2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu cok iyi fikirmis bende yapayim. Ya deli ediyir surekli ama surekli sinirlendiriyor . Goruntulu aradilar sacma sapan davraniyor kardesini gostermiyor hakaret ediyor vs . Yemek yemiyo yok icinde ne var yok sogan koymasaydin yok yogurt koymasaydin surekki sorun cikariyor tahamulum.sifir .babasi hikaye okudi yataordi nemde oglani salliyorum suan sesi geliyo seker yiyimmindie soruyo babasina bubsaate kdar 10 defa sirdu izin vermedim bem yokumua babasini kandircak sansar

Oyle durumlarda yanimda yardim edicek birini ariyorum.o hisse bende arada kapilirim.Allah sabir versin cnm
Sagol canim gercekten artik su gun bitsin istiyorum.bide evde bi ayi var guya diyet yapiyo yiginla bulasik var mutfakta yemegi topliyorim zar zor cay merasimi cay merasimi bitiyor kahve merasimi . Hikaye oku dedim kahveyle ikram yicektim dio yalap salap okududa kahve yapti kendine

Ay o bulasik ölduruyor beni mutfagi topluyorum arkami donuyorum ayni.o ayidan bendede var biliyorsun :) bugun cocuga bakti yarim saat uyudum.geldi cocugun gotunu dayadi yuzume kokla da uyan diyor.zicmis mecbur kalktim :)

Ay o bulasik ölduruyor beni mutfagi topluyorum arkami donuyorum ayni.o ayidan bendede var biliyorsun :) bugun cocuga bakti yarim saat uyudum.geldi cocugun gotunu dayadi yuzume kokla da uyan diyor.zicmis mecbur kalktim :)
Hahahahaha bizimde sabah aynisi oldu diyorumji geri getirmek icin zicmayan bebeyide zicirttin

Heee hunim kucilmis yikanan huniydi cekmis kafami oetmeyince delürdüm koca ayuda diyoki gel kizim gel isirir seni kudurdu bugun
Bende bazen dellenip atiyorum ustune odadan cikinca pasa agliyor :) esimde diyorki anan atti ustume kactı.bosuna aglama diyor :)

Kizlar malum halsizligim var diyordum.bugun esime dedim imom takviye almis icinde birsuru vitamin var hem sutun besleyicilik degerinide arttiriyormus.
Sabahları uyandığımda bende kendimi çok kötü hissediyorum halsizlik mutsuzluk böyle hasta gibi hissediyorum içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor bebeğinin sana ihtiyacı var kızının sana ihtiyacı var evin işi gücü var sen annesin güçlü ol diyerek kendime geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…