• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba kızlar doktora gittim boş gebelik maalesef Bebek yok içinde kesede 10 mm kalmış doktor kendiliğinden düşer dedi ilaçların hepsini bırak muhtemelen progestan dan düşmemiş dedi bırakınca düşer dedi Rabbim böyle emretti demekki bu 4. Hüsranla sonuçlanan gebeliğim bir müddet ara vereceğim 1 tane kızım var Rabbim ona sağlık sıhat versin inşaallah üzülmek yok
Allah tekrardan sağlıklı gebelik yaşamayı nasip etsin.Üzülmemek elde değil tabi ama kızınız olması bir nebze hafifletir kaybınızı.Geçmiş olsun

Günaydın kızlarr bugün bebişimi gördüm nasıl büyümüş nasıl hareketlenmiş anlatamam şok oldum🥰🥰🥰🧿🧿🧿 ikili test için kan verdik 5 gün sonra çıkacak birde burun kemiğine falan baktı normal dedi çok şükür🧿🧿☺️ Darısı başınıza cinsiyet için de tahmin yaptı tabiii 🥰🥰🥰🥰

Benimde ilk hafta ve 8. Hafta asiri siddetli kasik agrim oldu. Drlar sezeryan olmama ve 2. Bebek olmasina bagliyo. Rahim baglari her dogumda kopuyormuş
Doktora gidiyorum şimdi çok heyecanlıyım ilk defa gidiyorum 😍😍😍 Allahım inşaAllah herşey yolundadır dua edin kızlar

Günaydın kızlarr bugün bebişimi gördüm nasıl büyümüş nasıl hareketlenmiş anlatamam şok oldum🥰🥰🥰🧿🧿🧿 ikili test için kan verdik 5 gün sonra çıkacak birde burun kemiğine falan baktı normal dedi çok şükür🧿🧿☺ Darısı başınıza cinsiyet için de tahmin yaptı tabiii 🥰🥰🥰🥰
ayy çok sevindim canımm maşallah Allah nazarlardan korusunnnn :nazar: ne dedi cinsiyet için :halay:

Günaydın kızlarr bugün bebişimi gördüm nasıl büyümüş nasıl hareketlenmiş anlatamam şok oldum🥰🥰🥰🧿🧿🧿 ikili test için kan verdik 5 gün sonra çıkacak birde burun kemiğine falan baktı normal dedi çok şükür🧿🧿☺ Darısı başınıza cinsiyet için de tahmin yaptı tabiii 🥰🥰🥰🥰
Ayyyyy neymiş neymiş :KK49: :KK49: :KK49: :halay:

Ayy hadi gozun aydin darisi basimiza erkek mi bebek😻😻

Hadi hayirli haberlerle gel kuzum
Ayyyyy gozun aydin darisi bana insallah saat 14.20 de zaman gecmiyoo. Erkek mi bebek😁
Hayirli haberlerle gel canim insallahhh💗💗
Insallah insallah canim guzel haberlerle dön bize🤩🤩
Bugün muayeneye gidenler güzel haberlerle dönsünler inşallah. Benim randevum yarın.
Ayy inşaAllah inşaAllah kızlar çok sağoluunn 😍😍🥰🥰🥰❤️❤️❤️

günaydın kızlar...sizden kan testi istedilermi benden 5 tüp kan aldılar sanki ilk bebeğimde yaptırmamıştım:110:
Alıyorlar canim rutin testler var onları yapıyorlar benden kesw gözükür gözükmez almışlardı 5 haftalikken

Yaa hayırlı olsum canim kesinleşirse 2. Erkek bebis geliyor 😇😇😇

Back
X