2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Uyumadan yada kusmadan gecmez gibi inşallah cinar usluca uyusun bu gece. Migren gibi dimi
Ah canim nerde dk basi memede burnumdan getirdi . Tehis koyulmis migren agrim yok ama herzamankimden farkli ahridi delirtti beni valla aglamamk icin zor tuttum kendimi biraz hafiflemisti suan geri basladi . Bide bi ara cinari emzirirken burnum kanadi hayada kanadi pecete bile alamadim basimi egdikce kan akti .covid gecirsigimIzdede boyle durduk yere burun kanamam olmustu camim 3 sefer ne dusunsem bilemedim
..

Bemcede sut doyurmuyor .kardesime gittiknalsam yol 1 saat durmadi zaten biraz emdi yolda ordada corba pilav yogurt patates kofte evdim yarim kase etti 1er minik parcadan 1kasik birakti corbada yarim kaseydi hepsini icmedi ama yedi yani . Sonra Uykusu geldi emzirdim yaklasik 1 saat gecmisti yemekten sutte dolmustu yutkuna yutkuna emdi .ya sutee her zamannyer var yada direk sut cis oluyo

Gitgide daha zorlaşıyor ya. Yaza kadar isimiz epey zor. Dusmeler kirmalar korkutuyo beni. Dolap kapagina kapiya el sıkıştırma falan of of
Bugun ilk arabamla oynuyodu bagajininkaldirmis elini sokmus doger eliyledi kapagi indirmis bastiriyo elini sıkiatirdi yani bi bahriyo nasil ciglik attii bende mutfaktaydim naasil korktum kostum hemen esim kurtariyodu bem hittigimde beni gordu oyyy kiyamam sana elinmi acidi gel opuyum dedim elini opturmedi bana ıııi dio eline bakti bakti agladi cok komigime gitti tepkisi

Ben sofradan az az veriyordum bu ara. Ama artik ona da tabak koyup net gormem lazim ne yedi. Ya ben once yiyip cocuklari esimle doyyrcam yada onlari once doyurcam
Bise kati ek gida miktariyla yogurt corba pure gibi seylerin miktari ayni olamiyor haliyle doymustur diyorum ben ama hala emin olamadim biseyler oturmadi yani

Ben sofradan az az veriyordum bu ara. Ama artik ona da tabak koyup net gormem lazim ne yedi. Ya ben once yiyip cocuklari esimle doyyrcam yada onlari once doyurcam
Ben ufaklığı önce doyuruyorum erken yatıyor çünkü.Büyüğü de bazen erken doyuruyorum eşim geç geliyor bazen.Gerçi benim büyük iki saatte bir yemek yer abartmıyorum

Sürekli başında durmak gerekiyor napalım en zor sürece girdik

Kiz pero ben sana gitme dimedimmi PeRRieR
Kim gıttı gıı ahanda burdayım. Heee hemde yakında bomba gıbı donuyorum işten ayrılıyorum evimin gadını cocuklarımın anası olacam yenidenBoyle olmuyo bacııı bebem daha cok kucuk. Perısan oldu yavrucak... Sutten kestikten sonra devam ederim işime. Tilililili GÜNAAAAYDIN :)

Günaydın kızlarr

Pinkpinkblue kuzu sen bestiron kullanıyordun. Ben 2.damlayı aldımda hangisinde sıkıntı var acaba ilk aldığım zift gibiydi simsiyiyah. Bu aldığım kahve rengi gibi rengi açık. Bozukmu ki acaba? İlkini internetten almıştım bunu eczaneden aldım

Aijocum kuzum biliyor musun bunun da bir dezavantajı var. O zaman da sofraya oturmayı öğrenmiyorlar. Kızımda öyle yaptım, yemekten önce kızımın karnını doyuruyordum. Şu an yeni yeni bizimle sofraya oturuyor.

Benim dunur madamda auninsoruni yasamisti Mdmray cnm bizimki kahverengi icinde tortusu oluyor kullanmadan iyice calkaliyorum . Dibe cokmustur belki calkaladinmi kuvvetlice

Merhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım

Eklentiler

• BE2F5028-E92A-4A98-855D-FC1A13DF9E81.webp
    57 KB · Görüntüleme: 26
  • DD7AFD66-C7C9-487A-A3DA-A6E348E76534.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 29
Bomba kimi domicrm diyince yureeem sıkisti valla aha dedim 3.geliyehh. Evlat paradan daha guzel

Gece meme full.sabah kalkinca meme.saat 10 gibi kahvalti sonra 11.30 meme saat 2 ara ögün 3 te meme.5 te meme sonra aksam yemegi 6 da meme sonra yatmadan meme.4 5 kez oldu heralde :)
O full olayı bende de zaabbbaaaa kadar aaağazda curk curk curk. Emmede yok haa sırf sakinleştirici modunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…