bakalım ilkinde bu teoride nub teoriside tutmuştu. bunda da beklemeye devam edeceğiz. hayırlısıyla bebişi ve kalp atışlarını görebilsem rahatlıcam. dün üzüldüm biraz göremeyincekizçe geliyor galiba ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakalım ilkinde bu teoride nub teoriside tutmuştu. bunda da beklemeye devam edeceğiz. hayırlısıyla bebişi ve kalp atışlarını görebilsem rahatlıcam. dün üzüldüm biraz göremeyincekizçe geliyor galiba ☺
Ne kadar güzel bi duygu değil mi ?Amin canım hepimizinkini inşallah ❤ Duyarsın ben geçen hafta duymuştum bu hafta tekrar duydum![]()
haftaya salı devletten randevu aldım. 7 hafta bitmiş olacak. inşallah görünürGörünür inşallah 6. Haftada net görünüyor
Hemde çok güzelNe kadar güzel bi duygu değil mi ?
bende sabırsızlanıyorum
Daha erken canım normaldir yanibakalım ilkinde bu teoride nub teoriside tutmuştu. bunda da beklemeye devam edeceğiz. hayırlısıyla bebişi ve kalp atışlarını görebilsem rahatlıcam. dün üzüldüm biraz göremeyince
İnşallah canım ❤Hemde çok güzel ❤ Benim 3. Yavruşum ama ilk gibi evlat başka birleyinşallh sağlıkla görürsün sen de ❤
ben alttan muayene istemedim belki görünürdü. ama haftaya zaten kan tahlillerim için gidecektim. cumadan salıya çektim randevuyu.. geç olsunda güç olmasın. beklemek çok zor işte günler geçmiyo resmenDaha erken canım normaldir yani
üzülme o yüzden ☺
Görünür canım merak etme ultrasona yatarken bir sürü dua ediyorsun görünsün diye kalp atışlarını duyunca bir ohh çekiyorsun tarifsiz bir mutlulukhaftaya salı devletten randevu aldım. 7 hafta bitmiş olacak. inşallah görünür
amin amin inşallah beklemeye devamGörünür canım merak etme ultrasona yatarken bir sürü dua ediyorsun görünsün diye kalp atışlarını duyunca bir ohh çekiyorsun tarifsiz bir mutlulukRabbim tüm isteyenlere yaşatsın
Nub teorisi nedir :)bakalım ilkinde bu teoride nub teoriside tutmuştu. bunda da beklemeye devam edeceğiz. hayırlısıyla bebişi ve kalp atışlarını görebilsem rahatlıcam. dün üzüldüm biraz göremeyince
Evet safak sayar gibi sayiyorum gorebilseydim bi rahatlicamben alttan muayene istemedim belki görünürdü. ama haftaya zaten kan tahlillerim için gidecektim. cumadan salıya çektim randevuyu.. geç olsunda güç olmasın. beklemek çok zor işte günler geçmiyo resmen
11 12 haftalardan sonra bebeğin genital çıkıntısına bakılarak yapılan tahmin :)Nub teorisi nedir :)
Aminnn :) kac gun oldu sen kalp atisi duyaliGörünür canım merak etme ultrasona yatarken bir sürü dua ediyorsun görünsün diye kalp atışlarını duyunca bir ohh çekiyorsun tarifsiz bir mutlulukRabbim tüm isteyenlere yaşatsın
Kendimiz mi yapiyoruz onu :) birde kalp atisi var aslinda doktorlar ilk kalp atisinda o sayidan anlarmis cinsiyeti diyolar11 12 haftalardan sonra bebeğin genital çıkıntısına bakılarak yapılan tahmin :)
İnşallah canım benimAmin canım hepimizinkini inşallah ❤ Duyarsın ben geçen hafta duymuştum bu hafta tekrar duydum![]()
Gozunaydin canim.hayirli olsun insaallah doguma kadar saglikli gebelikler gecirip burada birbrimize destek oluruz :)Merhaba arkadaşlarrrrkısmetse bende 2020 Mart Annesi olucammm
iki kez muayene oldum , kesemiz büyüdü içinde fasülyemizi gördük. Allah isteyen herkese nasip etsin
evet o da tutmuştu bizdeKendimiz mi yapiyoruz onu :) birde kalp atisi var aslinda doktorlar ilk kalp atisinda o sayidan anlarmis cinsiyeti diyolar
Benim arkadaslarimda ondan anliyolar :)evet o da tutmuştu bizde
canım bende 7. haftada (dün) gördüm kesenin içinde fasülyeyi ve kalp atışını duyabildim. Bu gidişinde duyarsın görürsün inşallah . Başkasına söylemek kolay telaşlanma demek ama seni en iyi yine bizler anlarız.ben alttan muayene istemedim belki görünürdü. ama haftaya zaten kan tahlillerim için gidecektim. cumadan salıya çektim randevuyu.. geç olsunda güç olmasın. beklemek çok zor işte günler geçmiyo resmen