Sevdik Nuri beyi babacan sakaci biriydi hoş karşıladı bizi :) hastane sakindi sterildi güven verdi bize , sadece ultrasyonda hep haftası ile uyumlu çıkan bebek 2 hafta ilerde çıktı o beni şok etti birde bebek dönmemiş hala makat geliş duruyor hiç kendimi buna hazirlamamistim doktor tedirgin edici birşey söylemedi ama ben tedirgin oldum ama smdi topladım kendimi :) ilk bebeğim normal doğuma odaklamistim kendimi ama sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
Sende güzel haberlerle gel ins
yaa cok sevindim canım, sen kac haftaliksin peki şuan? bebek donmezse diye sezeryan planı yaptınız mi?
(belki aynı gün dogururuz diye heyecanlandim )
kullandıkları ultrason cihazları tarama icin perinatologlarin kullandıkları cihazlardan ,burda rutin muayenede de onu kullaniolar.
bebek son dönem toparlak olmustur belki ,bence ölçümde hata yoktur..ay ne güzel işte benimkiee insallah kilo almistir.denk gidiorum hep sınıra ..
Benim doğum tarihim değişti arkadaşlar. Doktor aradı az önce, cuma günü poliklinik olup olmayavağı belli değilmiş, ondan dolayı pazar günü gel nöbetçiyim o gün alayım seni dedi
Benim doğum tarihim değişti arkadaşlar. Doktor aradı az önce, cuma günü poliklinik olup olmayavağı belli değilmiş, ondan dolayı pazar günü gel nöbetçiyim o gün alayım seni dedi
Ben yiyorum
2tane
Ben epeydir yiyorum lif kaynagi malum.
Bagirsak icinde iyi.
Erken dogum yaptirir diyolar falan ama hic öyle riskim cok sukur.
Sut de arttirici ozelligi var
Bende 2 pakt daha alicam biminki hosuma gitti dogum sonrasi yerim bol bol
Ben hamilelğin başından beri günde 2 şer tane yiyorum arkadaşlar, şeker yerine hurma tüketiyordum. Bence 2 tane ile açılmaz, yoksa ben şimdiye çoktan doğururdum
Ben yiyorum
2tane
Ben epeydir yiyorum lif kaynagi malum.
Bagirsak icinde iyi.
Erken dogum yaptirir diyolar falan ama hic öyle riskim cok sukur.
Sut de arttirici ozelligi var
Bende 2 pakt daha alicam biminki hosuma gitti dogum sonrasi yerim bol bol
Ben hamilelğin başından beri günde 2 şer tane yiyorum arkadaşlar, şeker yerine hurma tüketiyordum. Bence 2 tane ile açılmaz, yoksa ben şimdiye çoktan doğururdum
herkes aynı durumda maalesef
ben bide hayatimda hic kendim ağda yapmadim.aslinda lazerliyim ama alt taraf bitmemişti zaten , epey de var.. sezeryan olucam günüm belli ama jilet denedim uzanamiyorum hic bi yerime göbekten
off yalap şap iş yapicam..en utandigim cekindigim şey kıl tüy mevzusu..
Ben kendim yapabiliyodum agdami da simdi mumkun degil 3. Aydan sonra kuafore gittim hep. Gobekten corabimi bile giyemiyorumEsime de yaptiramam ben bakıcam ayna karsisinda yapabilirsem ugrasicam. Bugun agdacimi aradim belki hamile musterilerim icin acarim dukkani diyor insallah acar da kurtulurum su isten
Bende seninle aynı durumdayım. Hiç dert etme üstesinden geliriz. Zaten hastanede hemşireler yardımcı olur evde de hallederiz. Soğukkanlı olalım yeter. Annelik yaşayarak öğreniliyor.
yaa cok sevindim canım, sen kac haftaliksin peki şuan? bebek donmezse diye sezeryan planı yaptınız mi?
(belki aynı gün dogururuz diye heyecanlandim )
kullandıkları ultrason cihazları tarama icin perinatologlarin kullandıkları cihazlardan ,burda rutin muayenede de onu kullaniolar.
bebek son dönem toparlak olmustur belki ,bence ölçümde hata yoktur..ay ne güzel işte benimkiee insallah kilo almistir.denk gidiorum hep sınıra ..
Kızlar bugün kontrolüm vardı. Nstde biraz sancı çıkmış doktor basasagı dogum pozisyonu almış kanala girmiş dogum yakın falan dedi. Kilosu 2950 haftasiyla uyumlu dedi bana biraz az geldi bu hafta dogsa 3 kilo falan olur oglan 3800 dogmustu 39da. Haftaya kontrol eger kanama su gelme gibi durum olursa acilden giris yaparsiniz dedi. Devlette dogurucam insallah bi heyecan sardı biraz da korku. Deneyimlisiniz zaten dedi doktor ama oglumda oldugu gibi mi olacak kızda da bilmiyorum ki nasıl olcak her dogum farklı diyorlar. Oglumda makattan sanciyla kanamayla gittim hemen dogdu bu nasil olcak acaba sürpriz işte insallah kolay olur
Kızlar bugün kontrolüm vardı. Nstde biraz sancı çıkmış doktor basasagı dogum pozisyonu almış kanala girmiş dogum yakın falan dedi. Kilosu 2950 haftasiyla uyumlu dedi bana biraz az geldi bu hafta dogsa 3 kilo falan olur oglan 3800 dogmustu 39da. Haftaya kontrol eger kanama su gelme gibi durum olursa acilden giris yaparsiniz dedi. Devlette dogurucam insallah bi heyecan sardı biraz da korku. Deneyimlisiniz zaten dedi doktor ama oglumda oldugu gibi mi olacak kızda da bilmiyorum ki nasıl olcak her dogum farklı diyorlar. Oglumda makattan sanciyla kanamayla gittim hemen dogdu bu nasil olcak acaba sürpriz işte insallah kolay olur