Benimde ust degıl ama alt hıcbıseyım olmuyor zaten salgın dan dısarıda cıkamıyoruz dıye almadım bu saatten sonrada biraz zayıflayana kadar bısey almayı dusunmuyorum.Sorma canım sorma arkadasın doğum yaptı dal gibi maşallah benim göbek ayrı popo ayrı fışkırıyor Allahtan boy var ama bu seferde kıyafet yakışmıyor ya çok kısa ya çok uzun oluyor tişörtler online bir ton alışveriş yaptım bakalım nasıl olacak
Kiz aijoo Allah iyiligini versin valla gulduruyon beni ☺ Ama sen en genclerimizdensin. Ne kadar yas ileri o kadar kilo verme hizi yavasliyor bence.15se gene iyi ben hic demiyim ben ölmüşüm
Evet dediğin gibi ama insan sütü varken üzülüyor. Mama verdi ama kilo alımı iyi olduğu için başlamayacağız. Her ihtimale karşı elimde bulunsun diye verdi. Kullanmaya gerek olur muhtemelen. Bu kadar kısıtlı beslenirken sütüm ona çok da uzun yetmez, yetse de ne kadar fayda sağlar. Gerçekçi olmak lazım kuzumCanim alerji durumunu ben bilmiyorum ama annelik sadece beslemek degil ki.. Evet anne sutu cok cok onemli. Ama sen herseyi yiyemedikten sonra, keyifsiz mutsuz olduktan sonra meme emse ne olucak.. Senin gerginligin ona da yansir. Evet seni burda hepimiz anliyoruz. Hangisinin suan daha dogru olduguna doktorun ve sen karar verebilirsiniz. Duygusal bakmamaya calis canim. Senin mutlulugun besleme seklinden daha muhim ❤
Ben de çeşit çeşit emzik aldım denedim ama nafile tutmuyorKız ne yemeği biz beraber yiyoruz zaten bütün işler duruyor. Emziği tam tutamıyor ya emmek istiyor ama
Arkadasim boyle 15 kilo verdi 4 ayda . bdbeginde alerji vardi ben bile bise yiyemiuorum ki ben sut ve yigurdu cok tumetirdim bide hergun 2 yumurta yerdim simdi baya bisey yiyemiyorum insallah kilo verebilirim. Bim den paketli tam bugday ekmek aliyordum ama paketli ekmeklerin hepsinde sut urunu vardir yazio . o yuzden firindan alacaktik esimde cok sira var diye girmemis . gece gece ekmek yapiyorum suanKatı diyet yapıcam bu gidişle. Çıkamıyorum işin içinden. Zamanla halsiz de düşülür
Ben de ilk öğrendiğimde öyle oldum kuzum kanı görünce daha da kötü oldum sonra böyle yaparsam faydadan çok zarar olacak diye toplamaya çalışıyorum kendimi, ara ara yine geliyorlar ama atlatmaya çalışıyorumİnşallah dediğin gibi olur canım. Ben bu aralar çok karamsarım. İlk çocuktaki gibi en ufak sıkıntıda panik olduğum günlere döndüm sanki. Allah evlatlarımızın nasibini bol kılmıştır diye dua ediyorum hep
Benimki sözde güneşli günleri. Güneşli gün böyleyse atak düşünmek bile istemiyorumValla atak takvimine bakıyorum bu hafta atak haftasıymıs 1 gun kalmıs yazıyor insallh dogrudur zira yangın var diyip evden kaçacagım
Ayyy kzuum cok gecmis olsun. Gormemisim mesajini simdi okudum. Simdi nasilsiniz ya peki ? Bi sey olmaz Allahin izniyle. Sadaka flnn ver kzum benimKizlar cok kotiyum. Kizim oglumu dusurdu. Hastanedeyiz dua edinn tomografi cekilcek uyutmaya calisiyorum.
Ben de bayağı araştırdım da bizde tek belirti kaka değil canım. Döküntü, kaşlarda, kafada konak, kulak arkası kabuklanma, mukus, kan, ishal, karın ağrısı, gaz, kusma... Hepsi var. Ah keşke öyle birşey olsa. Benim tek göğüs az olduğu için o önsüt olayına da çözüm bulamadım. Dr sağ baştan sonra ver dedi de her zaman olmuyorYa bide o mevzu var. Abiside kucuk insallah testler normal cikar .ben su on süt olayina takildim. Bir kac yazi okudum ben surekli meme degistirerek emziriyordum onunda etksi oluyormus . 2 saat surekli bi memeyi verecekmisiz ozaman yagli sute ulasabikiyormus. Du bakalim bunada dikkat edicem.ondansa olabiliyormus.kanli kaka bile olurmus.
Atak takvimine nerden bakıyorsunuz?Valla atak takvimine bakıyorum bu hafta atak haftasıymıs 1 gun kalmıs yazıyor insallh dogrudur zira yangın var diyip evden kaçacagım
Aynen ole yapcam artikEsine yaptigin yemeklerden az yiyerek devam et bizimle. Porsiyonlari kücült. Yagli bir yemek yaptiysan, yagsiz susuz kismindan koy tabagina.
Bende bu aksamki diyet menumu soliyim. Tarhana corbasi, etli patates, misirli pilav, ezme, azcik haslanmis taze fasulye, cilekli kakaolu sultan sarmasiKızlaaaaaar diyette ki kızlaaaar analar emzirenleeer mart analarıııbi kase sehrıye corbası ıctim aksama ekmeksiz.. Bu saatten sonrada bir ogun meyva bugunu gabbattacaz inşallah normal zamanda bu saatten sonra meyve olmazdı ama cık omazzz bebek emiyo tilili
Allah kolaylık versin. Ben de annemdeyim. Eve gidince bana da dert bu işlerArkadasim boyle 15 kilo verdi 4 ayda . bdbeginde alerji vardi ben bile bise yiyemiuorum ki ben sut ve yigurdu cok tumetirdim bide hergun 2 yumurta yerdim simdi baya bisey yiyemiyorum insallah kilo verebilirim. Bim den paketli tam bugday ekmek aliyordum ama paketli ekmeklerin hepsinde sut urunu vardir yazio . o yuzden firindan alacaktik esimde cok sira var diye girmemis . gece gece ekmek yapiyorum suan
Heee tamamBende bu aksamki diyet menumu soliyim. Tarhana corbasi, etli patates, misirli pilav, ezme, azcik haslanmis taze fasulye, cilekli kakaolu sultan sarmasi
Google a atak takvimi hesapla diyorum hesaplamacı diye bir sayfa cıkıyor orda doğması gereken asıl günü yazıyorsum hesaplıyorAtak takvimine nerden bakıyorsunuz?
Geçmiş olsun canım umarım olumsuz bir şey olmamıştırKızlar çok kötü bir gün geçirdim bebeğim kustu kusarken döndürmeme rağmen bir yerine kaçırdı galiba çok zor nefes aldı gözler filan kızardı çok korktuk.doktorumuza sorduk yarın getirin ciğerine kaçmış ol ilir dedi bir dinleyelim dedi dua edin kötü birşey olmuş olmasın
İnşallah çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım umarım olumsuz bir şey olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?