2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar bisey soracagim. Gunde tahmini kac kere emziriyorsunuz ve tek mememi iki mememi emziriyosunuz . Bizde hic beslenme duzeni yok boyna yiyor emiyor hep az az sik sik yiyo emiyo sizin duzeni merak ettim
Valla bizde de oyle. Bende cok merak ediyorum. Sanki sut hic tok tutmuyor artik galiba. 10 aylik olduk. Galiba öğünleri epey arttircaz artik...
Yarin saysak mi sabahtan akşama kac kez emiyolar
Bide ona da ayri tabak koyup ne yedigini gorcem sanirim bu boyle olmaz. Ac mi tokmu bilemiyosun.
Bak saat 21.30 civari bir kase muhallebi yedi. Yarim saat sonra da emzirdim. Emdi yani birakmadi hic

Ben her öğününde bir kaseye yakın yediriyorum arkasından meme de istiyor ve içiyor.Süt doyurmuyor bence de.Sabah meme kahvaltı öğlen püre yada çorba akşamüzeri yoğurt ve meyve,akşam çorba ya da muhallebi veriyorum.

Biz de emeklesin diye uğraştık durduk şimdi heryere giriyor annem rahatladınız mı emekledi de ne oldu sanki yandık şimdi diyor
Ya beni emeklemesinden ziyade tutunup kalkıyor ya dolap , çekmece, koltuk, köşeli yerler vs düşündürüyor. Allah'a şükürler olsun tabiki her gelişiminde çok mutlu oluyorum. Ama kontrol etmek te bi o kadar zor

Evet yaa yapalim canim karsilastiralim

Gitgide daha zorlaşıyor ya. Yaza kadar isimiz epey zor. Dusmeler kirmalar korkutuyo beni. Dolap kapagina kapiya el sıkıştırma falan of of

Ben sofradan az az veriyordum bu ara. Ama artik ona da tabak koyup net gormem lazim ne yedi. Ya ben once yiyip cocuklari esimle doyyrcam yada onlari once doyurcam

Acaip basim agriyor kizlar .aksam kardesime gitmiarik ia yerimde aikimtilari varmis uzuldum ona bir ahrinsaplamdi orda hic gecmedinartti 2tane parol ictim sifir fayda aglamak uzereyim

Canim migrenin var mi ?? En iyi gelen sessiz sakin bir odada uzanmak su anda mumkun olmadigi icin ,mutlu oldugun seyler dusunmeye calis ims. DUelir sıkıntıları uzme kendini.. sbaha gecmezse once kahve ic uzerinsende agri kesici kesin çözüm

Yok cnm migrenim ama pes pese hamsuruk tuttu. Cinarda sagolsun tam gaz devam bir ara hafiflemisti ama uyuyamayinca suan yine siddetli agrim kahve iceyim bari cmm sabaha kdr dayanayimda.. insallah cnm psikolojik baski var cikacak galiba isten uzuldum haketmedigi seyler yasamasina. Hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…