• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
aynen bende her gün sabahın köründe 6 da ayaktayım...ben bişe anlamadım bu durumdan :KK64:
Canim keseyi beklerken bende oyleydim ama o dönemde alistigim icin su anda da erkenden kalkıyorum stres yapma uyumaya çalış yoksa erkenden kalkmak zorunda kalirsin bütün hamilelik boyunca uyumak bebisler için çok önemliymiş. Ben daha 2 gunden beri 9lara 10lara çekebildim uykumu zorla
İnsallah canım denicem. Simdi dayanamayip kan veriyorum😁

Keselerinizin şekli nasıl kizlar yuvarlak mi, yassı mi
Yassı galiba 😊 20190709_145535.webp

• Beğen
Reactions: Eva
Benim kedime evlendikten sonra eşimde alerji çıktığı için annem bakmak zorunda kaldı. Şimdi her gittiğimde öperim severim. Sokak kedilerini de aynı şekilde. Ama doktorum çok dikkat et artık sevmemeye çalış dedi. Daha önce bu hastalığı kapmamışım. Dışarda salata yemiycekmişiz. Ben çalıştığım için mecbur öğlenleri hep dışarda yiyorum yemeği. İnşallah kapmayız bir yerden bu hastalığı.
Evet canım özellikle yerde yetişen sebze ve meyveleri çok iyi yıkamak lazım kedi dışkısı bulaşmış olabiliyor çünkü. Bende kedi hastasıyım ama uzak durmaya çalışıyorum :(

• Beğen
Selam arkadaşlar son adet tarihim 10 hazirandı test yapmıştım pozitif çıktı. Bugün doktora gittik 5 haftalık hamilesşn dedi keseyi gördük şükür. Kan uyuşmazlığı var bizde 28. Hafta iğne vurulacaksın dedi. Bide folik asit verdi
Hayirli olsun canım ❤

Ben kalp atışını duyduğum için herkese söyledim. İnşallah bir sıkıntı olmaz sağlıkla gelir. Senin kaybın için üzüldüm 🙁 inşallah yine aynı şeyleri yaşamazsın pozitif düşün.
Aramızda bir gün var. Siz kalp atımını ne zaman duydunuz. Ben keseyi göreli 2 hafta oldu. Kalp atımı için yarın dr gideceğim . Bende inşallah duyarım

• Beğen
şimdi edindiğim bilgiye göre pozitif çıkması iyi bişey cunku daha önce bagısıklık kazandığını gecırdıgını ıgg belirtiyor...bide şu ankime bakılıyor ıgm gibi bişey asıl onemlisi o
Allah bebislerimizi bize bagslasn insaallah hepimizin testleri temiz cikar

Kizlar neler konusmussunuz bisuru mesaj birikmis ancak bitirdim :-) . uyku problemi olanlar bende dengesizim ama bir sure erkenden kalkiyorum bir sure oglene kadar yatiyorum suandada mesela 11:20 gibi uyabdim saka gibi. Geceleri cok wcye uyaniyorum oda beni sersem yapiyor iyice. Basim agriyor. Dun cok korktum. 15 temnuz icin meydana ciktik yuruyurek birde hazir igneye gidicem ordan gecerim dedim. Ama yol uzundu ve orda ayakta durmak beni mafetti ara ara dinlensemde. Bel agrisi cok cekiyorum tarnsferin ilk gununden beri. Donuste yolun yarisinda artik herslde bebege bisey oldu korkusuyla geldik eve biseyler aktigini hissettim ama yurumeye takatim yoktu agridan. Ama elhamdulillah ilac geri gelmis hicbisey yoktu . allah bebislerimizi bize bagislasn

Eviniz de kedi var mı ? Genelde kedi dışkısından bulaşıyor toksoplazma gondii . Benim tez konumdu toksoplazma pozitif hamile kadınlardan izole edip çalışmıştım .Erkenden bilmek çok önemli. Herşeyin tedavisi var inşallah sorun yaşamazsın inşallah canım içini ferah tut
Yok canım ne kedi ne köpek yaklaşmam bile :( evimde de yok.İnşallah daha önce geçirip atlatmışımdır :(

kızlar karnı belirginleşmeye başlayan var mı ben doktora gittim cumartesi günü kalp atışını da duyduk 2 kilo vermişim halbuki yiyorum da aslında ama doktorum olabilir normal dedi. hafiften de karnım çıkmaya başladı gibi zayıf olduğumdan hemen fark ettim normalde göbeğim hiç yoktu

kızlar karnı belirginleşmeye başlayan var mı ben doktora gittim cumartesi günü kalp atışını da duyduk 2 kilo vermişim halbuki yiyorum da aslında ama doktorum olabilir normal dedi. hafiften de karnım çıkmaya başladı gibi zayıf olduğumdan hemen fark ettim normalde göbeğim hiç yoktu
Daha erken değil mi karın belirginligi için

ben regl beklerken daha karnım pörtledi gibi geliyodu. Ödemdir diyodum. Ama baya portlek yani :))

Back
X