Cig sut, cig et zaten yasak aman diyim. Toksoplazma riskinden dolay. Pastorize tercih etmek daha iyi şu donemdeSüt iciyomusunuz ben cig süt hic sevmem kaynatip icsem olurmu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cig sut, cig et zaten yasak aman diyim. Toksoplazma riskinden dolay. Pastorize tercih etmek daha iyi şu donemdeSüt iciyomusunuz ben cig süt hic sevmem kaynatip icsem olurmu acaba
Bende kızım da suyum geldi 36 haftada Doğum yaptım ama Allah şükürler olsun küvezde kalmadı36+4 gebelik kolstazindan yaptım
Yoksa erken olur muydu bilmiyorum.
Yaptırdılar daha doğrusu karaciğer değerim kötüye gidiyor Du ve suyu azalmisti
Benim daha öncekiler de olmamıştı nefes nefeseyim bundaNefes darligi ceken var mi arkadaslar tum gun iyiyim bir ara nefes cok almak ostiyorim siz de de oluyor mu bu arada 2 temmuz da tranaferim yapildi kac haftalik oluyor![]()
Hadi birlikte bekleyelimAaaa canım aynı gün benimde 3 haziran
Canım üşüttün mü acabaBen bu akşam ölçtüm 38 çıktı. Korktum elimi yüzümü yıkadım sürwkli. Şu an 37ye düştü. Ama sürekli kusuyorum![]()
Adetine kaç gün var benim de adetime 2 gün vardı ilte ovulasyon 15 gün geçmişti idrar testinde çıktı15 güne kadar idrar testi yapmışmıydın yoksa 15. Günü bekledin mi? Kızımda adetime 5 gün kala çıkmıştı o yüzden umudum azaldı
Hiç bilmiyorum ki. Çok üşüyorum şu an. Arada ateşim inip çıkıyor. Kusuyorum da. Karnım da ağrıypr offCanım üşüttün mü acaba![]()
5. hafta da da görünür doktor çok geç tarih vermisHamiş olan arkadaşlar keseyi ne zaman gördünüz? Bugün hcg 517 ydi doktor 20 gün sonra muayeneye gel dedi kafam karisti.daha önce görünmez mi kese
Bende kızım da suyum geldi 36 haftada Doğum yaptım ama Allah şükürler olsun küvezde kalmadı
Hamiş olan arkadaşlar keseyi ne zaman gördünüz? Bugün hcg 517 ydi doktor 20 gün sonra muayeneye gel dedi kafam karisti.daha önce görünmez mi kese
Adetine kaç gün var benim de adetime 2 gün vardı ilte ovulasyon 15 gün geçmişti idrar testinde çıktı
YaaaaValla canim ben ilkinde 27 kg aldim. Kizim 2.900 dogdu. Eve geldigim gun 4 kg kaybetmistim. Geri kalan bana kalmisti3 ayda 9 kg daha verdim ama 15 kg 1 sene kaldi. Tam bu sene verdim 2.ye hamile kaldim. Hâlada kgluluyum 86 kgyum. Sen yine iyisin. Saglikli beslen 10 kg kadar alsan yeter
Geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine, istersen yarın bir doktora git bir görün belki düşük dozda bir ilaç verir kendini toplarsınHiç bilmiyorum ki. Çok üşüyorum şu an. Arada ateşim inip çıkıyor. Kusuyorum da. Karnım da ağrıypr off
Beta 560 çıktıktan 4 gün sonra karından keseyi görmüştüm,kalp atışınıda beraber görmek için geç çağırmış olabilirHamiş olan arkadaşlar keseyi ne zaman gördünüz? Bugün hcg 517 ydi doktor 20 gün sonra muayeneye gel dedi kafam karisti.daha önce görünmez mi kese
Kaç kilosunbende aksine kilo almak istiyorum Zayıf olduğum için
51 kiloyum 167 boyum :)Kaç kilosunKeşke bende senin gibi zayif olsam kilo alma sebebim hamilelik olsa
![]()
Canini sikma bence bende 3kala ögrendim.Ama.ondan once ki hafta yaotigimda negatifti.Kizinda erken ogrenmişsin ama hepsini ayni zamanda öğrenicek değilsin ya 3-4gün.sonra yine tekrarla canım15 güne kadar idrar testi yapmışmıydın yoksa 15. Günü bekledin mi? Kızımda adetime 5 gün kala çıkmıştı o yüzden umudum azaldı
Benimde boyum 1.67 ama suan kilom 6351 kiloyum 167 boyum :)
zayifim yani bilmiyorum bu günlerimi arar miyim![]()