2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım şimdi baktım.
İlk aldığım siyah olan 09.2020 tarihi.
2.aldığım kahverengi olan 06.2020
O zamab ikisde normal heralde.

Ya bende 2 kere pankek yaptım muzlu yuurtanın sarısıyla. İkiside kötü oldu.oğlumda yemedi. Eşimde. İçi pişmemiş gibi oluyor kabarmıyor.artık böyle şeylerde yumurtanın beyazınıda kullansam sorun olmaz heralde.

Yok cnm birakmiyor kekten koyu olucak yaklsasik 2 kasik yeter heralde malzeme miktarinagore degistiginicin net diyemiyorumda asagi yukari 2 kasik yani . 5 6 cikar canim
Ya benimkinin içi hamur kalıyor ince oluyor kabarmıyor pişmemiş gibi tat oluyor. Muzdan mı anlamadım niye böyleee

Kızlar benim bebem dün itibari ile kendisi yürümeye başladı. Bir maşallahınızı alırız. Biz gel diyince keyfi isterse geliyordu bir süredir. Dün sabahtan beri kendisi tutunduğu yeri bırakıp yürüyerek gitmeye başladı. Tabi henüz gözünün kestirdiği yerleri salonun kapısına kadar yürüyor. Ordan mutfağa emekleyerek geçiyor.mutfakta tekrar ayağa kalkıyor.
Darısı sizinkilere inşallah.

Masallah canim. Bir haftaya kalmaz hiz kazanır

Unutmusim mola olayini simdiye kdar 8 saat mola yapardik tuh beee

Masallah canim ,ilk bikac gun gecince son hiz yürüyorlar pankek icin daha once denemistim dokunmadi ,sekersiz yaptigim icin bizimkinden veriyorum ustune pekmez damlatabilirsin cokaz seviyorsa

Poncikk yaa cok tatlilar

Canım ben de çok denedim yani bebeklere daha uygun olan tarifleri. Özellikle muzlu olanların içi çiğ gibi bi yumuşaklık oluyor ya beni rahatsız ediyor. Kendimize yaptığımdan veriyorum. Zaten çok az yiyor yani elinde oynuyor, oyalanıyor. Yumurtanın beyazını vermeden önce 3 gün kuralı uygulamanı ve çok minik deneme yapmanı öneririm. Çünkü ben kendimize yaptığım omletten çok az vermiştim ve yüzünde kısa süreli kaşıntı ve kızarıklık olmuştu. Ondan sonra vermedim. Böyle pankek içinde alerji yapmadı ama.

Ben onu yerim ya

Bu sabah bir sürprizzz, alt yan kesicimizin bir tanesi daha gelmişşboşuna takmamışım hunileri yani şimdi 3 üst 3 alt oldu. Ama sabahtan bu yana bir lokma bişey yediremedim inanıyor musunuz ya bir lokma azcık ıhlamur içirdim bir kerede emdi o kadar bence bu topiğin en yemeyen bebeği benimki ya artık hevesim iyice kırıldı herkese güzel güzel yiyen bebeklerle huzurlu pazarlar diliyorum efennimmm

Maşallah

Kızlar kitaplarınızı aldığınız güvenilir ve uygun kitap sitesi var mı? Paylaşır mısınız benimle.. D&r dan da sepete attım ama çok yüksek sanki fiyatları. Her yerde aynı mıdır ki :/

Bak gor ayaz diger bebeler neler yapiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…