2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bugün kızçeme kıymalı pattis yaptım içine de biraz dereotu yoğurtla yedi ilk defa yaptığım için yazayım dedim pırasa ve karnıbahar aldım ilk defa yedircem ama nasıl yedirsem bilemedim
Ben dereotunu omlet içinde verdim karnabahar ve pirasayi ilk verirken o zamanlar yaptigim sebze purelerine az az katmistim. Simdi klasik sulu yemek yapip veriyorum

kansizlik+b 12 dusuklugu ,dvit dusuklugu var cnm

Ben bugun cok gerginim yaa kac kere tartistik esimlede defneyede kac defa kizdim cinara bile kizdim aglattim agladikca dahada sinirlendim dahada kizdim
cok normal pink cigim kaliteli bi uyku yok ustune yemek bulasik camasir ilk cocukla da ilgilen derken pil bitiyor omur gidiyor degil kendimize zaman ayirmak dogru duzgun uyuyamiyoruz bile, iki uc gundur ben de oyleydim artik kizima mola cezasi veriyorum 5 dk oturuyor baska odada benim de gorecegim sekilde artik azitti zivanadan cikti yani oglan desen uyumuyor dis cikariyor yerinde durmuyor birakiyorum kafa goz patlatiyor amaaaan

sabah 7 den beri ayakta anasi gece 3 den beri gece uykusuna yatirma savasi basladi hadi bakalim kac saatte cikacagim odadan Allah bilir ,artik dis fircalama da basladi bizde daha once agliyordu yapamiyordum simdi de guluyorama yapiyoruz iyi oldu kan ilaci da iciyor ya disleri ona ragmen beyaz ardindan bol su icirmek ise yariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…