Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
aa olmaz mı oldukça fazla bel ağrım mevcut böyle kala kalıyorum bir anda

Ben de 12+5 oldum bugün ağrılarım benim de var batmalar falan dün doktordaydım ikili tarama için tahlil verdim 10 gün içinde tahlil sonuçları ile gidip kontrol e gircem. Dün kendisi ben hiç söylemeden ağrı kesici yazmış herhalde bu aydan sonra normal ki yazmış dedim kendi kendime..

Bende onu düşünüyorum annem hamileyken sırtında yük taşırmış nasibi olan bi şekilde gelir
Birisi surekli bebek kaybediyordu bi de tup bebek tutmuyordu ya da.
Doktor demiski ben seni pamuklarada sarsam dunyaya gelecegi yoksa olamayinca olmaz
Ama nasipse eger uzerinden araba gecse bisi olmaz demis.
Cok etkilenmistim ki öyle
Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin saglikli

Kızlar son ayımız ramazana denk geliyor ne düşünüyorsunuz oruç tutanlar tutmaya devam edecek mi. Var mı geçmiş hamileliklerden tecrübesi olan.

Kızlar son ayımız ramazana denk geliyor ne düşünüyorsunuz oruç tutanlar tutmaya devam edecek mi. Var mı geçmiş hamileliklerden tecrübesi olan.
Ben yeni doğum yapmıştım ramazan başlamıştı ama tutulmaz cnm son ay haftada 250 Gr alıyor bebekler çok iyi beslenmek lazım, şeker tansiyon su ihmal edilemez. Ve bence birilerinin tutmuş olması doğru olduğu anlamına gelmez, doktor da önermeyecektir.

Gaz problemi yaşayan arkadaşlar gaziniz çıkıyorsa şükredin benim artık içimde büyüyor göbeğim 4 aylık hamile gibi ve zorlasamda çıkmıyor gaz sonrada ağrı yapıyor

Ben tutamadım,Dr bebek gelişiyo riske atma dedi,zaten süre çok uzun yaza denk geliyo tansiyon falan..zaten farz değil emzirirkende 1 hafta zor tuttum göğsüm küçüldü sütüm gelmedi tabi bünye meselesi

peki Aras isimli cocugu olan bir anne bulmusken hemen sorim
Araslar cool, agir basli falan deniyor.
Öylemi sizinde oglunuz.
Çok doğru akıllı uslu Zeki benim minik kuşum . Aras Sorumluluk Sahibi. Diğerinede Asil koydum anam pasaklı dana Laf dinlemek yok kafasına göre

bende bazen sisiyorum sanki 6 aylik bazen ozellikle sabahlari karnim gayet iyi durumda.
pant. giriyorum.
Ama o sistiginde asla kapanmiyor pantolonlarim.
Gaz oldugunu dusunuyorum ya da anlamadan usutuyoruz.
usutuncede siskinlik oluyor cunku.
Benimde aynı diğerinde 6 aylık göbeğimle şimdi 2 aylık göbeğim aynı ,bide çok yiyorum. Geçen sene Mayıs doğum yaptım 10 kilo aldım toplamda bu inş fazla olmaz

Ben tutamadım,Dr bebek gelişiyo riske atma dedi,zaten süre çok uzun yaza denk geliyo tansiyon falan..zaten farz değil emzirirkende 1 hafta zor tuttum göğsüm küçüldü sütüm gelmedi tabi bünye meselesi
Ben de tutmam muhtemelen nasip olur da o günleri görürsem.
Bebiş için su çok önemli diye biliyorum son aylrda.

Gaz problemi yaşayan arkadaşlar gaziniz çıkıyorsa şükredin benim artık içimde büyüyor göbeğim 4 aylık hamile gibi ve zorlasamda çıkmıyor gaz sonrada ağrı yapıyor
Öyleyim canım ben de, ne yediysem beş kat büyüyo içimde şişkinlik çok. Ve gaz sıkışınca o bıçak batmaları mide ve bağırsakta çok rahatsız edici. Futbol topu gibi göbek saklyana kadar akla karayı seçiyorum.

Kızlar sizinde ara ara sancilariniz oluyormu hafif ağrı seklinde birde bu dediginiz testleri herkesmi yaptiriyor benim yaşım 23 yaş farkı varmı bu durumda

Kızlar benim kasıklarım baya ciddi ağrıyo ya sizinde öyle mi? biraz oturduysam böyle oturduğum yerden kalkarken hem belim hem kasıklarım baya baya ağrıyo tam böyle bacaklarımın eklem yeri gibi hem de tam rahim gibi çok değişik

Çok doğru akıllı uslu Zeki benim minik kuşum . Aras Sorumluluk Sahibi. Diğerinede Asil koydum anam pasaklı dana Laf dinlemek yok kafasına göre
Allah canlarini sağ etsin hayırlı evlat olsunlar.
Benim oglumda yigit efe
efeler yaramaz oluyor diyorlardi aksine cok akilli uslu bir cocuktu simdi liseli hala öyle
Agirbasli, sakin.
Belki yigit ismininde etkisi vardir bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…