Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ah keşke doktorum bana da öyle söyleseydi. Seninle 1 gün var aramızda. Ben de dün gittim 37+0 Ama 39 gözüküyor. 3.500 olmuştu hatta. Ama 5 mayısa gün verdi. Günler iyice zor geçiyor artik...

Ah keşke doktorum bana da öyle söyleseydi. Seninle 1 gün var aramızda. Ben de dün gittim 37+0 Ama 39 gözüküyor. 3.500 olmuştu hatta. Ama 5 mayısa gün verdi. Günler iyice zor geçiyor artik...
Hay masallah cok iyi kilosu cnm.05.05 guzel tar ih

Son gecem ama ben eminim yine uyuyamayacağım. Tuvalete kalk, oğlum ve eşim sahura kalkacak onların sesine de uyanırım. Sonra ha sabah oldu ha olacak derken bir bakmışım bebek kucağımda

Yaa çok heyecanlı benim ilki sezeryan ama kontrole gidip doğuma girince normal doğum gibi olmuştu. İnşallah bu sefer benim de planlı olur da o heyecanı da yaşarım
Yarın inşallah herşey gönlünden geçtiği gibi olur minik kuzun ile sağlıkla kavuşursunuz bizlere de haber ver iyi olduğunu bilmek isteriz

Benim doktorum bebeklerin hangi haftada uyumlu olduğunu söylüyor ama kilo olarak çok az söylüyor kafasından söylüyor kiloyu cihazları çok eski. Sizce neden kiloyu az söylüyor? Mesela internette bakıyorum söylenen aralığın en alt kilosunu söylüyor. Arkadaşım hastanede ebe benim doktorun kilo tahmininin çok iyi olduğunu söyledi ama bana çok az geliyor söylediği kilo salı günü kontrolüm var umarım kilolarını iyi söyler

En son 30 haftalıkken erkek 30 haftalık 1100gr kız 29 haftalık 900 gr demişti. Çok az değil mi ya

İnşallah canım çookk amin

Canım bebeğini inşallah sağlıkla kucağına alırsın,Corona testini sen mi yaptırmak istedin yoksa herkese yapılıyor mu ?
Sağol canım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inşallah
hastanenin aldığı bir kararmış.
pozitif çıkan olursa onlar için ayrı doğumhaneler ayarlanmış. Ve doğum ekibi daha kendilerini koruyarak giriyorlarmış doğuma. Bebek doğunca hemen ayrılıp izole ediliyormuş bebeğe de test yapılıyormuş.

Senin de benzer sancıların vs oluyor mu?
ben beklemeye çalışacağım galiba 30una kadar ama bir yandan da insan korkuyor daha iyi olsun derken beklerken bebek bi zarar görür mü diye.
öyle de böyle de hep evham yapmaya sebep buluyoruz galiba

Hangi hastane acaba

Sanci gibi değil ama ağırlık var ve karnımın ön tarafında kasılmalar oluyor. Sonra geçiyor. Kanala girmemiş dedi doktor. Perşembe ben de gidicem hastaneye gerçi. Tekrar kontrole cagirdi. Kızım da iri bebekti 38+3te almıştı doktor. Şimdi de 38+4 e denk geliyor. Evham hep var ya uykularım kaçıyor sona yaklaştıkça....

B
Ben o alttaki baskilardan artik tuvalet icin bile ayaga kalkamaz oldum dr magnezyum verdi.bol sivi ic soluna yat dedi inanilmaz bir acı
Magnezyum kullanıyorum suyu da iciyorum epey ama soluma yatamıyorum çok baskı hissediyorum malesef. Ayakta biraz fazla durmuşsam o alttaki baskı iyice artıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…