- 9 Temmuz 2015
- 75
- 52
- 88
- 33
Benim 9 haziranKizlar sizlerin sat kaç acaba??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 9 haziranKizlar sizlerin sat kaç acaba??
fazlasın da gözüm yok sadece 5 -6 kilo ☺Benimde boyum 1.67 ama suan kilom 63Sen.gönlünce ye iç ☺☺
Benim mart mi olcak nisan mi acaba yaaaaaBenim 9 haziran
Daha yolun çok basindayiz cnm ☺ ilerki zamanlar hersey degisebiliyorKızlar benim hiç bir belirtim yok bazen halsizleşiyorum o kadar . Yine aynı ben .. inş normaldir ve hep böyle geçer![]()
Bende öyleyim yaa.arada sadece bi kasık ağrısı oluyo o da aniden kalktıgımda falan.birde erken uyuyorum erken kalkıyorum.daha keseyide görmedim hamilemiyim değil miyim anlayamadımKızlar benim hiç bir belirtim yok bazen halsizleşiyorum o kadar . Yine aynı ben .. inş normaldir ve hep böyle geçer![]()
5+1 de gördüm cnmHamiş olan arkadaşlar keseyi ne zaman gördünüz? Bugün hcg 517 ydi doktor 20 gün sonra muayeneye gel dedi kafam karisti.daha önce görünmez mi kese
Evet öyle diyorlar canım inş değişmez böyle geçer etrafımda yardım edenim falan yok her şey bana bakıyorDaha yolun çok basindayiz cnm ☺ ilerki zamanlar hersey degisebiliyor
Uykum dA yok benim yine aynı oturuyorum birlere kadarBende öyleyim yaa.arada sadece bi kasık ağrısı oluyo o da aniden kalktıgımda falan.birde erken uyuyorum erken kalkıyorum.daha keseyide görmedim hamilemiyim değil miyim anlayamadım![]()
Aman olmasin canim benim hep sabah uyanamiyisun yataktan cikamiyosun heryerde uykun geliyor ama bi tatli anlatamam:)))Uykum dA yok benim yine aynı oturuyorum birlere kadar![]()
Ben de keseyi görmedim daha. Insan çok belirti yaşamayınca keseyi de görmeyince bi endişeleniyor sanki.Bende öyleyim yaa.arada sadece bi kasık ağrısı oluyo o da aniden kalktıgımda falan.birde erken uyuyorum erken kalkıyorum.daha keseyide görmedim hamilemiyim değil miyim anlayamadım![]()
Çok gecmis olsun canım. Rabbim tekrardan saglıkli bir gebelik nasip etsin. Kimyasaldan sonra hemen hamile kalan cok kisi var canımHerkese çok teşekkür ederim Allah’a emanet olun, hepinize güzel bir gebelik diliyorum.
Bende oyleyim aslinda guzel ama belirti olmayinca biseyler yolunda degil mi diye dusunuyorumKızlar benim hiç bir belirtim yok bazen halsizleşiyorum o kadar . Yine aynı ben .. inş normaldir ve hep böyle geçer![]()
Bende öyle tahmin ediyorum doktorum başka şehirde cunkuBeta 560 çıktıktan 4 gün sonra karından keseyi görmüştüm,kalp atışınıda beraber görmek için geç çağırmış olabilir
Aynen ben de onun stresini yaşıyorumBende oyleyim aslinda guzel ama belirti olmayinca biseyler yolunda degil mi diye dusunuyorum![]()
Yalnız değilmişim boyle hisssetmekte.bunu bilmek bile rahatlattı birazAynen ben de onun stresini yaşıyorum
O zaman olsaydı erken gebelik testinde çıkardı canım yine de bekle adet günü tekrarla belli olmaz. Rabbim gönlündekini versinAdetime 5 gün var ama yumurtlamadan sonra 9. Gün bchg yükselir diyorlar ya
Hamiş olan arkadaşlar keseyi ne zaman gördünüz? Bugün hcg 517 ydi doktor 20 gün sonra muayeneye gel dedi kafam karisti.daha önce görünmez mi kese