- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Valla acaip darlandim dunurum hala gicik davraniyorum hepsine baknsimdi uyutmaya calisiyorum bin kere uyancakArada bi elaamet geliyehüzülme bizde insanız arada geriliyoruz dünürüm
1 yumurta sarisi 1 yemek kasigi yogurt cay kasigi ucuyla karbonat ceyrek muz eziyorum kivam alacak kadar un ekliyorumKizlar hic oglusuma pankek yapmadim.yarin sabah yapayim diyorum.yapan varsa malzemelerini atabilirmi?
Oyle durumlarda yanimda yardim edicek birini ariyorum.o hisse bende arada kapilirim.Allah sabir versin cnmValla acaip darlandim dunurum hala gicik davraniyorum hepsine baknsimdi uyutmaya calisiyorum bin kere uyancak
Kivami nasil olmali birde muz icini hamur birakiyormu? Kac pankek cikiyor.1 yumurta sarisi 1 yemek kasigi yogurt cay kasigi ucuyla karbonat ceyrek muz eziyorum kivam alacak kadar un ekliyorum
Bu cok iyi fikirmis bende yapayim. Ya deli ediyir surekli ama surekli sinirlendiriyor . Goruntulu aradilar sacma sapan davraniyor kardesini gostermiyor hakaret ediyor vs . Yemek yemiyo yok icinde ne var yok sogan koymasaydin yok yogurt koymasaydin surekki sorun cikariyor tahamulum.sifir .babasi hikaye okudi yataordi nemde oglani salliyorum suan sesi geliyo seker yiyimmindie soruyo babasina bubsaate kdar 10 defa sirdu izin vermedim bem yokumua babasini kandircak sansarcok normal pink cigim kaliteli bi uyku yok ustune yemek bulasik camasir ilk cocukla da ilgilen derken pil bitiyor omur gidiyor degil kendimize zaman ayirmak dogru duzgun uyuyamiyoruz bile, iki uc gundur ben de oyleydim artik kizima mola cezasi veriyorum 5 dk oturuyor baska odada benim de gorecegim sekilde artik azitti zivanadan cikti yani oglan desen uyumuyor dis cikariyor yerinde durmuyor birakiyorum kafa goz patlatiyor amaaaan
Yok cnm birakmiyor kekten koyu olucak yaklsasik 2 kasik yeter heralde malzeme miktarinagore degistiginicin net diyemiyorumda asagi yukari 2 kasik yani . 5 6 cikar canimKivami nasil olmali birde muz icini hamur birakiyormu? Kac pankek cikiyor.
Sagol canim gercekten artik su gun bitsin istiyorum.bide evde bi ayi var guya diyet yapiyo yiginla bulasik var mutfakta yemegi topliyorim zar zor cay merasimi cay merasimi bitiyor kahve merasimi . Hikaye oku dedim kahveyle ikram yicektim dioOyle durumlarda yanimda yardim edicek birini ariyorum.o hisse bende arada kapilirim.Allah sabir versin cnm
Cok saol cnm yarin deneyeyim ins basarili olurum :)Yok cnm birakmiyor kekten koyu olucak yaklsasik 2 kasik yeter heralde malzeme miktarinagore degistiginicin net diyemiyorumda asagi yukari 2 kasik yani . 5 6 cikar canim
Ay o bulasik ölduruyor beni mutfagi topluyorum arkami donuyorum ayni.o ayidan bendede var biliyorsun :) bugun cocuga bakti yarim saat uyudum.geldi cocugun gotunu dayadi yuzume kokla da uyan diyor.zicmis mecbur kalktim :)Sagol canim gercekten artik su gun bitsin istiyorum.bide evde bi ayi var guya diyet yapiyo yiginla bulasik var mutfakta yemegi topliyorim zar zor cay merasimi cay merasimi bitiyor kahve merasimi . Hikaye oku dedim kahveyle ikram yicektim dioyalap salap okududa kahve yapti kendine
Yaparsin camim . Muzida tat versin diye koyiyorum bem . Zamanla onunn yerine baska meyve sebze veya peynir kasar kuflu peynirde koyarsinCok saol cnm yarin deneyeyim ins basarili olurum :)
Hahahahaha bizimde sabah aynisi oldu diyorumji geri getirmek icin zicmayan bebeyide zicirttinAy o bulasik ölduruyor beni mutfagi topluyorum arkami donuyorum ayni.o ayidan bendede var biliyorsun :) bugun cocuga bakti yarim saat uyudum.geldi cocugun gotunu dayadi yuzume kokla da uyan diyor.zicmis mecbur kalktim :)
Bir cay kasigi pekmez koysammi acaba tat versin diye?Yaparsin camim . Muzida tat versin diye koyiyorum bem . Zamanla onunn yerine baska meyve sebze veya peynir kasar kuflu peynirde koyarsin
Olur canim tabiBir cay kasigi pekmez koysammi acaba tat versin diye?
Basarili olursam benden sana huni :) belli senin hunin yetersiz gelmis bugun :)Olur canim tabi
Heee hunim kucilmis yikanan huniydi cekmisBasarili olursam benden sana huni :) belli senin hunin yetersiz gelmis bugun :)
Bende bazen dellenip atiyorum ustune odadan cikinca pasa agliyor :) esimde diyorki anan atti ustume kactı.bosuna aglama diyor :)Heee hunim kucilmis yikanan huniydi cekmiskafami oetmeyince delürdüm koca ayuda diyoki gel kizim gel isirir seni kudurdu bugun
Bende simdi gidicem kocamin yanina ama cok gicigim onaBugun kimsecikler yok :) bebeleri uyutamadilar heralde :) veya uyuttular kari koca keyif yapuyorlar :)
Eninde sonunda barisacaksin :) benimde sarj bitti uyuyayim iyi geceler hunili annelerimBende simdi gidicem kocamin yanina ama cok gicigim onabarismak istemiyorum
Sabahları uyandığımda bende kendimi çok kötü hissediyorum halsizlik mutsuzluk böyle hasta gibi hissediyorum içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor bebeğinin sana ihtiyacı var kızının sana ihtiyacı var evin işi gücü var sen annesin güçlü ol diyerek kendime geliyorumKizlar malum halsizligim var diyordum.bugun esime dedim imom takviye almis icinde birsuru vitamin var hem sutun besleyicilik degerinide arttiriyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?