- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Hayırlı insanlarla karşılaşsınlar inşallah en önemlisi ortalık çok bozukah ahhh Rabbim hepimize kızlarımızın gelin oğluşlarınızın da damatlığını göstersin inşallah
Huysuzluk sebeplerinden biri de açlık olabiliyor evet katılıyorum sana çünkü bende yedirdikten sonra keyfi geldiğini fark ettimCanim bende bayadir bizim sofradan veriyordum. Ama doymadigini farkettim. Bebegin kilosuna gore istahina gore degisiyor bu durum. Bebek huysuzsa ek gida az geliyor olabilir. Mesela ben kabiz sanmistim ama sanirim ek gida az geliyormuş. Kendini kotu hissetme
Valla ağzına kasik degince basliyo kendini ileri geri sallamaya seviniyor bir güzel sipa.Huysuzluk sebeplerinden biri de açlık olabiliyor evet katılıyorum sana çünkü bende yedirdikten sonra keyfi geldiğini fark ettim
Fincanın dibinde kahve telvesi o geliyor diyor hemde anideennnHosgeldin kervana :)
AminHakkında hayırlısı olsunNe işle meşguldünüz perrier hanım abla bacı gardaş
cocuklar oyle cnm tam kizim rayına gormisti kardesi gelince fena oldu aslinda gunduz baba yokken cok iyi hic bi yaramazlik yok ne zaman babasi eve geliyor beni ötekilestiriyor dinlemiyor bana tuhaf davraniyor bagiriyor bana baba olunca falan ben gunduz vermiyorum o molayi ama aksam babasi olunca cok ileri gider ise veriyorum gecenlerde makyaj malzemesi alip sandalye koyup yukaridan almis tehlikeliydi baya surmus de hemen mllaya gidiyoruz dedim oturttum bi 5 dk oturdu bitince neden burada oturdun diye sordum yanlis yaptim dedi bende izinsiz aldin bir de tehlikeli bir sekilde aldin degil mi kizim dedim agladi evet anne dedi her mpla bitiminde sor neden buraya oturdun diye o soylesin sen de duzelt ve sarilip öp sana guveniyorum bir daha boyle bir davranis yapmazsin degil mi diye sor ki hata yapmasinBu cok iyi fikirmis bende yapayim. Ya deli ediyir surekli ama surekli sinirlendiriyor . Goruntulu aradilar sacma sapan davraniyor kardesini gostermiyor hakaret ediyor vs . Yemek yemiyo yok icinde ne var yok sogan koymasaydin yok yogurt koymasaydin surekki sorun cikariyor tahamulum.sifir .babasi hikaye okudi yataordi nemde oglani salliyorum suan sesi geliyo seker yiyimmindie soruyo babasina bubsaate kdar 10 defa sirdu izin vermedim bem yokumua babasini kandircak sansar
1 yumurtaKizlar hic oglusuma pankek yapmadim.yarin sabah yapayim diyorum.yapan varsa malzemelerini atabilirmi?
Saol cnm1 yumurta
1 yemek kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı pekmez
3/4 su bardağı süt
1+1/4 su bardağı un
1 çay kaşığı kabartma tozu
Yarım paket vanilya
Canım süt ve yumurta beyazı sade olarak vermiyorum. Ama bu şekilde denedim ve dokunmadı. Un miktarını çok az ekle çıkar yapabilirsin canım. Ben kek kıvamından azıcık daha koyu yapıyorum. Pufidik oluyor. Yapışmaz tavayı her seferde fırça ile yağlıyorum. Ben biraz yağlı sevdiğim için.
Oyuncağının gözlerini çıkarıp ağzına mı atmışSupurge yaparken sen bebegin gozlerini cikar agzinda gevele iyiki fark ettim ucu sivriydi
Gunaydin canım Idil erkencikus evi turluyor su anda :)Gunaydin guzel annelerim.ve idil :)
Supurge yaparken sen bebegin gozlerini cikar agzinda gevele iyiki fark ettim ucu sivriydi
Onun kapagini cikarmayi ogrenmis eline vermiyorum :)Oyuncağının gözlerini çıkarıp ağzına mı atmışbizimkide sabah sudocremi mıncıklıyordu
Benimki hep oyle sabah 7 de dikiliyoruz :)Gunaydin canım Idil erkencikus evi turluyor su anda :)
Yok agzindan cikardim birde niye cikardim diye kiziyordu :)Yutmus mu parcasindan
Supurge yaparken sen bebegin gozlerini cikar agzinda gevele iyiki fark ettim ucu sivriydi
Onun kapagini cikarmayi ogrenmis eline vermiyorum :)
Benimki hep oyle sabah 7 de dikiliyoruz :)
Yok agzindan cikardim birde niye cikardim diye kiziyordu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?