula ulaştık. Gece ankarada dinlendik. En zor yanı lavaboların bazılarının kirli olmasıydı.