Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

yaa cok sevindim canım, sen kac haftaliksin peki şuan? bebek donmezse diye sezeryan planı yaptınız mi?
(belki aynı gün dogururuz diye heyecanlandim )
kullandıkları ultrason cihazları tarama icin perinatologlarin kullandıkları cihazlardan ,burda rutin muayenede de onu kullaniolar.
bebek son dönem toparlak olmustur belki ,bence ölçümde hata yoktur..ay ne güzel işte benimkiee insallah kilo almistir.denk gidiorum hep sınıra ..

Benim doğum tarihim değişti arkadaşlar. Doktor aradı az önce, cuma günü poliklinik olup olmayavağı belli değilmiş, ondan dolayı pazar günü gel nöbetçiyim o gün alayım seni dedi
Daha iyi cnm hem daha sakin olur .hayirli vakitte gelsin yavrucuk

Kızlar bugun baya hurma aldim acaba gunde bit tane yesem bisey olurmu yoksa sonra mı basasam
Ben yiyorum
2tane
Ben epeydir yiyorum lif kaynagi malum.
Bagirsak icinde iyi.
Erken dogum yaptirir diyolar falan ama hic öyle riskim cok sukur.
Sut de arttirici ozelligi var
Bende 2 pakt daha alicam biminki hosuma gitti dogum sonrasi yerim bol bol

Ben yiyorum
2tane
Ben epeydir yiyorum lif kaynagi malum.
Bagirsak icinde iyi.
Erken dogum yaptirir diyolar falan ama hic öyle riskim cok sukur.
Sut de arttirici ozelligi var
Bende 2 pakt daha alicam biminki hosuma gitti dogum sonrasi yerim bol bol
Bende hurma erken dogum olur diyolar diye bi tane yiyim diyodum ama cok alakasi yok heralde yiyelim sifa olsun

Ben kendim yapabiliyodum agdami da simdi mumkun degil 3. Aydan sonra kuafore gittim hep. Gobekten corabimi bile giyemiyorumEsime de yaptiramam ben bakıcam ayna karsisinda yapabilirsem ugrasicam. Bugun agdacimi aradim belki hamile musterilerim icin acarim dukkani diyor insallah acar da kurtulurum su isten

Öyle valla annemler dahi olmayacak eşimle başbaşa kaldık inş becerebiliriz sıfır tecrübeyle
Bende seninle aynı durumdayım. Hiç dert etme üstesinden geliriz. Zaten hastanede hemşireler yardımcı olur evde de hallederiz. Soğukkanlı olalım yeter. Annelik yaşayarak öğreniliyor.

Bu nuri kocaelideki nuri beymi canim

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Nstde biraz sancı çıkmış doktor basasagı dogum pozisyonu almış kanala girmiş dogum yakın falan dedi. Kilosu 2950 haftasiyla uyumlu dedi bana biraz az geldi bu hafta dogsa 3 kilo falan olur oglan 3800 dogmustu 39da. Haftaya kontrol eger kanama su gelme gibi durum olursa acilden giris yaparsiniz dedi. Devlette dogurucam insallah bi heyecan sardı biraz da korku. Deneyimlisiniz zaten dedi doktor ama oglumda oldugu gibi mi olacak kızda da bilmiyorum ki nasıl olcak her dogum farklı diyorlar. Oglumda makattan sanciyla kanamayla gittim hemen dogdu bu nasil olcak acaba sürpriz işte insallah kolay olur

Devlette yapicam demissiniz hangi ilde?

İnşallah gönlünden geçtiği gibi bir doğum nasip olur. Kolay ve az ağrılı doğum nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…