- 19 Ağustos 2015
- 1.860
- 1.752
- 133
- 35
Q1Bana garip gelen 4+4 te olmam. Bu değerlere göre nasıl o haftada oluyorum o korkutuyor beni
Bende de var canim..Bende de var ara ara şiddetleniyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Q1Bana garip gelen 4+4 te olmam. Bu değerlere göre nasıl o haftada oluyorum o korkutuyor beni
Bende de var canim..Bende de var ara ara şiddetleniyor
Canim oluyor korkma hatta bugün doktorda adet sancısı gibi olacak kasıklarin cok agricak korkma normal öyle şeyler dediKızlar benim kasıklarım ve rahmime ara ara ağrılar giriyor normalmidirki sizde de varmı
Gözün aydın canimmmmMerhaba tatlış anneler :) bende bugün minik kuzumun kalp atışını gördüm çok şükür. 6. Haftamdayım. Dinletmedi bebek çok küçük daha sesle yormayalım onu dedi haftaya gel dedi.
Aynen canım normalde alttan kontrolde duyulur ama.sen cok kilolu değilsin bide cihazim kaliteli dedi özele gittim bu sefer espirili bir doktor cok rahatladim bu seferdarisi inşallah sizin basiniza duyarsin sende yarin
![]()
2,5 üstünü doktorlar istemiyor canım hamilelikteKızlar tsh degerim 3.75 cıkmış yuksek geldi bana sonuc kagidindaki referans araligina gore normal diyor ama. Nasil sizce?
Napmam lazım simdi peki? Kadin dogum uzmani mi verecek ilaci dusurmek icin?2,5 üstünü doktorlar istemiyor canım hamilelikte
Dahiliyeye yönlendiriyor. Benim 3,17 çıktı. Dahiliye bölümüne gitmemi istedi. Dahiliye doktoru ilaç verdi. Bir ay sonra kontrole gel dedi.Napmam lazım simdi peki? Kadin dogum uzmani mi verecek ilaci dusurmek icin?
Endokrinoloji bölümüne git canım ilaç veriyorlarNapmam lazım simdi peki? Kadin dogum uzmani mi verecek ilaci dusurmek icin?
Çokta zayif değilim canim 71 kiloyom 169 boyum var. Valla ben daha doktora kesenin içindeki o beyazlik mi bebek dememle kalp atışını acti zararlı diyolar ama olsa acmazdi herhalde disari verdi baya duydum pıt pıt atışınıKaç kilosun merak ettim bide kalp sesini dışarı veriyor mu duyabiliyor musun ilk haftalarda dinleme değilde ultrason görüntüsünden bakıyorlarmış atıp atmadığına
Çok güzel bi duygu darısı bize olsun o zamanÇokta zayif değilim canim 71 kiloyom 169 boyum var. Valla ben daha doktora kesenin içindeki o beyazlik mi bebek dememle kalp atışını acti zararlı diyolar ama olsa acmazdi herhalde disari verdi baya duydum pıt pıt atışını![]()
Bizim komşumuz da hamileyken yakalanmıştı. İlaç filan kullanmıştı çocuğu sağlıklıca doğdu ortaokulda şu an. Doktor erken fark etmiş sıkıntı olacağını sanmıyorum tedaviye başlamışsınız. Bu en kötü ihtimal tabi. Kendinizi strese sokmayınEğer atlatmışsam iyi bişey sanırım. ama şu anda var ise kötü bi durum diye anladım![]()
İnşallah ccanım ya 1,75 yüksek bi değer de değil. İnşallah önceden atlatmışımdır.
Devletmi yapiyor ozelmi ozeldede pahali oluyodurcanım o tahlilleri sağlık ocağında yaptıran hiç duymadım bence direk hastaneye gitmelisin
Sebahat Turan çok iyi bir doktor kızımı da onda Doğum yaptım. Doğal Doğum yanlısı zorda kalmadıkça asla sürece müdahele etmiyor. Hipnoz masaj, pilates gibi rahatlatıcı teknikler kullanıyor doğumda. Gebelik takibinde de çok ilgiliKızlar ankarada olanlar gittikleri doktorları yazabilirlermi
Aminn tez zamanda inşallah canımmmÇok güzel bi duygu darısı bize olsun o zaman![]()