Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bibs olan emziklerin cok mehtini duydum ama 60tl

Ya bende 37 haftadayım iki gündür bende çok az hissediyorum böyle kalp atışı gibi titreşim gibi önceden göbeğim hareket ediyordu resmen çok korkuyorum 4 ünde kontrolüm var
Canim korkma bu sabahtan beri benimkide cok az hareket etti arada hickiriyor 1 2 de tekme atiyorda oyle.anliyorum iyi.oldugunu telaslanmayin arada tekme atarsa sorun yok tamamen hareketi kesilirse sorun var bolca yiyin tatli tuketip.sol yaniniza yatin biraz karninizi oksayin mutlaka hareket edecektir

Kizlar süt arttirici damla varmis
Hic kullanan oldumu diger cocugunda falan.
Ya da alan var mi.
Ben cok mehtini duydum doktora sorcam.
Yani insAllah sutumuz bol bol olurda yani merak ediyorum gerek olursa almak baabinda
Canim sut arttırıcı 2 sey soyleyeyim size sonra fiskirsin sutlerimiz tecrubelerimle sabittir 1.si kuru borulce ile yaptigim salata aktardan almistim oyle ki emzirmeyi bitirdikten sonra bile 1 yil daha geldi sutum.2.si ise biraz kaba tabir olsa da eskiden ineklere sutu artsin diye patates yedirirlermis yesillikte cok sut yapar bu ikisini bir arada tuketebileceginiz en.lezzetli sey patates salatasi ben kuru borulce ve patates salatasiyla arttirdim cocuk bogulacak gibi olurdu emerken

Kızlar bebek arabası aldınız mı? Biz henüz almadık araştırıp alan varsa bana da marka model yazabilir mi? Doğduktan sonra internetten alırım diye düşünüyorum

Kızlar bebek arabası aldınız mı? Biz henüz almadık araştırıp alan varsa bana da marka model yazabilir mi? Doğduktan sonra internetten alırım diye düşünüyorum
Bende tirim tirim bakiyorum
Kraft kabin tipinde suan iyi indirim var cift yön degil
Ben cift yön istiyorum.
Ne alicam bende sasirdim

İyi aksamlar cumleten dört saattir adet agrisi gibi kasik ağrısı var parol ıctim ama sanki üsutmus gibiyim duş aldıktan sonra kaburgalarim agri girip cikiyor normalmi ikinci gebelik ilkine hiç benzemiyro

İyi aksamlar cumleten dört saattir adet agrisi gibi kasik ağrısı var parol ıctim ama sanki üsutmus gibiyim duş aldıktan sonra kaburgalarim agri girip cikiyor normalmi ikinci gebelik ilkine hiç benzemiyro
Normal cnm bence benim hergun bir yerim agriyor kemiklerim sızlıyor bazen sırtagrisiyla bütünleşim artik:) adet ağrısı bende oluyor hep baştan beri

Canım düğmeli epidural mi taktılar sana. Yani dozu sen mi ayarlıyordun ağrın oldukça ? Bir de ağrı oldu mu epidural takılırken? Doktorum olmayacağını söyledi ama :)
Yok düğmeli değildi dozu onlar ayarladı.. ağrı hiç olmadı takılırken kiminde zor oluyormuş ama benim kolay olmuştu anlamadım bile ben acıyacak diye kendimi hazır bekletiyordum bitti dediler şaşırdım nasıl bitti yani demişim ilk doğumumda herşey güzel gelişmişti dua ediyorum ki buda öyle olur insallah :)) ben çok korkutmuştum kendimi ağlıyordum sürekli hemşireler diyodu çok mu ağrın sancın var yok diyordum korkudan ağlıyom :)) ama çok şükür ki korktugum kadar olmadı bu seferde aynısı olmasını diliyorum

doğum yapmış annişler ekletmek istiyorsa bilgi verirse eklerim:)) listeye

canım her bebek farklı oluyor ilk oğlum mesela 6 ay gece uyanıktı gündüz tüm gün uyurdu,ötekinde öyle birşey olmadı bizle yattı bizle kalktı. emzirmede gögüs acısı bebek damak yapana kadar oluyor malesef zamanla onada alışıyor memeler.dua edelim gazsiz bebekler olsun. gaz olayı kötü oluyor onun haricinde tabi zorluklar oluyor ama anneler üstesinden geliyor.merak etme şimdiden düşünme bunları.
Senin bebegin donmus olabilir benim surekli kaburgama baski yapiyodu ve ayaklarini resmen asagida hissediyodum ama donmus cok sukur
ayyy ağzın bal yesin inşallah cnm.
Canim bende cok emzikler denedimalmadilar sonra eczanede kahverengi tamamen silikon ve anne memesine birebir uyarlanmis bir emzik buldum 2 cocugumda sadece onu emerek alisabildiler ilerde normal emziklere gectik
hangi marka cnm.benim iki oğlumda çok denedim hiç bir emziği tutmadılar
bende daha almadım cnm

inşallah cnm pazartesi öğlen gidiyorum kontrole bakalım artık netleşir ne olacağı.

Bebek arabasi aldım ben 3.cocuk olunca pratik bişey aradım traveller den çok şikayet okudum sadece benim aldığım tek taraflı artık onuda belli bir süre öyle idare edeceğim.kanguru var belki yazın onu kullanırım diye dusundum.yoya bebek arabaları çanta da aldım kombin yaptım

Eklentiler

• IMG_20200312_172954.webp
    96,8 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20200312_172551.webp
    82,6 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…