- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Benim kizimda oyle herseyi benden istiyor.tatli tatli caktirmadan kiskaniyor. Haziranda 4yasina girecek resetledi kendini oz bakimi konusunda. Babasi yardim etmek istiyor kabul etmiyorÇok yoğun bir hafta geçirdim, burayı takip edemedim. Büyüğü sürekli oyun istiyor. Suyumu annem getirsin, tuvalete annem götürsün. Yemeğimi annem doldursun. Baba ilgisini istemiyor. Kuçüğunde meme reddi var, yüzü çok kötü. Alerji riskini göze alarak hindistan cevizi yağı sürdüm yüzüne. Iyi geldi sanki. Dün akşam en son bayılacak gibi oldum. Eşim bugün senin gözlerin küçülmüş diyor. Ben de zavallı ben dedim. Uykusuzluk, yorgunluk çok fena.
Hic asna fişna yapacak vakit yok demi yaa12.40ta cocuklari zorla uyuttuktan sonra bayilmisiz esimle. Doysun 2. Çocuğa
64 yas hissetmeyinde sokaga cikmak yasakbende 29 yasindayim sanki 59 vucut desen karin falan yumusadi benden bagimsiz hareket ediyor,çatlaklarım desen isparta halisi gibi sekil sekil yapti karnimi :)
Amaaann 65 dicektim64 yas hissetmeyinde sokaga cikmak yasak@ aijoo
Çocuklu insanlara evleriniz niye dağınık derdim benimki daha 2 aylık olmadı hep dagınıkHic asna fişna yapacak vakit yok demi yaaher yer cocuk veya esyasi
Sorma cok fena haldeyiz.Hic asna fişna yapacak vakit yok demi yaaher yer cocuk veya esyasi
Merhaba benm de tam tarif ettiğiniz gibi. Açıklık çok hatta dedim ki acaba dikişlere bisey mi oldu. Benim de 2.dogum içerse bisey var ama ne anlayamadim. Benimde kizim var sizinle aynı durumdayım. Aksama kadar tv izliyor .Kızlar fırsat bulup giremiyorum çok birikmiş oluyor .
Kızım bütün gün tv ye bağımlı kalıyor bazen birlikte puzzle yapiyoruz saklambaç vs ama bütün gün çoğunlukla tv telefon oyun istiyor bizde vakit bulamıyoruz ona çok üzülüyorum.
Neyse geçen gün aynayla vajina baktım birkaç kişi yazmıştı ele bir şey geliyor diye .
Benim ele bir şey değilde sanki açıklık fazla ve içerde bademcik gibi şey gözüküyor
2.normal doğum du bu.
Benim çatı ağrısı gibi agrım oluyor yatakta sağ sola vs dönerken
Benim karşı koMsum var evi bal dök yala nasıl yapıyorlar anlamıyorum. Bebegi 2 aylık daha. Ya ben çok beceriksizim ya da onlar çok hamarat :)Çocuklu insanlara evleriniz niye dağınık derdim benimki daha 2 aylık olmadı hep dagınık
Beni de öğle arası çağırdı kimse yokken gidicem mecbur Allah’a emanet artıkDun yaptirdik cok kalabalik değildi sabahtan gittik
O gaz yapmaz dimi kesinEvet cnm
Ne günlerdi yaaNe beklemisdik ama dogurmani. Bi 15 bi 16 bin13 bin14 mart yapiyodun alindi koca herif 23te geldi teeeeev
Çok sevindim canım, bol bol konuş onunla sev. Okuduğum bir kitapta bebek size gülümsediğinde çeneniz ağrıyıncaya kadar siz de ona gülümseyin yazıyordu. Hatta ismini vereyim Bebeğinizin Beyin Eğitimi, Optimist yayınları.Kizlar Eslem bugun emerken ben konusurken dinledi beni yüzüme bakti ve memeyi birakip gülümsedi nasil heycanlandim. Sanki ilk bebegim, yine de her şey cok özel ikinci bebek olsa da. Hem birazda rahatladim. Bence eslem fazla yalniz kaldi. Yusra kiskanmasin diye bastan sevemedik bebegi, sonrada coronadan aileler falan kimse gelip gidemedi bir aydir. Dun kv ye gittik onlarada bakip agu demis
16 mart beklenen dogum tarihi oldugu icin , hep onu baz alaraktan hesaplicaksin. Bir sonraki atak haftasi 8 haftalikken basliyor. Takvimi al, basla 16 marttan itibaren 8e kadar saymaya. O haftaya geldiginde, bebegin o tarihde atak geciricek demek oluyor.Nasıl hesaplıcam ya anlamadımkii
Ben de yazın yıkayıp yatırıcam güzel uyur akşamlarıBen hep akşamları yıkıyorum emzirip yatırıyorum sonra. Çok şükür şimdilik birşey olmadı ama zor oluyor akşam. Havalar biraz daha ısınsa rutin oluşturmayı düşünüyorum hergün yıkıyıp yatırcam inşallah. Şimdilik haftada 2 kere yıkıyorum.
Hıc sorma kucagıma aldıgımda yuzunu surtuyor gogus kısmıma kasınıyor herhalde diyorum hafıfce avuc ıcımle ovuyorum yuzunu. Aglayıp durmadıgı zaman uzuluyorum ne sıkıntın var yavrum dıye konusuyorm acaba usuyormu bıyerımı agriyor. Agzi var dili yok sanki... Kurban olsun annesiKeşke dertlerini anlatabilseler dimi şimdi uyuttum baklım doktorumuza mesaj attık biogania alın demiş iyice huzursuz olursa muaneye getirin demişdaha durmazsa eşim gidecek nöbetçi eczaneye
Pek öyle özel bir şey yemiyodum açıkçası. Bilmiyorum ki yaBence değişmez ama yediklerinle de akalı tabi bu durum başlarda yediğin içtiğin şeylerimi bıraktın acaba
Kız melek hele birde bu atak meselesini bana anlat bacı accık detay ver haaa acaıp merak ettim simdiBak bu resimde, hangi haftalar atak dönemi oldugunu gösteriyor. Bulutlu, simsekli olan atak haftasi. Hep beklenen dogum tarihinden itibaren hesapla
İşte ben o duyguyu ilk kez yaşıyorumKizlar Eslem bugun emerken ben konusurken dinledi beni yüzüme bakti ve memeyi birakip gülümsedi nasil heycanlandim. Sanki ilk bebegim, yine de her şey cok özel ikinci bebek olsa da. Hem birazda rahatladim. Bence eslem fazla yalniz kaldi. Yusra kiskanmasin diye bastan sevemedik bebegi, sonrada coronadan aileler falan kimse gelip gidemedi bir aydir. Dun kv ye gittik onlarada bakip agu demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?