2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimde ust degıl ama alt hıcbıseyım olmuyor zaten salgın dan dısarıda cıkamıyoruz dıye almadım bu saatten sonrada biraz zayıflayana kadar bısey almayı dusunmuyorum.

Evet dediğin gibi ama insan sütü varken üzülüyor. Mama verdi ama kilo alımı iyi olduğu için başlamayacağız. Her ihtimale karşı elimde bulunsun diye verdi. Kullanmaya gerek olur muhtemelen. Bu kadar kısıtlı beslenirken sütüm ona çok da uzun yetmez, yetse de ne kadar fayda sağlar. Gerçekçi olmak lazım kuzum

Kilo muhabbetimizden sonra giyinirken aynaya baktimda karnim sarkmis sanki kizlarr ,ilk dogumda daha kiloluydum boyle goruntu olusmamisti normal dogum olmasina ragmen korse dikislerimi sizlatiyor diye kullanmadim ondan mi acaba boyle mi kalir

Katı diyet yapıcam bu gidişle. Çıkamıyorum işin içinden. Zamanla halsiz de düşülür
Arkadasim boyle 15 kilo verdi 4 ayda . bdbeginde alerji vardi ben bile bise yiyemiuorum ki ben sut ve yigurdu cok tumetirdim bide hergun 2 yumurta yerdim simdi baya bisey yiyemiyorum insallah kilo verebilirim. Bim den paketli tam bugday ekmek aliyordum ama paketli ekmeklerin hepsinde sut urunu vardir yazio . o yuzden firindan alacaktik esimde cok sira var diye girmemis . gece gece ekmek yapiyorum suan

Ben de ilk öğrendiğimde öyle oldum kuzum kanı görünce daha da kötü oldum sonra böyle yaparsam faydadan çok zarar olacak diye toplamaya çalışıyorum kendimi, ara ara yine geliyorlar ama atlatmaya çalışıyorum

Ben de bayağı araştırdım da bizde tek belirti kaka değil canım. Döküntü, kaşlarda, kafada konak, kulak arkası kabuklanma, mukus, kan, ishal, karın ağrısı, gaz, kusma... Hepsi var. Ah keşke öyle birşey olsa. Benim tek göğüs az olduğu için o önsüt olayına da çözüm bulamadım. Dr sağ baştan sonra ver dedi de her zaman olmuyor

Bende bu aksamki diyet menumu soliyim. Tarhana corbasi, etli patates, misirli pilav, ezme, azcik haslanmis taze fasulye, cilekli kakaolu sultan sarmasi

Allah kolaylık versin. Ben de annemdeyim. Eve gidince bana da dert bu işler

Kizlar bebegim 53 günlük ve 4 gündür akşamları hareketli davranıyor ve uyumuyor sizde de olan var mı ya da nedenini bilen

Geçmiş olsun canım umarım olumsuz bir şey olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…