- 16 Mayıs 2019
- 693
- 954
- 18
- 41
Geçmiş olsun canım ben de bu gebeliğimi ogrendigimin ertesi günü oğlum düştü burnu kirildi resmen çocuğun yüzünün şekli degisti bi ameliyat dediler bi gerek yok dediler 15 20 gün onunla uğraştık gece gündüz 45 dak da bir buz tuttuk doktora bile gidemedim bebiş için o iyileşince gittim ama stres yapmamaya gayret ettim çok soğukkanlıydım Allah dan gelen bir şey sanırım kendime hayret ediyorum çünkü dustugu gün eşim yoktu büyük oğlumu da alıp acile kendim götürdüm röntgen gerekiyor giremedim görevlilerden rica ettim ordan başka hastaneye sevk ettiler şimdi çok şükür düzeldi ameliyat da olmadi Ama Allah gücünü veriyor karnındakini de düşünmelisin bebek etkilenmemiştir dua et Allah yardımcın olsun canimHerkese günaydın
Oğlum birkaç gün önce bir kaza geçirdi. Rabbim korudu da birkaç dikişle kurtuldu. Ben bildiğiniz kendimi kaybettim, sinir krizi geçirmek böyle birşey herhalde. Saatlerce kendime gelemedim. Tam 24 saat ağzıma lokma alamadım. Hala gözlerimi kapadigimda onu ilk gördüğüm görüntü gözümün önünde. Bu sebepten uyuyamiyorum da. Bebeğim bu kadar stresin içinde Rabbime emanet. Aklım hep onda. İnşallah etkilenmemiştir![]()