- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Canım şimdi baktım.Bende yaşadım aynı şeyi inanki hangisi normal bilmiyorumSanırım partikülü ve siyaha yakın olan normal . İlaç şirketi içerik değişikliğine gitmiş sanırım Mart ayında . Sizinkinin üretim tarihi ne ?
Ya bende 2 kere pankek yaptım muzlu yuurtanın sarısıyla. İkiside kötü oldu.oğlumda yemedi. Eşimde. İçi pişmemiş gibi oluyor kabarmıyor.artık böyle şeylerde yumurtanın beyazınıda kullansam sorun olmaz heralde.1 yumurta
1 yemek kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı pekmez
3/4 su bardağı süt
1+1/4 su bardağı un
1 çay kaşığı kabartma tozu
Yarım paket vanilya
Canım süt ve yumurta beyazı sade olarak vermiyorum. Ama bu şekilde denedim ve dokunmadı. Un miktarını çok az ekle çıkar yapabilirsin canım. Ben kek kıvamından azıcık daha koyu yapıyorum. Pufidik oluyor. Yapışmaz tavayı her seferde fırça ile yağlıyorum. Ben biraz yağlı sevdiğim için.
Ya benimkinin içi hamur kalıyor ince oluyor kabarmıyor pişmemiş gibi tat oluyor. Muzdan mı anlamadım niye böyleeeYok cnm birakmiyor kekten koyu olucak yaklsasik 2 kasik yeter heralde malzeme miktarinagore degistiginicin net diyemiyorumda asagi yukari 2 kasik yani . 5 6 cikar canim
Masallah canim. Bir haftaya kalmaz hiz kazanırKızlar benim bebem dün itibari ile kendisi yürümeye başladı. Bir maşallahınızı alırız. Biz gel diyince keyfi isterse geliyordu bir süredir. Dün sabahtan beri kendisi tutunduğu yeri bırakıp yürüyerek gitmeye başladı. Tabi henüz gözünün kestirdiği yerlerisalonun kapısına kadar yürüyor. Ordan mutfağa emekleyerek geçiyor.mutfakta tekrar ayağa kalkıyor.
Darısı sizinkilere inşallah.
Unu pisiyo ama muzu civik gibi kaliyo canim. Biraz daha karbonat koy daha kabarik isriyosanYa benimkinin içi hamur kalıyor ince oluyor kabarmıyor pişmemiş gibi tat oluyor. Muzdan mı anlamadım niye böyleee
Unutmusim mola olayini simdiye kdar 8 saat mola yapardik tuh beeecocuklar oyle cnm tam kizim rayına gormisti kardesi gelince fena oldu aslinda gunduz baba yokken cok iyi hic bi yaramazlik yok ne zaman babasi eve geliyor beni ötekilestiriyor dinlemiyor bana tuhaf davraniyor bagiriyor bana baba olunca falan ben gunduz vermiyorum o molayi ama aksam babasi olunca cok ileri gider ise veriyorum gecenlerde makyaj malzemesi alip sandalye koyup yukaridan almis tehlikeliydi baya surmus de hemen mllaya gidiyoruz dedim oturttum bi 5 dk oturdu bitince neden burada oturdun diye sordum yanlis yaptim dedi bende izinsiz aldin bir de tehlikeli bir sekilde aldin degil mi kizim dedim agladi evet anne dedi her mpla bitiminde sor neden buraya oturdun diye o soylesin sen de duzelt ve sarilip öp sana guveniyorum bir daha boyle bir davranis yapmazsin degil mi diye sor ki hata yapmasin
Kızlar benim bebem dün itibari ile kendisi yürümeye başladı. Bir maşallahınızı alırız. Biz gel diyince keyfi isterse geliyordu bir süredir. Dün sabahtan beri kendisi tutunduğu yeri bırakıp yürüyerek gitmeye başladı. Tabi henüz gözünün kestirdiği yerlerisalonun kapısına kadar yürüyor. Ordan mutfağa emekleyerek geçiyor.mutfakta tekrar ayağa kalkıyor.
[/QUOTE
Yaaa yerim masallah cok akillilar kendini fazla yormuyor. Ilk seni firlamanin yuruyecegini biliyordum
Kızlar benim bebem dün itibari ile kendisi yürümeye başladı. Bir maşallahınızı alırız. Biz gel diyince keyfi isterse geliyordu bir süredir. Dün sabahtan beri kendisi tutunduğu yeri bırakıp yürüyerek gitmeye başladı. Tabi henüz gözünün kestirdiği yerlerisalonun kapısına kadar yürüyor. Ordan mutfağa emekleyerek geçiyor.mutfakta tekrar ayağa kalkıyor.
Defne bisey ararken telaslaniyor bende
Diyorumki annecim sakin olursan bulabilirsin telaslanma sakin ol once yuzun cok telasli gorunuyor diyodumkuran kitabini getirde calisalim dedim bulamamis gelmis diyoki gozlerinide kocaman acmis yuzum sakin gorunuyomu kitabi bulamiyorumda
Canım ben de çok denedim yani bebeklere daha uygun olan tarifleri. Özellikle muzlu olanların içi çiğ gibi bi yumuşaklık oluyor ya beni rahatsız ediyor. Kendimize yaptığımdan veriyorum. Zaten çok az yiyor yani elinde oynuyor, oyalanıyor. Yumurtanın beyazını vermeden önce 3 gün kuralı uygulamanı ve çok minik deneme yapmanı öneririm. Çünkü ben kendimize yaptığım omletten çok az vermiştim ve yüzünde kısa süreli kaşıntı ve kızarıklık olmuştu. Ondan sonra vermedim. Böyle pankek içinde alerji yapmadı ama.Ya bende 2 kere pankek yaptım muzlu yuurtanın sarısıyla. İkiside kötü oldu.oğlumda yemedi. Eşimde. İçi pişmemiş gibi oluyor kabarmıyor.artık böyle şeylerde yumurtanın beyazınıda kullansam sorun olmaz heralde.
Ben onu yerim yaDefne bisey ararken telaslaniyor bende
Diyorumki annecim sakin olursan bulabilirsin telaslanma sakin ol once yuzun cok telasli gorunuyor diyodumkuran kitabini getirde calisalim dedim bulamamis gelmis diyoki gozlerinide kocaman acmis yuzum sakin gorunuyomu kitabi bulamiyorumda
MaşallahKızlar benim bebem dün itibari ile kendisi yürümeye başladı. Bir maşallahınızı alırız. Biz gel diyince keyfi isterse geliyordu bir süredir. Dün sabahtan beri kendisi tutunduğu yeri bırakıp yürüyerek gitmeye başladı. Tabi henüz gözünün kestirdiği yerlerisalonun kapısına kadar yürüyor. Ordan mutfağa emekleyerek geçiyor.mutfakta tekrar ayağa kalkıyor.
Yutmasina yutardi ama ucu civi gibi ince bogazina batar bagirsagina zarar verirdi.gecis yollari icin tehlikeliydi :) aynen cnm Allah koruyir.Iyiki gordun cnm Allah korusun ,kavga ediyorlar elinden esya alinca artik1
Pink attigi icin gece tarif sabah yaptim oldu cnm benimYa benimkinin içi hamur kalıyor ince oluyor kabarmıyor pişmemiş gibi tat oluyor. Muzdan mı anlamadım niye böyleee
Canım çok geçmiş olsun Allah korumuş, iyi ki farketmişsin vallaYutmasina yutardi ama ucu civi gibi ince bogazina batar bagirsagina zarar verirdi.gecis yollari icin tehlikeliydi :) aynen cnm Allah koruyir.
Bak gor ayaz diger bebeler neler yapiyor :)Kızlar benim bebem dün itibari ile kendisi yürümeye başladı. Bir maşallahınızı alırız. Biz gel diyince keyfi isterse geliyordu bir süredir. Dün sabahtan beri kendisi tutunduğu yeri bırakıp yürüyerek gitmeye başladı. Tabi henüz gözünün kestirdiği yerlerisalonun kapısına kadar yürüyor. Ordan mutfağa emekleyerek geçiyor.mutfakta tekrar ayağa kalkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?