• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aynı benn☺☺ Annem korkuttu beni de 😂 önceden ben ateşlenince dudaklarım kızarır kiraz gibi olurdu şimdi de öyle olmuş alnıma baktı ateşin var senin diyo ama bugün yok çok şükür☺
Aynen annem ilk anlamıştı zaten hamile olduğumu 😂 ben hastalandım sanmıştım. Sıkıntı olmasında ateş iyidir 🤓😂

Evet kese yuvarlak ise kız, kese yassı fasulye gibiyse erkek deniliyor. Benim kızımda tuttu :)) bu kesemde yusyuvarlak. İcime de kız doguyor hayirlisi :-)

Benimki fasulyeye benziyor erkek mi diyorsunuz :skandal: sağlıklı olsunda hiç farketmez ikisi de yok zaten :KK45:
2289451

Bizde 7+1 olmuşuz teyzeler 😊 1 cm cik daha sizinkiler kaç cm. Kese fasulye gibi sanki ilk defa duydum bu teoriyi ama iki kızım car inşallah bu oğlandır hayırlısıyla

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 39
Bizde 7+1 olmuşuz teyzeler 😊 1 cm cik daha sizinkiler kaç cm. Kese fasulye gibi sanki ilk defa duydum bu teoriyi ama iki kızım car inşallah bu oğlandır hayırlısıyla
Maşallah Rabbim sağlıklı sağlıklı büyümeler nasip etsin inşallah❤️ Kalp atışını duyabildiniz mi☺️ Ben de haftaya salı günü gideceğim o zaman 7+2 olmuş olacağım kalbi duyarız inşallah☺️

Maşallah Rabbim sağlıklı sağlıklı büyümeler nasip etsin inşallah❤️ Kalp atışını duyabildiniz mi☺️ Ben de haftaya salı günü gideceğim o zaman 7+2 olmuş olacağım kalbi duyarız inşallah☺️
Amin canım hepimizinkini inşallah ❤️ Duyarsın ben geçen hafta duymuştum bu hafta tekrar duydum 😊

Back
X