Ben dereotunu omlet içinde verdimBugün kızçeme kıymalı pattis yaptım içine de biraz dereotuyoğurtla yedi ilk defa yaptığım için yazayım dedim pırasa ve karnıbahar aldım ilk defa yedircem ama nasıl yedirsem bilemedim
Hosgeldin kervana :)Bugun işimin son gunu evımın garısı çocuklarımın anası oluyorum yenidenhaydi halayaaaa tililili
Karnıbaharı kıymalı yaparım diye düşündüm bende pırasadan kendim tiksindim kızıma da veresim gelmiyorBen dereotunu omlet içinde verdimkarnabahar ve pirasayi ilk verirken o zamanlar yaptigim sebze purelerine az az katmistim. Simdi klasik sulu yemek yapip veriyorum
Benim tam sabah uykum olacaktı tam olacaktı kız doğduBenim oğlan yedide kalkıyor kız da dokuzda derse benim sabah uykum hiç yok maalesef ama gece 2-3 saat uyuyabiliyorum
Ayy ne doğru dedin ama ona da zar zor gidiyoruzAbartma canım wcde yalnızsın ya iki çocuk anasına yeter
Ben kabız oluyorum yapamamaktanAyy ne doğru dedin ama ona da zar zor gidiyoruz
Abartma canım wcde yalnızsın ya iki çocuk anasına yeter
Bende vallaBen kabız oluyorum yapamamaktan
Duphalac yuvarladım tek shotBende vallahemeroidimin bebeleri oldu kabizliktan
Bende cips yedim hanimellerin bitane limonlu biskuvisi cikmis ondan yedim 2 bardak cay ictim . Dahada cocukalr uyanik durdukca ben acikiyorumDuphalac yuvarladım tek shotbir tabak cipsle soda içtim pişman değilim
Hayordir cnm nazar duasi oku hepinizeBen bugun cok gerginim yaa kac kere tartistik esimlede defneyede kac defa kizdim cinara bile kizdim aglattim agladikca dahada sinirlendim dahada kizdim
Ay bende aciktim yesem pisman olsammi yemeyeyim yarin sabah iyiki yememisim mi desem karar veremedim :)Bende cips yedim hanimellerin bitane limonlu biskuvisi cikmis ondan yedim 2 bardak cay ictim . Dahada cocukalr uyanik durdukca ben acikiyorum
kansizlik+b 12 dusuklugu ,dvit dusuklugu var cnmKansızlık da olabilir canım regl günlerin çok kanaman var mı?Benim de var kansızlık doktor kronik dedi dahiliyeye git dedi de gidemedim hastaneye gitmeye korkuyorum.Beni vitaminler toparlıyor işte.Benim de hamileyken tansiyon düşüktü hep doktor kansızlıktan olabilir demişti.
Arada bi elaamet geliyehBen bugun cok gerginim yaa kac kere tartistik esimlede defneyede kac defa kizdim cinara bile kizdim aglattim agladikca dahada sinirlendim dahada kizdim
cok normal pink cigim kaliteli bi uyku yok ustune yemek bulasik camasir ilk cocukla da ilgilen derken pil bitiyor omur gidiyor degil kendimize zaman ayirmak dogru duzgun uyuyamiyoruz bile, iki uc gundur ben de oyleydim artik kizima mola cezasi veriyorum 5 dk oturuyor baska odada benim de gorecegim sekilde artik azitti zivanadan cikti yani oglan desen uyumuyor dis cikariyor yerinde durmuyor birakiyorum kafa goz patlatiyor amaaaanBen bugun cok gerginim yaa kac kere tartistik esimlede defneyede kac defa kizdim cinara bile kizdim aglattim agladikca dahada sinirlendim dahada kizdim
Ayni ben :) hep yarim yapiyorum :)Ben kabız oluyorum yapamamaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?