- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ah canim nerde dk basi memede burnumdan getirdi . Tehis koyulmis migren agrim yok ama herzamankimden farkli ahridi delirtti beni valla aglamamk icin zor tuttum kendimi biraz hafiflemisti suan geri basladi . Bide bi ara cinari emzirirken burnum kanadi hayada kanadi pecete bile alamadim basimi egdikce kan akti .covid gecirsigimIzdede boyle durduk yere burun kanamam olmustu camim 3 sefer ne dusunsem bilemedimUyumadan yada kusmadan gecmez gibiinşallah cinar usluca uyusun bu gece. Migren gibi dimi
Bemcede sut doyurmuyor .kardesime gittiknalsam yol 1 saat durmadi zaten biraz emdi yolda ordada corba pilav yogurt patates kofte evdim yarim kase etti 1er minik parcadan 1kasik birakti corbada yarim kaseydi hepsini icmedi ama yedi yani . Sonra Uykusu geldi emzirdim yaklasik 1 saat gecmisti yemekten sutte dolmustu yutkuna yutkuna emdi .ya sutee her zamannyer var yada direk sut cis oluyoBen her öğününde bir kaseye yakın yediriyorum arkasından meme de istiyor ve içiyor.Süt doyurmuyor bence de.Sabah meme kahvaltı öğlen püre yada çorba akşamüzeri yoğurt ve meyve,akşam çorba ya da muhallebi veriyorum.
Bugun ilk arabamla oynuyodu bagajininkaldirmis elini sokmus doger eliyledi kapagi indirmis bastiriyo elini sıkiatirdi yaniGitgide daha zorlaşıyor ya. Yaza kadar isimiz epey zor. Dusmeler kirmalar korkutuyo beni. Dolap kapagina kapiya el sıkıştırma falan of of
Bise kati ek gida miktariyla yogurt corba pure gibi seylerin miktari ayni olamiyor haliyle doymustur diyorum ben ama hala emin olamadim biseyler oturmadi yaniBen sofradan az az veriyordum bu ara. Ama artik ona da tabak koyup net gormem lazim ne yedi. Ya ben once yiyip cocuklari esimle doyyrcam yada onlari once doyurcam
Ben ufaklığı önce doyuruyorum erken yatıyor çünkü.Büyüğü de bazen erken doyuruyorum eşim geç geliyor bazen.Gerçi benim büyük iki saatte bir yemek yer abartmıyorumBen sofradan az az veriyordum bu ara. Ama artik ona da tabak koyup net gormem lazim ne yedi. Ya ben once yiyip cocuklari esimle doyyrcam yada onlari once doyurcam
Sürekli başında durmak gerekiyor napalım en zor sürece girdikYa beni emeklemesinden ziyade tutunup kalkıyor ya dolap , çekmece, koltuk, köşeli yerler vs düşündürüyor. Allah'a şükürler olsun tabiki her gelişiminde çok mutlu oluyorum. Ama kontrol etmek te bi o kadar zor
Benimkinin doyma belirtisi yok ne kadar versen yiyorBise kati ek gida miktariyla yogurt corba pure gibi seylerin miktari ayni olamiyor haliyle doymustur diyorum ben ama hala emin olamadim biseyler oturmadi yani
Kim gıttı gıı ahanda burdayım. Heee hemde yakında bomba gıbı donuyorum işten ayrılıyorum evimin gadını cocuklarımın anası olacam yeniden
Aynen cnm tatli olmasapar o huysuzluklari cekilirmi hic :)Maşallah Ayaz paşaya daYa bunlar iyice tatlı olmuyorlar mı gitgide bazı huysuzluklarını saymazsak tabiki
Cocuklar duzeni sever cnm o yuzden elimden geldigince saatlere sadik kaliyorumBizim boyle saatli bi duzen hic yok
Umarim daha iyisindir cnmAcaip basim agriyor kizlar .aksam kardesime gitmiarik ia yerimde aikimtilari varmis uzuldum ona bir ahrinsaplamdi orda hic gecmedinartti 2tane parol ictim sifir fayda aglamak uzereyim
Dur atayim hemen :)Yaa beklerim videosunu tabiki damadimin yerim o mjnik öpücükleri
Aijocum kuzum biliyor musun bunun da bir dezavantajı var. O zaman da sofraya oturmayı öğrenmiyorlar. Kızımda öyle yaptım, yemekten önce kızımın karnını doyuruyordum. Şu an yeni yeni bizimle sofraya oturuyor.Ben sofradan az az veriyordum bu ara. Ama artik ona da tabak koyup net gormem lazim ne yedi. Ya ben once yiyip cocuklari esimle doyyrcam yada onlari once doyurcam
Benim dunur madamda auninsoruni yasamistiGünaydın kızlarr
Pinkpinkblue kuzu sen bestiron kullanıyordun. Ben 2.damlayı aldımda hangisinde sıkıntı var acaba ilk aldığım zift gibiydi simsiyiyah. Bu aldığım kahve rengi gibi rengi açık. Bozukmu ki acaba? İlkini internetten almıştım bunu eczaneden aldım
Canim hala agriyor basim 3kere parol ictim. Bida burnum.kamarsa dr a giderim herhaldeUmarim daha iyisindir cnm
Bomba kimi domicrm diyince yureeem sıkisti vallaKim gıttı gıı ahanda burdayım. Heee hemde yakında bomba gıbı donuyorum işten ayrılıyorum evimin gadını cocuklarımın anası olacam yenidenBoyle olmuyo bacııı bebem daha cok kucuk. Perısan oldu yavrucak... Sutten kestikten sonra devam ederim işime. Tilililili GÜNAAAAYDIN :)
Hajajajahaha refleksBenimkinin doyma belirtisi yok ne kadar versen yiyor
O full olayı bende de zaabbbaaaa kadar aaağazda curk curk curk. Emmede yok haa sırf sakinleştirici modundaGece meme full.sabah kalkinca meme.saat 10 gibi kahvalti sonra 11.30 meme saat 2 ara ögün 3 te meme.5 te meme sonra aksam yemegi 6 da meme sonra yatmadan meme.4 5 kez oldu heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?