Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bu gecede sahura kavusturana cok sukur.
Erken yattim deliksiz uyudum diye sevindim su saate kadar.
Yoksa sersem tavuk gibi geziniyorum.
Simdi isteklere gore sofra kurucam.
Gunduz de biraz yoruyorum kendimi belki uyurum diye.
Disari ciktigim zamanlar cok daha rahat uyuyordum.
Yurumek baya iyi geliyordu yoruyordu deliksiz uyuyabiliyordum.
Ama hep evde hep evde hareket halindeyim ama demek insan okadar yorulmuyor.

En son hastaneye gittigim gun donuste 2-3 markete girmistim eve gelip bisiler yiyip direk uyuyakalmistim kanepede.

Saglik olsun artik parca parca uykulara alistik.

Kızlar bir uyandım ki ellerim şişmiş ekmek gibi olmuş.
Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
elde ayakta ödem olabilirmiş ama pat diye mi oluyor böyle

Kızlar bir uyandım ki ellerim şişmiş ekmek gibi olmuş.
Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
elde ayakta ödem olabilirmiş ama pat diye mi oluyor böyle
İlk hamileliğimde doğumdan 1 gün önce olmuştu bende. Ama sancı da çekiyordum o ara. Birden şiştim ellerim recep ivediğin filmde balığa sokuyorda şişiyor ya öyle olmuştu

İyi geceler hanımlar. Bu gece karnımda kasılma olurken aynı zamanda alt tarafta değişik bir ağrı oluyor. Böyle hem vajinada hem de makata doğru bir sizi gibi. Nedir bu acaba doğum sancısı nasıl başlar ?

İlk hamileliğimde doğumdan 1 gün önce olmuştu bende. Ama sancı da çekiyordum o ara. Birden şiştim ellerim recep ivediğin filmde balığa sokuyorda şişiyor ya öyle olmuştu

Nasıl korktum gece gece.. tuvalete diye kalktım, parmağımda bi acıma hissettim ki alyans minicik kalmış eller parmaklar davul olmuş. O panikle kaç dk sabunla uğraştım yüzüğü çıkardım.. hava basılır gibi şişmeye devam ediyorlar gibi geliyor hala. Şimdi buraya yazarken bile parmaklarım tombik tombik olmuş zorlanıyorum. Ay şaka gibi

İyi geceler hanımlar. Bu gece karnımda kasılma olurken aynı zamanda alt tarafta değişik bir ağrı oluyor. Böyle hem vajinada hem de makata doğru bir sizi gibi. Nedir bu acaba doğum sancısı nasıl başlar ?
Sanmam bende de mesaneye vuruyor dr ayaga kalkmayi yasakladi

evet 1 hafta once basladi bende de pehlivan gibi oldum bi tokat atsam osmanli.tokadi olur o:))))))))

Dogum zancisi.tum karinda regl agrisi gibi.baslar belden cikar 10 dk da 3 tane gelir duzenlidir

Suya ve tuza dikkat et canım. Birde yüzünde de şişlik olursa Bi doktora danış. Geçen hafta hemşire bana öyle dedi. Elinde ayağında ödem oluşabilir sıfır tuz tüketiyorsun artık, bol su iç ama yüzünde şişlik olursa haberim olsun dedi

Neden ki acaba benim yuzum sis burnum bile ama ciddiye almadim

Kizlar süt arttirici damla varmis
Hic kullanan oldumu diger cocugunda falan.
Ya da alan var mi.
Ben cok mehtini duydum doktora sorcam.
Yani insAllah sutumuz bol bol olurda yani merak ediyorum gerek olursa almak baabinda

ben aldım, attım çantama.
sitedeki yorumlara bakarak aldım, ilk çocuğumda h.still tea içmiştim, evet artiriodu ama meğerse şekerli su imiş içeriği.yani şerbet kaynat iç aynı mantık.
bu sefer damlayı denicem , umarım memnun kalırım..

krem beni %1 bile rahatlamadi maalesef..acillik oldum o yüzden ki salgına rağmen..daflon çok işe yaradı şuan şükür iyiyim.tek kötü yani gunde 6 tablet içiliyor üstüne gebelik vitamini demiri o bu derken
günde 9 hap yutuyorum

Markasi nedir?
Bende hummana ve lactamil aldim
Ayrica rezene aldim.
Ama damlayi arastirdim 2 isim cok ondeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…